Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

smile.gif kaip bebutu gaila... racionaliai cia daznai nepavyksta suvokti "tai pogalais, kame reikalas"...vadinasi..yra kazkas giliau, iki ko dar neprisikaseme, kad galetumem atsakyti

QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 15:39)
aš va pavyzdys, kai skaičiai geri  doh.gif

P.S. jeigu as kartais labai gruzinu, tai pasakykit smile.gif
Papildyta:
tik IUI daro su 1 mililitru spermos, ir jame esanciais visais A+B rodikliais (ne visam ejakuliate wink.gif

QUOTE(burundu @ 2007 09 12, 15:49)
...ar aš čia gerai šneku (skaičiuoju)?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 14:58)
Papildyta:
tik IUI daro su 1 mililitru spermos, ir jame esanciais visais A+B rodikliais (ne visam ejakuliate wink.gif

tai cia jau kalbi apie paruosta sperma?
Atsakyti
nepavyksta, bet kai kurių ats gal labiau bijočiau, nei nežinios blink.gif (ne bent dabar taip atrodo doh.gif )
manęs negruzini, nebent Drambliuką ax.gif
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 15:54)
smile.gif kaip bebutu gaila... racionaliai cia daznai nepavyksta suvokti "tai pogalais, kame reikalas"...vadinasi..yra kazkas giliau, iki ko dar neprisikaseme, kad galetumem atsakyti
P.S. jeigu as kartais labai gruzinu, tai pasakykit smile.gif

Atsakyti
su tokia "diagnoze" kaips "prastas judrumas ir atrodo, kad nelabai koncentrazija" nelabai ka ir svarstyt gali biggrin.gif bent jau skaiciuku reiketu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 12, 15:49)
.. su prastu judrumu daroma IUI, ir man atrodo, kad koncentracija nelabai, ...

Papildyta:
aha, su neparuosta nieks IUI ir nedaro mirksiukas.gif

QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 12, 15:59)
tai cia jau kalbi apie paruosta sperma?

zulika, tikiuosi ir Drambliuko negazdinu. Ei, mergaites, as isvis nieko negazdinu biggrin.gif mintis delioju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 15:00)
nepavyksta, bet kai kurių ats gal labiau bijočiau, nei nežinios  blink.gif (ne bent dabar taip atrodo doh.gif )
manęs negruzini, nebent Drambliuką  ax.gif

Negruzinat biggrin.gif niekas negruzina biggrin.gif

QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 15:00)
su tokia "diagnoze" kaips "prastas judrumas ir atrodo, kad nelabai koncentrazija" nelabai ka ir svarstyt gali  biggrin.gif  bent jau skaiciuku reiketu  biggrin.gif   4u.gif

judrumas A+B = 40 proc, (A - 0), del kitu skaiciu neprisimenu, o su savimi neturiu rolleyes.gif , kiekis 1ml atrodo kad 10mln, (visame 100mln) del koncentarijos visiskai nepamenu.
tik su situo judrumo, dabar dare pakartotinai po 2 men gerimo tribestano, ir judrumas A+B buvo 18 proc., bet atsirado kazkozkiu leukocitu, o pasielyje nieko nerado blink.gif Z. nesugebejo sito paaiskinti, o man atrodo, kad cia tiesiog klaida ax.gif
tikiuosiu, kad viska normaliai paaiskinau, ar kazkur nusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drambliuk: 12 rugsėjo 2007 - 15:11
o kokiu atsakymu labiau bijotum? ..ar nemanai, kad atsakymu neturejimas ir yra nezinia..kurios galbut ir bijai istiesu?

QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 16:00)
... kai kurių ats gal labiau bijočiau, nei nežinios  blink.gif (...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 16:07)
o kokiu atsakymu labiau bijotum? ..ar nemanai, kad atsakymu neturejimas ir yra nezinia..kurios galbut ir bijai istiesu?

bijau genetikos, kai pasakys, kad kas tai ten kur tai ten apsisukę, išnykę, susikeitę ir pan, ir kol kas mastau, kad nežinia mažiau baugina, nei tokios 'naujienos' doh.gif
o kad yra kažkur šuo pakastas, tai tikrai ...

euromergele, man tai smagu, kad čia rašai, kaip sakai mintis dėlioji, susimasčiau o pati ar esi dariusi iui (kvailas klausimas doh.gif ) bet šito tavo periodo aš nežinau ir tik nuo kursų apie tave kažką girdėjau tongue.gif
Atsakyti
tai va paskaiciuok smile.gif jeigu 1 ml - 10 mln, tai 40% judriu = 4 mln. Kadangi A - 0, vadinas visi 4 mln yra B. (o jeigu A+B tik 18%.....) nu nelabai linksma, bet delto nosies nukabint nevalia wink.gif 4u.gif

o kiek leukocitu? del ju tikrai galejo pablogeti spermos tyrimas. Paselis svarus...
vistiek Z. turejo kazkokia hipoteze bent jau turet...leukocitai reiskia uzdegima..tada koks jis? ar kazkur organizme apskritai? (tada reiktu atkreipti demesi ar vyras nors kuo skundziasi, jie niekada nesiskundzia zinoma bet visgi...jeigu tai kazkas su prostata...yra galbut vienas tyrimukas, kurio pas mus nieks nedare dar, bandiau jieskoti, lyg ir suradau, bet...apleidau smile.gif

QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 12, 16:06)
...  Z. nesugebejo sito paaiskinti, o man atrodo, kad cia tiesiog klaida  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 15:58)

O man IUI daro su 0,4 ml. ne su 1 ml. Kodėl g.gif
Atsakyti
taip, esu dariusi 5 IUI, ir netgi 2 kartus stimuliacija be IUI biggrin.gif ale kaip tai buvo seniaaaaaaaaaaaaaaai, 2005 m. ax.gif

apie genetika as ir pagalvojau, bet nedrysau nieko sakyt. Situ klausimu irgi domejausi, turiu netgi siuntima pas genetikus, bet dar vis neuzhsiregistravom biggrin.gif
galim irgi pakalbet apie tai..ka tau atsakytu genetika...kad yra abosiulus nevaisingumas - greiciausiai atmesciau sita prielaida, nes buvai pastojusi, kad kazka rastu negerai - yra galimybe. Bet ka tai reiskia? Ogi nieko...kiekvienas embrionas, turi savo atskira genetine informacija, ir tai, kad vienas del kazkokiu genetiniu klaidu nustoja vystytis..tai dar nereiskia, kad taip nutiks ir su visais likusiais ateityje uzhsimezgusiais embrionais, t.y. kazkada kazkuris vienas eis iki galo. Su tokiu atsakymu tu vistiek bandysi ta pati..tad aspvz dar neapsisprendziau ar yra prasme darytis genetinius tyrimus..ar nera.. g.gif

QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 16:14)
bijau genetikos...
...susimasčiau o pati ar esi dariusi iui ...

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 12, 16:22)
O man IUI daro su 0,4 ml. ne su 1 ml. Kodėl g.gif

E... panašu, kaip gerai, kad atėjai... biggrin.gif (ačiū dievui atėjai)
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 16:24)
E... panašu, kaip gerai, kad atėjai...  biggrin.gif (ačiū dievui atėjai)

Kur atėjau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti