as vat grizau su ziauriai liudnom naujienom. mano folikulai ne trupucio nesureagavo i 5 gonal dozes. K pasiule padvigubinti doze, bet tuo paciu pries tai paaiskino kokios gali buti neigiamos pasekmes:
jei issistimuliuoja tarkim 6 folikulai, pagal mano ugi ir svori, sake dvynuku neisnesiociau (apie trynukus net nekalba),
jei labai perstimuliuoja - kiausides tuomet pradeda pacios save stimuliuoti ir kiausides gali pasidaryti kumscio dydzio ir tuomet labai didele tikimybe, kad jos gali plysti (o jas ussiuti buna nebeimanoma),
jei tarkim labai padideja kiausides, tai pasaitelis kuris laiko kaiuside lieka toks pats, tad yra labai didele galimybe kad gali persisukti kiausides ir tada jos mirsta (reikalinga skubi operacija - taciau dazniausiai neisgelbeja kiausides)
ir dar kazka sake, bet jau nebeprisimenu.
zodziu jis aiskino kad su gonal yra labai sudetingas gydymas. labai daznai pasitaiko tokiu atveju, kad leidziantis ji kiausides nereaguoja, padvigubinus doze jos vel gali nesureaguoti ir jei vel didini- vel gali nereaguoti, bet poto buna kad kai sauna vos ne 12 folikulu is karto. o tuomet jau gresia tie pavojai kuriuos auksciau aprasiau. tuomet labai rizikuotume savo sveikata. ir jis neramiai miegotu jei man pastoviai didinu dozes. zodziu jei as vistiek labai noreciau didinti dozes ir man butu dzin tos hiperstimuliacijos pavojai, tai jK man lietu pasirasyti kazkoki popiergali, kad mane apie tos salutinius poveikius informavo (jauciu taip nusikratyu atsakomybe). jei manlabai isaugs daug folikulu tuomet skirs KT kad per mmm sunyktu...
tai zodziu - dar sutikau iki penktadienio pabuti bandomuoju trusiu. t.y. siandien ir ryt susileidziu gonal po 2 apmules iskart ir varau penkatdieni pasiziuret ar veikia mano kaiusides ar ne. jei ne - viska nutraukiu ir visi sukisti pinigai ant kelioniu, vaistu ir konsultaciju (~3000 lt) butu kaip i s.....e (atsiprasau labai), jei sureaguos - tomet jau K darbas ir patirtis turi padeti patapti

ir isvengti tu neigiamu komplikaciju.