Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vilmunce @ 2007 09 12, 21:43)
tai ar švirkštas ar atrodo kaip pieštukas - markeris? toks? http://www.fertility...nstructions.jsp

beje, ne į pilvą leidaisi?

va si leidausi http://www.fertility.../vial/index.jsp
leido man i sedmeni, nes sesele VK sake galima leistis i pilva, slauni arba i sedmenis g.gif kazka ne taip padariau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 12, 21:50)
va si leidausi http://www.fertility.../vial/index.jsp
leido man i sedmeni, nes sesele VK sake galima leistis i pilva, slauni arba i sedmenis  g.gif  kazka ne taip padariau ?  g.gif

man gydytoj tik į pilvą liepė, bet žinau kad galim ir ne tik ten... žiūrėjai instrukciją? moteriškė į pilvuką bakst. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 12, 21:54)
man gydytoj tik į pilvą liepė, bet žinau kad galim ir ne tik ten... žiūrėjai instrukciją? moteriškė į pilvuką bakst.  smile.gif

reiks jauciu ryt taip ir padaryti g.gif bakstelsiu i pilvuka (arciau tikslo mirksiukas.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 12, 22:00)
reiks jauciu ryt taip ir padaryti  g.gif  bakstelsiu i pilvuka (arciau tikslo  mirksiukas.gif ) biggrin.gif

aš tai viena nesugebėjau, reikėjo pagalbos, kad kas lašinius palaikytų ir paspaustų iki trakštelėjomo lotuliukas.gif nors įsidūriau pati lotuliukas.gif matyt rankos drebėjo, kad viena nesugebėjau...
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 12, 22:07)
aš tai viena nesugebėjau, reikėjo pagalbos, kad kas lašinius palaikytų ir paspaustų iki trakštelėjomo  lotuliukas.gif nors  įsidūriau pati  lotuliukas.gif matyt rankos drebėjo, kad viena nesugebėjau...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man pagalbos reiketu nebent tam, kad nepersidurciau kiaurai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 12, 23:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man pagalbos reiketu nebent tam, kad nepersidurciau kiaurai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

adata neleis, nors Tu ir kuda mergaite...alia adata, labai jau trumpa doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 12 rugsėjo 2007 - 21:31
QUOTE(pachira @ 2007 09 12, 21:32)
siandien leidausi pirma gonalio doze  blush2.gif ale kaip skaudejo ojojoj, pagalvojau gal ne taip kazka dariau  g.gif

žinok man irgi skauda unsure.gif ne tada kai duria, bet kol vaistus suleidžia. ovitrelis pvz man lygus nulis, nič nieko nejaučiu, o vat gonalis... uch...
p.s. aš leidžiu į pilvą ax.gif
Atsakyti
[quote=blndz,2007 09 13, 00:03]
žinok man irgi skauda unsure.gif ne tada kai duria, bet kol vaistus suleidžia. ovitrelis pvz man lygus nulis, nič nieko nejaučiu, o vat gonalis... uch...
p.s. aš leidžiu į pilvą ax.gif
[/quote

as gonalio visai nejauciu, nu bet nuo preg. uzpakali drasko ziauriai...vadinas pilvas skausmui atsparesnis 4u.gif
geriu vyna, sakau gal koki folikula uzauginsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 12 rugsėjo 2007 - 22:06
QUOTE(nicy @ 2007 09 11, 21:47)
O tu i valstybine istaiga pas K nenori nueiti? Ten bent jau uz konsultacijas ir echo nereikia moketi...
Tik darbo laikas truputi ne koks nuo 7-13.

as gyvenu siauliuos, kad galeciau atvykti pas ji 7-13 val i konsultacija, tureciau neiti visa diena i darba, o tai yra neimanoma, isskyrus turint biuleteni. o kad ji man rasinetu vienai dienai (o kartais ir dviems) kas savaite tai irgi nerealu.... as dziaugiuosi kad mane isleidzia valanda anksciau, kad tik speciau ant 18.30 pas ji privaciai.

QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 12, 07:33)
as tai lankausi pas ji Raudonam Kryziui, tai tiek nekainuoja. Bet liudnas postas, as tiek laiko galvojau pas ka kreiptis  doh.gif  o dabar visiskai ismusta is veziu  unsure.gif
Tai dar viena klausima turiu, ar pastoja pas ji su IUI pagalba? ar tokiu mazai?

nera jis toks beviltiskas. jau 20 metu dirba su vaisingumu. nemanau kad jis toks prastas kaip mes isivaizduojam. kiek jis pats pasakoja, tai tikrai nemazai moteru pastoja deka jo gydymu.

Atsakyti
as vat grizau su ziauriai liudnom naujienom. mano folikulai ne trupucio nesureagavo i 5 gonal dozes. K pasiule padvigubinti doze, bet tuo paciu pries tai paaiskino kokios gali buti neigiamos pasekmes:
jei issistimuliuoja tarkim 6 folikulai, pagal mano ugi ir svori, sake dvynuku neisnesiociau (apie trynukus net nekalba),
jei labai perstimuliuoja - kiausides tuomet pradeda pacios save stimuliuoti ir kiausides gali pasidaryti kumscio dydzio ir tuomet labai didele tikimybe, kad jos gali plysti (o jas ussiuti buna nebeimanoma),
jei tarkim labai padideja kiausides, tai pasaitelis kuris laiko kaiuside lieka toks pats, tad yra labai didele galimybe kad gali persisukti kiausides ir tada jos mirsta (reikalinga skubi operacija - taciau dazniausiai neisgelbeja kiausides)
ir dar kazka sake, bet jau nebeprisimenu.
zodziu jis aiskino kad su gonal yra labai sudetingas gydymas. labai daznai pasitaiko tokiu atveju, kad leidziantis ji kiausides nereaguoja, padvigubinus doze jos vel gali nesureaguoti ir jei vel didini- vel gali nereaguoti, bet poto buna kad kai sauna vos ne 12 folikulu is karto. o tuomet jau gresia tie pavojai kuriuos auksciau aprasiau. tuomet labai rizikuotume savo sveikata. ir jis neramiai miegotu jei man pastoviai didinu dozes. zodziu jei as vistiek labai noreciau didinti dozes ir man butu dzin tos hiperstimuliacijos pavojai, tai jK man lietu pasirasyti kazkoki popiergali, kad mane apie tos salutinius poveikius informavo (jauciu taip nusikratyu atsakomybe). jei manlabai isaugs daug folikulu tuomet skirs KT kad per mmm sunyktu...

tai zodziu - dar sutikau iki penktadienio pabuti bandomuoju trusiu. t.y. siandien ir ryt susileidziu gonal po 2 apmules iskart ir varau penkatdieni pasiziuret ar veikia mano kaiusides ar ne. jei ne - viska nutraukiu ir visi sukisti pinigai ant kelioniu, vaistu ir konsultaciju (~3000 lt) butu kaip i s.....e (atsiprasau labai), jei sureaguos - tomet jau K darbas ir patirtis turi padeti patapti nestuke.gif ir isvengti tu neigiamu komplikaciju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 12 rugsėjo 2007 - 22:53
Darancios IVF pastoviai rizikuoja susilaukti tokiu pasekmiu g.gif Gonalis joms beveik eiliniai vaistai.
Linkiu, kad tau viskas gerai butu ir pasisektu 4u.gif
QUOTE(cooliuke @ 2007 09 12, 21:44)
jis sake kad labai tuomet rizikuotume savo sveikata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 12 rugsėjo 2007 - 22:51
ee, na tos dozės įdomu po kiek ml? nes man nuo 5 dozių 75ml irgi nelabai reaguoja. paprastai galiu išspausti vos kelis folikulus po kokių 8 gonalių, o prieš tai dar clost. geriu g.gif
Atsakyti