Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 13, 10:03)
o siaip manau, kad nereikia jums K. palaiminimo kad kreiptis pas androloga  4u.gif

Tai jeigu aš PATI sprendžiu, kad daryti IUI, kad kreiptis pas andrologą ir t.t., tai gal aš jam tada "už konsultaciją" pinigų nebeduosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 13, 10:23)
Tai jeigu aš PATI sprendžiu, kad daryti IUI, kad kreiptis pas andrologą ir t.t., tai gal aš jam tada "už konsultaciją" pinigų nebeduosiu tongue.gif

tai gal ir nebeduok, sakyk aš pati save konsultuoju, tik už echo susimokėk biggrin.gif
o šiaip tai man regis tu per daug nerviniesi, ir jei tai dėl gyd, keisk, ramiau gyvensi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 13, 09:54)
kaip supratau, su tokiom "zuikio ašarom" (2 mln./1ml.) tai čia IUI daryti- tai pinigus ir viltis išmesti į balą

O kiek lieka tų ,,zuikio ašarų" po paruošimo, gal surankioja reikiama kiekį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 13, 09:26)
O kiek lieka tų ,,zuikio ašarų" po paruošimo, gal surankioja reikiama kiekį g.gif

Va, man irgi tai idomu, kai paruosia, tai ir kiekis ir judrumo proc. turetu but didesnis, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 13, 10:26)

Tai va, kad jis nemato reikalo mane informuot, kas ten gavosi po paruošimo...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 13, 10:32)

Čia tai geras blink.gif Aš paprašau net atsišviesti, aš turiu viską žinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 13, 10:26)
o šiaip tai man regis tu per daug nerviniesi, ir jei tai dėl gyd, keisk, ramiau gyvensi  mirksiukas.gif

man irgi taip atrodo, jeigu su mediku nėra bendros kalbos - reikia keisti mediką. ir tuo labiau, kad jisai šitokius pinigus lupa ir nieko nepasako blink.gif
Atsakyti
merginos, gal kas nors is jusu ar jusu vyrai yra dare genetinius tyrimus genetikos centre? siandien uzregistravau saviski, ir registraturoj sake, kad su siuntimu tyrimai nemokami...tuo tarpu gyd sruogis vakar minejo kad visi trys tyrimai mums genetikos centre kainuotu apie 1000 lt. ir nieko neuzsimine apie galimybe juos su siuntimu pasidaryti nemokamai g.gif

genet tyrimu apmokejimas
tam isakyme punktas 2.1.14. pirminis nevaisingumas
...o gal as klystu doh.gif nenoriu skleist ereziju, bet sitoj vietoj izvelgiu galimybe pataupyt pinigeliu IUI proceduroms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 13 rugsėjo 2007 - 15:08
QUOTE(dainiuke @ 2007 09 13, 15:50)
merginos, gal kas nors is jusu ar jusu vyrai yra dare genetinius tyrimus genetikos centre? siandien uzregistravau saviski, ir registraturoj sake, kad su siuntimu tyrimai nemokami...tuo tarpu gyd sruogis vakar minejo kad visi trys tyrimai mums genetikos centre kainuotu apie 1000 lt. ir nieko neuzsimine apie galimybe juos su siuntimu pasidaryti nemokamai  g.gif

genet tyrimu apmokejimas
tam isakyme punktas 2.1.14. pirminis nevaisingumas
...o gal as klystu  doh.gif nenoriu skleist ereziju, bet sitoj vietoj izvelgiu galimybe pataupyt pinigeliu IUI proceduroms...

Paskaičiau tą teisės aktą...nelabai čia aš kompetentinga, bet lygtai kliūčių gauti tą siuntimą neturėtų būti...bet greičiausiai tai mes nežinom kokių nors niuansų, nes gali būti, kad tai įstaigai "neapsimoka" dalinti tuos siuntimus dėl kokių nors priežasčių (pvz. gal neturi kokios sutarties), nes priešingu atveju, tai visiškai nelogiškas tas siuntimo nedavimas, jei yra tokia galimybė ...na čia tik "mėgėjiški" pamąstymai...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 13, 16:55)
Paskaičiau tą teisės aktą...nelabai čia aš kompetentinga, bet lygtai kliūčių gauti tą siuntimą neturėtų būti...bet greičiausiai tai mes nežinom kokių nors niuansų, nes gali būti, kad tai įstaigai "neapsimoka" dalinti tuos siuntimus dėl kokių nors priežasčių (pvz. gal neturi kokios sutarties), nes priešingu atveju, tai visiškai nelogiškas tas siuntimo nedavimas, jei yra tokia galimybė ...na čia tik "mėgėjiški" pamąstymai...

tai vat man irgi idomu labai, kur slypi tiesa sitoj situacijoj..
Atsakyti
sveikos mergytes,

pirmiausia noriu padekot Tiffany, kad mane pardei apsizliumbusia paguode 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip sakant, pagavo labai nuliudusia...siad nakti pradejo ziauriai sonas degti, o tai jau man reiskia uzdegima...tai va buvau pas daktariuka, paime tepineli ir jau gavau zvakuciu...bandysiu greit pagyt, kad IUI neprapultu...Siand po 4 x75 jau turiu 1 dydesni folikula 10mm, ir reikiamoj pusej...nu bet tas uzdegimas tai taip sunervino bash.gif bash.gif bash.gif nu vaizdas toks, kad gamta priesinasi, net pries galimybes isbandyt patapt nestuke.gif nors daktariukas sako, kad ner cia baisus uzdegimas...alia vistiek sirdi skauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 13 rugsėjo 2007 - 17:14
QUOTE(zulika @ 2007 09 13, 07:19)
Coliukei K viską taip pasako ir padaro, kad mes seniai jau visos kraupstam  blink.gif bet negalim numušti tikėjimo, jei ji juo tiki, ko daugiau reikia  ax.gif

ta prasme? mane mulkina? ar kaip cia? ar man anekdotus pasakoja? unsure.gif
sugluminai mane. arba nesuprantu tavo pasakymo. ar jis toks blogas gyd, o as dar tokia naivuole vistiek juo tikiu?

QUOTE(burundu @ 2007 09 13, 09:32)

man irgi buvo isigudrines nepasakot, bet jau tik atskalbia spermiukus tai iskart klausimas kiek ir ko smile.gif

QUOTE(Puk @ 2007 09 13, 09:35)
Čia tai geras blink.gif  Aš paprašau net atsišviesti, aš turiu viską žinoti rolleyes.gif

visada kai uzklausiu apie spermos rezultatus, tai man kartais ir kopija padaro smile.gif
Atsakyti