As irgi isvaziuoju atostogu rytoj
, bet siandien dar paplepesiu su jumis
, jei bus plepenciu
QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 14, 08:57)
As irgi isvaziuoju atostogu rytoj
, bet siandien dar paplepesiu su jumis
, jei bus plepenciu 
nu negaliu gi pavydėti, bet atostogos gers dalyks
tai kaip ten su genetika, tikrai su siuntimu nemokamai konsultuoja ir tyrimus daro
Cooliuke, aš tikrai negalvoju, kad tave gyd už nosies vedžioja, tik jei mane taip kankintų (skausmuose kiekvieną iui), tai tą pačią dieną susirasčiau kitą gyd, bent jau sužinojimui, kad čia fiziologija kalta, o ne gyd... būna gi, kai nesutampa su žmogum biolaukai ir nieko nepadarysi...
Gyd ir be tavo dviejų paminėtų yra, nebent tau tinka tik vyrai, tada tai š...nes sunkiai tau ką pasiūlytume
QUOTE(pachira @ 2007 09 13, 20:01)
Labas rytas. Nors nelabai man jis labas. Pasidariau testą (11 d. po o), kaip visada, - I, bet dar nulėkiau ryte priduot kraujuko, tai 11 val. skambinsiu rezultatų. Vilčių nepuoselėju- žadu vakare prisilakt
tai va paprasem vakar gyd siuntimo i genetikos centra, tai israse be problemu, tik pasake - ai pigiau, tai gerai...
fainulka ji labai..is kur tokiu zmoniu buna siais laikais...
Ji buvo susipazinusi su sruogio irasais mb korteleje. Mates labai, kad pergyvena kartu...rodos taip ramu pasidare pas ja apsilankius... Zodziu, gyd nenori rizikuot daryt IUI kaip planavom, nori sulaukt tyrimu visu..niekur nepaskubesi cia..beje, vel uzauginau 21 mm folikula
tai sako, jei taip bus ir toliau, tai IUI darysim naturaliam cikle, geriausiu atveju lapkricio men...o dabar kito ciklo viduryje eisiu vel ziuret ka uzauginsiu
Ji buvo susipazinusi su sruogio irasais mb korteleje. Mates labai, kad pergyvena kartu...rodos taip ramu pasidare pas ja apsilankius... Zodziu, gyd nenori rizikuot daryt IUI kaip planavom, nori sulaukt tyrimu visu..niekur nepaskubesi cia..beje, vel uzauginau 21 mm folikula
QUOTE(Anastasija25 @ 2007 09 13, 20:30)
Aš taip paprastai nuo vyro "neatsimazinu", pas mane atvirkščiai- "PAVALGYDINAI? DABAR PALINKSMINK
QUOTE(burundu @ 2007 09 14, 09:58)
Labas rytas. Nors nelabai man jis labas. Pasidariau testą (11 d. po o), kaip visada, - I, bet dar nulėkiau ryte priduot kraujuko, tai 11 val. skambinsiu rezultatų. Vilčių nepuoselėju- žadu vakare prisilakt 
Testui 11dpo dar ankstoka kartais buna, bet kraujo tyrimas viska parodys
QUOTE(dainiuke @ 2007 09 14, 10:07)
tai va paprasem vakar gyd siuntimo i genetikos centra, tai israse be problemu, tik pasake - ai pigiau, tai gerai...
tai sako, jei taip bus ir toliau, tai IUI darysim naturaliam cikle, geriausiu atveju lapkricio men...o dabar kito ciklo viduryje eisiu vel ziuret ka uzauginsiu 
Na va- pasirodo jokių čia "niuansų" nėra... Bet daktariukas vistiek keistas- jeigu žino kiek tyrimai kainuoja, tai gal turėtų žinoti, kad gali ir nekainuoti...Čia eilinis įrodymas, kad labai viskuo PAČIAM reikia domėtis ir viską žinoti, priešingu atveju lakstysi, kaip durnikė, ir mėtysi pinigus į kairę ir į dešinę...
QUOTE(zulika @ 2007 09 14, 08:44)
nezinau kodel, nesidziaugiu, nors taip ilgai laukiau...
gal del to, kad noreciau jau turet ta gimdos nuotrauka ir ziuret kas toliau, ne atostogos galvoje, bet kas zino...
QUOTE(burundu @ 2007 09 14, 08:58)
vis del to laikysiu kumscius
QUOTE(Relaks @ 2007 09 14, 10:15)
Tikiuosi, kad ankstoka...
burundu, laikykis, dar testukas galejo ir neparodyt, gerai kad krauja pridavei, laukiam rezu
QUOTE(burundu @ 2007 09 14, 09:18)
Na va- pasirodo jokių čia "niuansų" nėra... Bet daktariukas vistiek keistas- jeigu žino kiek tyrimai kainuoja, tai gal turėtų žinoti, kad gali ir nekainuoti...Čia eilinis įrodymas, kad labai viskuo PAČIAM reikia domėtis ir viską žinoti, priešingu atveju lakstysi, kaip durnikė, ir mėtysi pinigus į kairę ir į dešinę...
is savo patirties zinau, kad geriau paciam kuo daugiau zinoti, tai neapsikvailinsi ir neisnaudos, turbut nesugebeciau nekam pasikliauti
QUOTE(burundu @ 2007 09 14, 10:18)
Bet daktariukas vistiek keistas- jeigu žino kiek tyrimai kainuoja
aš tai supratau, kad čia skirtingi gydytojai
bet šiaip tikrai reiktų visiems viskuo domėtis, nei vienai pusei blogiau nebus