Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 09 13, 17:38)
Siand po 4 x75 jau turiu 1 dydesni folikula 10mm, ir reikiamoj pusej...nu bet tas uzdegimas tai taip sunervino bash.gif  bash.gif  bash.gif nu vaizdas toks, kad gamta priesinasi, net pries galimybes isbandyt patapt  nestuke.gif nors daktariukas sako, kad ner cia baisus uzdegimas...alia vistiek sirdi skauda...

oj oj, kaip gi tau pasakyti, kad nesinervuok... vis viena nervuosies doh.gif
norėjau rašyti paguodžiantį raštelį, bet neišeina sugalvoti kaip paguosti biggrin.gif jaučiu pati lygiai taip pat eičiau iš proto, jeigu dar pasakytų, kad papildomai kokia zaraza atsirado. va, vadinasi, paguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 13, 19:25)
oj oj, kaip gi tau pasakyti, kad nesinervuok... vis viena nervuosies  doh.gif 
norėjau rašyti paguodžiantį raštelį, bet neišeina sugalvoti kaip paguosti biggrin.gif jaučiu pati lygiai taip pat eičiau iš proto, jeigu dar pasakytų, kad papildomai kokia zaraza atsirado. va, vadinasi, paguodžiau biggrin.gif

aciu, tu tikra drauge lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,

pirmiausia noriu padekot Tiffany, kad mane pardei apsizliumbusia paguode 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip sakant, pagavo labai nuliudusia...siad nakti pradejo ziauriai sonas degti, o tai jau man reiskia uzdegima...tai va buvau pas daktariuka, paime tepineli ir jau gavau zvakuciu...bandysiu greit pagyt, kad IUI neprapultu...Siand po 4 x75 jau turiu 1 dydesni folikula 10mm, ir reikiamoj pusej...nu bet tas uzdegimas tai taip sunervino bash.gif  bash.gif  bash.gif nu vaizdas toks, kad gamta priesinasi, net pries galimybes isbandyt patapt  nestuke.gif nors daktariukas sako, kad ner cia baisus uzdegimas...alia vistiek sirdi skauda...

jei daktariukas pasake, kad nera baisus uzdegimas, tai maziau nervuokis ir nusiteik gerai, nes blogos emocijos nieko gero neduoda 4u.gif auksciau nosi biggrin.gif

siandien pasiskambinau i VK ir pasiklausiau del gonalio leidimo. blush2.gif mane patikino, kad galima ji leisti ir i sedmeni mirksiukas.gif manau, siandien taip ir padarysiu, nes i pilva truputi bijau blush2.gif

ryt ryte einu ziureti derliaus blush2.gif idomu, ka ten uzauginau unsure.gif

idomu kaip Aurimoskai sekasi? g.gif

burundu, kaip laikaisi? tai ryt bandysi krauja nuleisti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 13 rugsėjo 2007 - 19:02
QUOTE(pachira @ 2007 09 13, 20:01)
ryt ryte einu ziureti derliaus  blush2.gif idomu, ka ten uzauginau  unsure.gif

Gero tau derliaus, lauksim ziniu 4u.gif
Papildyta:
sveikos mergytes,

pirmiausia noriu padekot Tiffany, kad mane pardei apsizliumbusia paguode 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip sakant, pagavo labai nuliudusia...siad nakti pradejo ziauriai sonas degti, o tai jau man reiskia uzdegima...tai va buvau pas daktariuka, paime tepineli ir jau gavau zvakuciu...bandysiu greit pagyt, kad IUI neprapultu...Siand po 4 x75 jau turiu 1 dydesni folikula 10mm, ir reikiamoj pusej...nu bet tas uzdegimas tai taip sunervino bash.gif  bash.gif  bash.gif nu vaizdas toks, kad gamta priesinasi, net pries galimybes isbandyt patapt  nestuke.gif nors daktariukas sako, kad ner cia baisus uzdegimas...alia vistiek sirdi skauda...

Nesirupink labai mirksiukas.gif Jei gyd sako, kad tas uzdegimas nera taip blogai, tai taip turbut ir yra smile.gif Juk svarbiausia, kad folikulas auga reikiamoje puseje thumbup.gif

Siandien kazkaip tyloka pas mus g.gif Vakar prisijuokiau is vaiku nuotrauku, tai jus dar pajuokinsiu ax.gif Nusipirkau siandien Thybona, tai pirma doze isgeriau su tokia euforija, lyg koki stebuklinga vaisinguma eleksyra buciau gerusi biggrin.gif Net pati mintyse is saves juokiausi lotuliukas.gif Gal ir kvaile, bet vis smagiau laukti sekancio IUI su didesne viltim thumbup.gif
O dar mano mama bajeri suskele biggrin.gif Ji visus tuos mano reikalus zino iki smulkmenu, tai kai papasakojau apie Kazanaviciaus pazadus, tai sako: kol gersi tuos vaistus, jus gal nesisaugokit biggrin.gif Vos telefonas man is ranku neiskrito lotuliukas.gif Jau turbut net uzmirsau kaip reikia saugotis lotuliukas.gif
Atsakyti
wacko.gif nu ir pavargau, kol perskaiciau jusu dienos pokalbius gathering.gif gaminu vyrui essen.gif kad eitu sotus miegoti, ir nebenoretu smileysex.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nes rytoj musu laukia daug tyrimuku doctor.gif

Laukiu rytojaus ax.gif
Atsakyti
Dar biski ne i tema:

KAIP PATIKO VAKARIKSTE PERGALE????????????

drinks_cheers.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif tease.gif good.gif good.gif good.gif

tikiuosi kad bus first.gif assa.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasija25 @ 2007 09 13, 21:21)
Dar biski ne i tema:

KAIP PATIKO VAKARIKSTE PERGALE????????????
drinks_cheers.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  tease.gif  good.gif  good.gif  good.gif

tikiuosi kad bus  first.gif  assa.gif  irnesakyk.gif

kašės metu tupėjau čia http://www.supermama...?...27968&st=36 viena akim, kita - į tv, prisižviegiau iš forumo komentarų nerealiai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 13, 18:39)
aciu, tu tikra drauge lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nėr už ką biggrin.gif kas dar nori, kad paguosčiau? biggrin.gif
Atsakyti
as bicki ne i tema...o jums naktimis meslungis koju netraukia...jau ir magni atsibodo gert...alia kaip traukia, taip ir traukia...gal cia sakau koks pasalinis poveikis? nuo clost miegot negaledavau nuo karscio bangu, o daba del meslungio...ar cia man visai galas arteja?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 13, 21:42)
as bicki ne i tema...o jums naktimis meslungis koju netraukia...jau ir magni atsibodo gert...alia kaip traukia, taip ir traukia...gal cia sakau koks pasalinis poveikis? nuo clost miegot negaledavau nuo karscio bangu, o daba del meslungio...ar cia man visai galas arteja?

o kai visa tai vyksta tunelio su šviesa gale nematai? nes jeigu pamatysi - neik ten prašau, ten nieko gero biggrin.gif

man karštis/šaltis, pykinimas, sunkumo jausmas, dar nugarą susuko ir nebedingo niekur tas skausmas.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 13, 20:01)
jei daktariukas pasake, kad nera baisus uzdegimas, tai maziau nervuokis ir nusiteik gerai, nes blogos emocijos nieko gero neduoda  4u.gif auksciau nosi  biggrin.gif

siandien pasiskambinau i VK ir pasiklausiau del gonalio leidimo.  blush2.gif mane patikino, kad galima ji leisti ir i sedmeni  mirksiukas.gif manau, siandien taip ir padarysiu, nes i pilva truputi bijau  blush2.gif

ryt ryte einu ziureti derliaus  blush2.gif idomu, ka ten uzauginau  unsure.gif

idomu kaip Aurimoskai sekasi?  g.gif

burundu, kaip laikaisi? tai ryt bandysi krauja nuleisti?  mirksiukas.gif

o tas gonalis - piestukas? tada gali drasiai badyti i slaunies virsutini pavirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 13, 22:45)
o kai visa tai vyksta tunelio su šviesa gale nematai? nes jeigu pamatysi - neik ten prašau, ten nieko gero biggrin.gif

man karštis/šaltis, pykinimas, sunkumo jausmas, dar nugarą susuko ir nebedingo niekur tas skausmas.

nu dar nemaciau...bet ciuju greit pamatysiu :lotuliukas kada isskrendi atostogaut?
Atsakyti