Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 09 03, 21:35)
Nu tai kas pasiulys kokia imtymia vietele? Kad tiek istroskusiu mergyciu tilptu?

Siūlau Katpėdėlę prie Banginio, a?
O yra dar cia kas nors is Kauno?

Aš Kaune gimiau ir užaugau, na o ant senatvės į Vilnių parsidaviau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 03, 22:43)
Siūlau Katpėdėlę prie Banginio, a?

Aš Kaune gimiau ir užaugau, na o ant senatvės į Vilnių parsidaviau ax.gif  tongue.gif

Nu ten yra tokia kiek nuosalesne vietele...galeciau rytoj uzsuk pasiprasyt, kad mums rezervuotu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 09 03, 21:30)
kaip jusm pavydziu - susitikti galite smile.gif
siaulietes, o mes ka darom?  drinks_cheers.gif ?

nu man siūlė pas gerbėją į vilnių važiuot, ale kad neturiu tokio schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 03, 22:49)
nu man siūlė pas gerbėją į vilnių važiuot, ale kad neturiu tokio  schmoll.gif  lotuliukas.gif

nu rasim koki nors radi takova diela lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 03, 21:49)
nu man siūlė pas gerbėją į vilnių važiuot, ale kad neturiu tokio  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Pagalvojau, kad jus galit iki Kauno atvaziuoti, o vilnietes irgi biggrin.gif Panasiai pusiaukele ir gautusi tarpmiestinis meetas thumbup.gif
Jauciu apmetys mane dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 03, 22:52)
Pagalvojau, kad jus galit iki Kauno atvaziuoti, o vilnietes irgi biggrin.gif  Panasiai pusiaukele ir gautusi tarpmiestinis meetas thumbup.gif
Jauciu apmetys mane dabar  lotuliukas.gif

kita karteli, varysim visos i kauna...Relaks ras kokiu kavalieriu...na o si karteli prasom i Vilniu...
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 03, 22:54)
kita karteli, varysim visos i kauna...Relaks ras kokiu kavalieriu...na o si karteli prasom i Vilniu...

na ziuriu mergytes issiskirstet liuliuko...Na tai rytoj pagvildenkit pasimatymo ideja, as po darbu varau dantuku tvarkyt, tada i katpedele...Ir vakare pamatysiu ka nusprendet ir gal pilnesni dalyviu sarasiuka...Tikiuosi, nepaliksit manes vienos, vyno gert mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas..
Syryt dariausi testuka. Nu ir ka, kontroline juostele tokia ryski ryski - raudona, o ta antroji tokia svelni rausva, vos matoma, kaip vaiduokliukas blush2.gif
Tikriausiai skambinsiuos siandien Bogdanskienes klinikon kad kraujo nuleistu truputuka rolleyes.gif
Gal ir as sudalyvauciau susitikime, as ir dirbu zirmunuose iki 16.30, jei priimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2007 09 04, 07:44)
Labas rytas..
Syryt dariausi testuka. Nu ir ka, kontroline juostele tokia ryski ryski - raudona, o ta antroji tokia svelni rausva, vos matoma, kaip vaiduokliukas blush2.gif
Tikriausiai skambinsiuos siandien Bogdanskienes klinikon kad kraujo nuleistu truputuka  rolleyes.gif
Gal ir as sudalyvauciau susitikime, as ir dirbu zirmunuose iki 16.30, jei priimsit  ax.gif

thumbup.gif Eina geryn thumbup.gif
O ta antroji juostele isryskejo per nustatyta laika? Jei taip, tai manau jau tylai galim sveikinti nauja nestuke.gif
Pranesk butinai ka kraujukas rodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 04, 07:48)
thumbup.gif  Eina geryn thumbup.gif
O ta antroji juostele isryskejo per nustatyta laika? Jei taip, tai manau jau tylai galim sveikinti nauja  nestuke.gif
Pranesk butinai ka kraujukas rodys 4u.gif

pasimate per pirmas tris minutes.
paskui tapo ryskesne wub.gif nu dar kol kas tyyyyliai..
Bet jei tai teisybe, man pasiseke po 7 metu laukimo
parasysiu, kai bus aisku akivaizdziai
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2007 09 04, 07:59)
pasimate per pirmas tris minutes.
paskui tapo ryskesne  wub.gif  nu dar kol kas tyyyyliai..
Bet jei tai teisybe, man pasiseke po 7 metu laukimo
parasysiu, kai bus aisku akivaizdziai

O kokios pas jus buvo bedos? vyriskos ar moteriskos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 04, 08:01)
O kokios pas jus buvo bedos? vyriskos ar moteriskos? ax.gif

moteriskos...
Ciklas ilgas, bet tuscias.
Niekaip nepavyksta subrandinti folikulo.
Su geltonkuniu ten bedos..bet taip kad kazkas labai konkreciai butu pasakes, va tau taip ir taip, nuo to ir nuo to, tai nebuvo..
Tai sikart buvo Clostilbergit+ Puregon= vienas folikuliukas desinej kiausidej+Pregnyl.

Atsakyti