Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Oficialus pranesimas mirksiukas.gif

nulekiau i katpedele ir rezervavau staliuka, vidury namuke nuo 17-30...Savo vardu Jurgita...prizadejau, kad musu bus 10-15...Taigi sarasiukas:
1 laukiu (vynas)
2 burundu (pienas)
3 švilpa (daug vyno)
4 blndz (pienas - priziuri Švilpa)
5 Tiffany (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
6 pashira (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
7 aurimoska ( pienuka)
8 zulika (g.gif turbut vynas)
9
10

tikiuosi, kad visos susirinksim? o gal ka praleidau g.gif

o boze tik 8 gavosi, o kur palaikymo komanda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 18:51
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 04, 19:18)
Oficialus pranesimas mirksiukas.gif

nulekiau i katpedele ir rezervavau staliuka, vidury namuke nuo 17-30...Savo vardu Jurgita...prizadejau, kad musu bus 10-15...Taigi sarasiukas:
1 laukiu (vynas)
2 burundu (pienas)
3 švilpa (daug vyno)
4 blndz (pienas - priziuri Švilpa)
5 Tiffany (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
6 pashira (priklausomai nuo testuko, arba daug daug vyno arba pieno)
7 aurimoska ( pienuka)
8 zulika  (g.gif  turbut vynas)

o boze tik 8 gavosi, o kur palaikymo komanda? g.gif

O kaip atpažinsime viena kitą? Gal kokius kvietkus į atlapus segti lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 04, 20:53)
O kaip atpažinsime viena kitą? Gal kokius kvietkus į atlapus segti lotuliukas.gif ?

as i pirmaji, kai ejau taip pat labai bijojau, kad nerasiu...nu bet renkames namuke ir viskas...padavejom pasakom mano varda, gal parodys kuris stalas...as planuoju but apie 17,15...Bandysiu Jus gaudyt 4u.gif 4u.gif pachira ir blndz mane tai tikrai prisimins...na tikiuosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 19:00
QUOTE(burundu @ 2007 09 04, 19:53)

Aha,raudonas gvazdikas kairėj rankoj lotuliukas.gif
Bandysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 04, 19:58)
as i pirmaji, kai ejau taip pat labai bijojau, kad nerasiu...nu bet renkames namuke ir viskas...padavejom pasakom mano varda, gal parodys kuris stalas...as planuoju but apie 17,15...Bandysiu Jus gaudyt 4u.gif  4u.gif pachira ir blndz mane tai tikrai prisimins...na tikiuosi 4u.gif  4u.gif

Aš turbūt irgi panašiu laiku būsiu, nes šalia dirbu, na nebent dar po senukus sugalvosiu pašliaužot...
Mane irgi gaudykit- aš labai kuklinuosi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 04, 21:03)
Aš turbūt irgi panašiu laiku būsiu, nes šalia dirbu, na nebent dar po senukus sugalvosiu pašliaužot...
Mane irgi gaudykit- aš labai kuklinuosi ax.gif  tongue.gif

nu gerai, jau gerai nupirksiu rytoj helini baliona...ir virs stalo pakabinsiu... tada bus visai paprasta mirksiukas.gif neduok die, dar kas nors atsines...jeigu pasakysit nika ir ziures kaip i ufonautes, vadinasin stalas ne tas...reik kito ieskot 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kazko ziuriu ant bendravimo pramuse...jau antra butelaiti alaus baigiu susiverst...alia pijokele paskutine...vel namai pilni bernu, gerai, kad dienos nedarbingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 19:12
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 04, 18:41)
sveikos,mergytes,o pas mane nekokios naujienos verysad.gif kai sumazino gonalio dozes,tai uzaugo tik vienas 20,o kitas tik 15,gydytoja sake,kad nelabai tikisi,kad pastosiu verysad.gif sivakar leidziuosi ovitreli ir rugsejo 6d bus IUI,jau ir dabar esu nusiminusi,nieko gero nesitikiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Va,Rimutė kokią nerimastingą žinutę parašė doh.gif
Rimute,tu turi vieną labai gerą.O gyd.neklausyk ir pastok nestuke.gif Tik nepasiduok liūdesiams:žirniukui turi būt jauku mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 04, 21:12)
Va,Rimutė kokią nerimastingą žinutę parašė doh.gif
Rimute,tu turi vieną labai gerą.O gyd.neklausyk ir pastok nestuke.gif Tik nepasiduok liūdesiams:žirniukui turi būt jauku mirksiukas.gif  wub.gif

tikrai rimute, svarbiausia ne kiekybe o kokybe...O mes uz taves visas rankas ir kojas laikysim suspaude...pagalvok, kokia palaikymo komanda...Sekme garantuota....
Atsakyti
tai jau nuzliumbiau truputi ir vel geriau,kazkokia viltis dar yra,tik labai mazyte verysad.gif
Papildyta:
aciu jums,mergytes,uz palaikyma,man lengviau,kai zinau,kad esat jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 04, 21:17)
tai jau nuzliumbiau truputi ir vel geriau,kazkokia viltis dar yra,tik labai mazyte verysad.gif
Papildyta:
aciu jums,mergytes,uz palaikyma,man lengviau,kai zinau,kad esat jus wub.gif

na tikrai nereikia asareliu...visos mintys materelizuojasi...jeigu galvoji, kad nepavyks tai taip ir bus...Va as pastaraji karta ejau ir jau zinojau, kad nebus...ir nebuvo leliuko....Reik galvot, ka si karteli tai jau tikrai....o veliau papasakosim ka reiks galvot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nežliumbk,dar ne laikas.Oficialiai pripažinta žliumbimo diena-praėjus dviem savaitėm po IUI,kai pamatai vieną brūkšnį.
Tau leisim žliumbti kai pamatysi du -iš laimės.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 04, 21:26)
Nežliumbk,dar ne laikas.Oficialiai pripažinta žliumbimo diena-praėjus dviem savaitėm po IUI,kai pamatai vieną brūkšnį.
Tau leisim žliumbti kai pamatysi du -iš laimės.

ne as tiek nepratempiu...zliumbiu, kai tepliot pradeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif o testas man tik viena visada rodo....nu bet mergaites, reik itikint galu gale ir ji...kad kitaip gali rodyt...del to mes kovojam...ir kovosim...visais leistinais ir ne tik metodais...eisim is vieno, i kitus skyrius...nu bet pasieksim savo...

oj MB draugai...saldytuve Gonali uzmate blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu bet gal nieko nesuprato...ant Mb sako, kad tik vaistai pas tave salgytuve jokkio alaus nerrrrrrrrrrrrrr lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as cia sedziu viena prie kompo ir zvengiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 04 rugsėjo 2007 - 19:35