Sveikos. Iki mėnesio keičiau naktį sauskelnes, nes prikakodavo. O vėliau nustojo ir šauniai išmiega visą naktį
QUOTE(solialia @ 2006 12 08, 09:56)
Sveikos. Iki mėnesio keičiau naktį sauskelnes, nes prikakodavo. O vėliau nustojo ir šauniai išmiega visą naktį 
Ir as panasiai dariau, tik keiciau kazkur iki 1.5 men. Bet po to pastebejau, kad labaaai sunku uzmigdyt, nes issibudina ir nustojau keist. Be to ir nakti jau senai ne kakoja
o aš vis dar keičiu sauskelnes naktį prieš/po maitinimo ( dukrytei 2 mėn )...tai būna 2-3 kartai per naktinį miegelį
QUOTE(Nikota @ 2006 12 08, 20:20)
o aš vis dar keičiu sauskelnes naktį prieš/po maitinimo ( dukrytei 2 mėn )...tai būna 2-3 kartai per naktinį miegelį 
as irgi nakti sauskelnes keiciu 2 kartus. nuo puses metuku tikriausiai keisiu reciau
Naktį stengiuos kuo mažiau judint, tai nekeičiu jei rimto reikalo nepadaręs
o jei bevalgydamas išsijudina, o dar kol mišinuką paruosi
tai keičiu 2 kartus per naktį.
as visada nakti keiciu sauskelnes, sunui 2,5 men
IKI TRIJŲ MĖNESIŲ KEIČIAU, DABAR NEBE, NEBENT KARTAIS, KAI PRIKAKINA. IR AŠ PASTEBĖJAU, KAD KEIČIANT MANOJI IŠSIBUDINA, TAI PO TO KOL UŽMIEGA PRAEINA PUSVALANDIS... DABAR PRABUNDA, PAMAITINU IR ATGAL Į LOVYTĘ.
Maniske kazkaip tai nuo pat gimimo sekakojo nakti, tai ir nekeiciau
Iki 3 men. keiciau kelis kartus per nakti, dabar ne.
Aš savo mažylei keisdavau iki trijų mėnesių kas naktį, vėliau ji pradėjo naktimis nekakot ir prisysiodavo labai mažai.
Na o nuo šešių mėnesių bėgam ant puoduko, taigi dažnai ryte randam išvis sausas sauskelnes