Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Sveikos. Iki mėnesio keičiau naktį sauskelnes, nes prikakodavo. O vėliau nustojo ir šauniai išmiega visą naktį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solialia @ 2006 12 08, 09:56)
Sveikos. Iki mėnesio keičiau naktį sauskelnes, nes prikakodavo. O vėliau nustojo ir šauniai išmiega visą naktį  tongue.gif

Ir as panasiai dariau, tik keiciau kazkur iki 1.5 men. Bet po to pastebejau, kad labaaai sunku uzmigdyt, nes issibudina ir nustojau keist. Be to ir nakti jau senai ne kakoja biggrin.gif
Atsakyti
o aš vis dar keičiu sauskelnes naktį prieš/po maitinimo ( dukrytei 2 mėn )...tai būna 2-3 kartai per naktinį miegelį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikota: 08 gruodžio 2006 - 19:17
QUOTE(Nikota @ 2006 12 08, 20:20)
o aš vis dar keičiu sauskelnes naktį prieš/po maitinimo ( dukrytei 2 mėn )...tai būna 2-3 kartai per naktinį miegelį  blush2.gif

as irgi nakti sauskelnes keiciu 2 kartus. nuo puses metuku tikriausiai keisiu reciau g.gif
Atsakyti
Naktį stengiuos kuo mažiau judint, tai nekeičiu jei rimto reikalo nepadaręs mirksiukas.gif o jei bevalgydamas išsijudina, o dar kol mišinuką paruosi doh.gif tai keičiu 2 kartus per naktį.
Atsakyti
as visada nakti keiciu sauskelnes, sunui 2,5 men
Atsakyti
seniai nakti nebekeiciu,na nebent jei apsikakoja arba buna pilnai prisisiotas.nes buna kad uzmiega 18val,ir bunda tik 2-3nakties.
Atsakyti
IKI TRIJŲ MĖNESIŲ KEIČIAU, DABAR NEBE, NEBENT KARTAIS, KAI PRIKAKINA. IR AŠ PASTEBĖJAU, KAD KEIČIANT MANOJI IŠSIBUDINA, TAI PO TO KOL UŽMIEGA PRAEINA PUSVALANDIS... DABAR PRABUNDA, PAMAITINU IR ATGAL Į LOVYTĘ. bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske kazkaip tai nuo pat gimimo sekakojo nakti, tai ir nekeiciau ax.gif
Atsakyti
jei neprisikakoja tai ne ax.gif
Atsakyti
Iki 3 men. keiciau kelis kartus per nakti, dabar ne.
Atsakyti
Aš savo mažylei keisdavau iki trijų mėnesių kas naktį, vėliau ji pradėjo naktimis nekakot ir prisysiodavo labai mažai. ax.gif Na o nuo šešių mėnesių bėgam ant puoduko, taigi dažnai ryte randam išvis sausas sauskelnes bigsmile.gif
Atsakyti