Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Mes ir keiciame nakti..dar maziukas musu kleckiukas ax.gif bet nakti keiciame viena karta, ir tai nelabai buna padaryta, va diena tai jau daug kakoja ax.gif
Atsakyti
na mes nakti pamperso nekeiciame jei nebuna ko prikrovusi.nes labai greitai issizadina ,po to tenka pora valandu zaisti nakti su ja,kol vel uzsimano miegelio. doh.gif tad jos ir nelieciu. bigsmile.gif

--------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mes naktį pamperio nekeičiame, žinoma jei nepasikakoja, nes pavalgiusi dukrytė iškart užmiega, o jei keisčiau pampersą tai išsibudintų.
Atsakyti
Aš keisdavau kažkur iki 1 mėn. (kai naktį prikakodavo lotuliukas.gif ), o dabar nekeičiu, nes naktį nekakoja rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kleckas nuo pat pirmų dienų naktį nekakodavo ir dabar to nedaro... schmoll.gif Bet pampersą naktį mum tenka keist... cool.gif na nekiekvienąnakt, bet tenka... jau įsigudrinau smartass.gif naktį maitinant mažių viena ranka numaunu kelnytes, atsegu pampersą... o po to staigiau apvalau užpakaliuką, šmaukšt uždedu pampersą, paniuniuoju ant rankų ir į lovytę... thumbup.gif
Atsakyti
Nakti niekada nekeiciu,pacioje pradzioje keiciau, bet jis man isibudindavo ir paskui problemu budavo su uzmigdymu unsure.gif
Atsakyti

nekeiciu, nors kai kada tikrai daug prisisioja wink.gif , bet jei raudonuotu uzpakaliukas tai keisciau 4u.gif
Atsakyti
mes keiciam, piplys valgo MP mazdauk kas 2-3h tai tiek kartu ir keiciam, praleidau viena kart viena keitima ir ziurek uzpakaliukas jau raudonas doh.gif buna kad poto prasibudina ir akys kaip kukuliai,tai tada dar karta duodu kruti(keiciu po maitinimo,nes bevalgant daznai dar ir apsikakoja) ir supuoju,jei supavimas nebepadeda tai tada guldausi pas save i lova.Tada tai garantuotai nuluzta smile.gif
Atsakyti
Aš dar vis keičiu vieną kartą(mums 9,5mėn),nes jeigu nepakeičiu,tai ryte būna labai prisisiotas,bet dar t.p. keliasi kartą atsigert,dar maitinu pati.
Atsakyti
Sveikutes. Mano dukrytei dar tik 1,5men.-tai keiciam nakti butinai (jautri odele), bet po maitinimo. Ir ne del to, kad pavalgius kakotu, bet todel, kad kai ji nakti prabunda tai reiskia, kad valgyt nori mirtinai blink.gif... o jei ne -iskart isisiubuos padainuot. Man dar cia beskaitant idomu pasidare, kaip mamytes nakti atskiriat kada pamperis rimtai prikrautas, o kada ne, jeigu tarkim maitinames tamsoj??? g.gif Manyciau, kad daugelio vaikuciai nuo ijungtos sviesos prabustu, o maniske dar prabunda ir nuo atplesiamu sauskelniu kibuku.. isijungia toks apsisaugojimo refleksas, matyt.. Iskart kojytes staigiai prisitraukia prie saves ir akutem pradeda klapset. Elementariai "viens-du" patikrint mazai sansu. Tai esam jau ipratusios, kad atlikus "svarinimosi procedura" vel gaus papuli ir taip nurimsta bei uzmiega. Zinoma, tai pacia truputuka vargina, nes visas procesas uztrunka iki valandos kartais, nors valgo tai trumpai- max.10min... ir tai beveik uzmigus ant galo. Labai laukiu to momento kada mazike nebekraus "turto" naktimis, tai bus svaresne ir gal nebe taip raudonuos popsikas. Gal tada ir miegosim saldziau tongue.gif ?
Atsakyti
Mergytes, kad siknutes leliuku neraudonuotu, naudokit profilaktiskai krema nuo issutimu -mums labai geras sudocrem. Mes pirma menesi keisdavom, kai naktimis kakodavo. Dabar nebekakoja, tad nekeiciu, kad neissibudintu. Kremu tepam siknute kiekviena kart keisdami sauskelnes.
Atsakyti
Aš jau irgi nuo mėnesio laiko pamperio nekeičiu, jei nesam didelio reikaliuko pridarę rolleyes.gif Miegam sau ramiai, o ryte atsikeliam 7 ir susitvarkom viksą tongue.gif
O sudocrem mes taip pat naudojam tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dalykas, aišku nekiekvieną kartą keisdami, bet jei tik paraustą šikniukas ir pasitepam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 08 sausio 2007 - 13:22