Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

QUOTE(DianaG @ 2007 04 14, 21:14)
Jei prabunda,tai pakeičiu,o šiaip iš miego kelti nėra reikalo,manau  mirksiukas.gif

pritariu nematau tikslo zadint vaiką naktį ,kad pakeisti pampersa mes puikiai ismiegam visa nakti smile.gif
Atsakyti
mes taip pat nekeiciam, nes nelabai ir butu ka, nes valgom tik paryciais, tai tada ir padarom tongue.gif daugiau i sauskelnes....
Atsakyti
nezhadinu. jei atsikelia, pasikeichiam.
Atsakyti
Nekeičiam, nes mažylė išmiega visą naktį user posted image
O jei ir išalksta kokią 4-5h ryte, pavalgo miegodama, tai irgi nebudinam schmoll.gif
Iš vakaro pakeičiam sauskelnes apie 24h, o ryte apie 7-8h (kada pabunda) wub.gif
Atsakyti
Specialiai nezadinu, taciau kai keliasi valgyt butinai pasikeiciam ir sauskelnes. Man paciai ramiau, kai zinau, kad pakeistos sauskelnes ax.gif
Atsakyti
kadangi dabar ismiegam visa nakti tai nekeiciam.
Atsakyti
Keičiau tik pirmąsias porą savaičių, nes dabar (2,5 mėn) naktį nekakoja. Ir pasisioja gal tik kokį kartelį ar du, nes ryte pampersas tikrai nebūna labai prisisiotas schmoll.gif
Atsakyti
Kolkas mūsų mažutis keliasi du kartus naktį, tai du kartus ir pampersą pasikeičiam... ax.gif
Atsakyti
1karta pampersa nakti keiciam ax.gif
Atsakyti
mano mazutis diena niurzgedavo, jei nakti isbudindavau keisti sauskelniu. na, pirmom savaitem visada perdetai rupiniesi mazyliu, ypac jei tai pirmagimis. mano nuomone jei kakucio sauskelnese nera tikrai nebutina budinti vaiko ir jas keisti. na nebent jis labai guvus atsikeles, sunkiai uzmiega. maniskis miegodamas 3wal nakties visada valgo, tad nedrisciau jo trukdyti. dabartines sauskelnes islaiko slapima neperslapdamos 12wal, gal nereikia laukti taip ilgai, bet uzpakaliukas tikrai nebus slapias.
Atsakyti
QUOTE(rut @ 2007 04 24, 12:49)
1karta pampersa nakti keiciam  ax.gif

mes irgi taip pat, nes keliasi tik karta nakti ax.gif
Atsakyti
As tai uzdedu naujas sauskelnes 9 val. vakare pries miega, o paskui pakeiciu tik apie 5 val. ryto. Na nebent prikrautu rimciau, bet kai vaikas kietai miega tai ir slapinasi maziau. smile.gif
Atsakyti