Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Nuo 4 men nebe schmoll.gif
Atsakyti
kol kakindavo nakti tai keisdavau, dabar-ne blush2.gif
Atsakyti
Jei būna ką padaręs tai ir keičiu. Nematau jokio rewikalo taupyti vaiko sąskaita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2004 09 21, 13:04)
Norėjau paklausti, ar keičiat naktį savo leliams sauskelnes.Mano draugė, nekeičia, o aš keičiu, nes labai jau išsipūtusios būna, o dažnai ir "prikrautos".Tik va bėda-po keitimo labai išsibudina ir nebenori miegot, užsimano guguoti, nori bendrauti ir jam visai nesvarbu, kad tėveliai  alpėja norėdami miego.

As nekeiciu sauskelniu nakti.O,kad keiti tai ir issibudina bigsmile.gif .Nieko neatsitinka,jei nakti ir su "prikrautom" miega.Ryte uztai palieku be sauskelniu pasimankstint mirksiukas.gif
Papildyta:
Ryte kai mankstinasi,kartu ir "atsigauna" odyte nuo "papildomo svorio" smile.gif
Atsakyti
mes jau ir senai nebesikeiciam nakti nes beveik visada nakti mioega iki 6 o kakoja tai kazkodel tik diena g.gif
Atsakyti
Mes irgi senai nebekeiciam nakti. Kad dukryte visa nakti ismiega ramiai tai negi zadinsi?!! unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
as keiciau sauskelnes nakti iki 2men., dabar pakeiciu 22val. o po to apie 6-8val., kai jau matau kad prisikakino, nes kakutis grauzia vaiko odele. Jei prisikakojo nakti stengiuosi pakeisti, bet dabar kakoja tik rytais rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi nekeičiu.
Iki 0,5 mėn., kai vaikas keldavosi naktį nekeičiau. Dabar miegam nuo 23 iki 6-7 val. ryto tai tuo labiau biggrin.gif
Be to, taip gyliai miega, jog ryte dažniausiai vystyklas yra sausas biggrin.gif Nebent mamytė prieš tai išgers kokią skystį varančią arbatytę blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
aš nekeičiu, pakeičiu apie 11val vakare, po to iš ryto 7val. jei šustų užpakaliukas žinoma, kad keisčiau, dabar to nereikia
Atsakyti
na o mes tai keiciam... vaikiukas ramus tai atsargiai keiciant neissibudina... thumbup.gif
Atsakyti
as keiciau naktim kol maitinau pati (tai cia buvo tik pirma men.) o dabar nekeiciu. ismiega nuo 23 iki 9 val. ax.gif tai negi kelsiu, kad pakeist ax.gif
Atsakyti
mazius labai megsta svarius pampersus, tai pranesa kada laikas keisti, bet siaip keiciu tik kai pabunda valgyti wub.gif
Atsakyti