As irgi keisdavau,kol maziuke buvo,bet gan ilgokai,gal tris menesius(o gal ilgiau),nes labai jau daug pridarydavo.Buvo momentas,kad kasnakt pradejo ir rimciau daryt,bet paskui praejo.
kadangi maze gal nuo menesio ismiega visa nakti,tai ir sauskelniu nekeiciu.Tik paskui jau oro vonias darom,nes odele is jautresniu.
NEZINAU AS SAVISKEI NAKTIM NEKEISDAVAU PAMPERSU NES ISSIBUDINDAVO IR ISKART PAVALGIUS NEUZMIGDAVO
TAI NAKTI TIK PAMAITINDAVAU IR ISKART MIEGODAVO TOLIAU NEMANAU SEIP KAD TAI LABAI BUTINA
NORS TAI MANO NUOMONE
TAI NAKTI TIK PAMAITINDAVAU IR ISKART MIEGODAVO TOLIAU NEMANAU SEIP KAD TAI LABAI BUTINA
NORS TAI MANO NUOMONE
Nekeiciau nei vienam savo vaikeliui, rimto reikalo jie niekad nera padare, o del slapimo budavo mergaites kad issipucia, bet buvau girdejus. jog jei keiti sauskelnias nakti, tai gali buti jog vaikelis sumaisys diena su naktim, todel ir nekeisdavau, o berniukas tai ismiega visa nakti nuo pat gimimo tai buna padares i pampersa gal tik koki kartuka.
Mano pupulis pats pasipraso riksmais, kad sauskelnes pakeisciau (taip buna, kai rimciau ridirba). O siaip keiciu pries kiekviena maitinima + esant reikalui. Toks jau pas mus ritualas nusistovejo. Kol sauskelniu nepakeiciu, vaikas nevalgo
O naktimis jau nuo 2 savaiciu vaikis nevalgo, tai ir sauskelnes lieka nepakeistos iki ryto. Kam gi zadint vaika be rekalo? Jeigu jau jam ten bus visko per daug prisikaupe, juk jis pats apie nemalonius pojucius pranes
O naktimis jau nuo 2 savaiciu vaikis nevalgo, tai ir sauskelnes lieka nepakeistos iki ryto. Kam gi zadint vaika be rekalo? Jeigu jau jam ten bus visko per daug prisikaupe, juk jis pats apie nemalonius pojucius pranes
kol reikdavo keltis nakti maitint ,tai pakeisdavau o kai pradejo ismiegoti visa nakti ,tai nekeliu ir nekeiciu.
Aš gal kokį mėnesiuką pirmąjį keičiau, nes naktim vistiek keliasi valgyt, bet paskui nebekeičiau, nors naktiniai valgymai tęsiasi ir dabar.Apie 22-23 val pasikeičiam nakčiai ir iki kokių 8 val su tuo pačiu išbūnam
aš nekeičiu nes po to neužmigdyčiau
keiciu viena karta, nes tik karta per nakti keliasi pavalgyti, tad pries maitinima pakeiciu
Nekeisiu nuo pat gimimo, nebent prikakoja, bet tai retai nutikdavo. O susti gali nuo netinkamu sauskeliu. Pirkau pampers tai nesuto niekada, nutarusi pakeisti pabandziau Hugies, siaubas vaiko uzpakaliukas pastoviai raudonas, po to galvoju pabandysiu Libero tai dar baisiu buvo, uzpakaliukas ne tik raudonas bet ir isbertas, grizom prie Pampers, vel grazi svelni uzpakaliuko odyte