keiciau tik pirma men
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 13, 09:36)
As taip pat keiciau pirma men. Poto tik tada kai jauciu, kad pakakoja. O siaip ismiegam visa nakti, net valgyt vaikutis nesikelia, tik pirma men kelesi, o po to visa nakti ismiegam. Atsikeliam iskart pasikeiciam ir valgom
kol maziuke keldavosi nakti pavalgyt MP, tol keisdavau pries kiekviena maitinima. veliau, nuo 2 men pradejau duot misinius, ismiegodavo visa nakti, tai ir nezadindavau.. o dabar keiciu jei tik apsikakina nakti.
aš nekeičiu, nes mano lapinas nors naktį valgo kas 2,5-3 val., bet neprabusdamas, tai ir jo neišjudinu, ir pačiai nereikia išsibudint - abiem gerai
. Kitas reikalas, jei apsikakoja (visada žinau, nes rimtą darbą dirba su garsu), tada jau einam praustis kad ir naktį, bet taip būna labai retai. O šiaip pastebėjau, kad per visą naktį į pampersą prisisioja tiek pat, kiek kartais dieną per pora val.
as keisdavau kai buvo dar menesiuko bet prasibudindavo tai kol uzmigdavo
reikedavo ilgai liuliuot,dabar jau nebekeiciu ismiega per visa nakti su pilnu pampersiuku
Jei neisgirstu to ypatingo "kliurkt", tai keiciu nakti tik vien karta, po maitinimo.
Is pradziu keisdavau nakti, o dabar tik tada kai prisikakoja,o ji prisikakoja bevalgydama,zinoma prisidaro ir uzmiega,o kol pakeiciu prasibudina
QUOTE(voveruska123 @ 2007 08 28, 15:59)
as avo maziukui pradejau nakti sauskelniu nekeisti, tik atsikeliam pavalgyti ir toliau miegucio. Manau nera tikslo zadinti, be to gal pajus nepotogumus nakti ir po truputi atpras nuo naktiniu sisojimu
Kaip vaikas gali atprasti nuo to? Juk toks maziukas tikrai nemoka kenteti
As keiciu, kai jis pats prabunda ryte, o kartais nakti kai prisidaro
O aš ir dabar dar būna naktį keičiu, jei prasisioja per šonus, tada ir pats pradeda neramiai miegoti,vartosi, kol nepakeiti
Tada vėl ramu