Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Aš tai keičiu naktį visada, nes mano dukrytės jautri odelė. O didelių problemelių su užmigimu mudvi neturime.
Atsakyti
Ir as visa laika keiciu, kiek kartu maitinu -tiek ir keiciu, neprabunda smile.gif
Atsakyti
Niekada nekeičiau,bet ir problemų neturėjome su odele.Po nakties ilgai palaikydavau nuogu užpakaliuku.
Atsakyti
as tai nekeiciu, nebent prisikakotu, nes is po nakties dar taip nebuvo, kad butu pilnas pampis. Mes pries pat miega pasikeiciam ir iki ryto. O jeigu keisciau sauskelnes nakti, tai ji issibudintu ir reiktu kokio pusvalandzio ar valandos, kad ji vel uzmigtu smile.gif
Atsakyti
Ne tik atsibustų bet ir kaimynus prikeltų. biggrin.gif
Atsakyti
Seniau visada keisdavau nes visada ten rasdavau dideli reikalą biggrin.gif bet paskutiniu metu naktinis sūnelis nekakoja, tai taip dažnai jau nekeičiu nebent būna daug prisiusiojes o kartais ryte keičiu tai pampersas dar būna apytuštis.
Atsakyti
mes tai pirmus du menesiukus keisdavomes, bet pries maitinant, nes labai jautri odele buvo. O paskui dienom leisdavau kiek imanoma daugiau laiko buti be sauskelniu,tai uzpakaliukas nustojo raudonuot ir nustojau naktim keisti. Dabar uzsidedam vakare apie 9 val ir keiciames ryte apie 7.
Atsakyti
Pirma menesi keisdavau, o dabar nebekeiciu ax.gif
Ir su odele viskas gerai pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karpeace: 10 rugsėjo 2007 - 19:07
keiciu kartais net 2k.per viena maitinima ax.gif mano mergina vis purpsi.tai buna,kad jau pakeitus vel privaro,o uzpakaliukas jautrus,iskart parausta,jei nesuziuriu verysad.gif
Atsakyti
Keiciau pirmus tris-keturis menesius,bet jie vis budavo beveik tusti.Paprasciausiai bijodavau,jog per ilgai bus su nepakeistu pampersu.Bet paskui nusprendziau,kad jokio reikalo nera,tai isbudavo visa nakti su tuo paciu,bet anksti ryta jau budavo pilnas.Vasara kai daug vandens gerdavo,tai keisdavau ir nakti,dabar ir vel isbunam iki ryto.
Atsakyti
jau nebekeiciu bigsmile.gif
Atsakyti
niekada nekeiciu nakti suaskelniu ir neturim problemu su odele, jei turetum tai manau kad reiketu keisti 4u.gif
Atsakyti