mano nekakojo naktimis, nekakojo. o vat viena nakti taip tykiai sau i kelnytes prisivare ir svarbiausia jokio balso. tik paryciais verkslenti pradejo: arbatytes negeria, galvoju kazkas blogai. numaunu sauskelnes o gi ten naftos pilna + issutimas. pirma karta per 4 men gavom issutima. tai galvojau teks naktimis keltis ir keisti kelnes, bet kad vel nebekakoja. o issutima per kelias dienas issigydem
mes vakare prieš miegelį nusiprausiam, pasitepam bepantenu, ir visa nakti išbūnam nesikeitę, mano mažylė visa naktį išmiega, taigi nematau tikslo ja žadinti, o ir užpakaliukas nenukenčia
Naktimis keičiau sauskelnes iki 3 mėnesio. Vėliau ėmiau pastebėti,kad jos išlieka sausos
O jas keisti tai lyšną rozą kelti kleckiuką. Tai vieną naktį ėmiau ir nekeičiau... ir taip iki dabar
As tai saviskiam nekeiciu, nors jis ir ismiega po astuonias valandas. Zinau, kad naktim jis nekakoja, o siaip dedu nakciai gera pampersa. Kelis kartus radau vos vos pasisiota per nakti, matyt taip kietai miegojo, jog net sisioti pamirso
kiekviena naktis mums individuali... vakare einant miegoti nusiplaunam uzpakaliuka, pasitepam bepantenu... buna kai vaikas visai neatsibunda iki ryto, tada ir nekeiciam, buna, kai girdim, jog kakoja - tada ir pasikeiciam, buna, kai kakio nera ir to sisiuko tik vos vos - tai irgi nekaiciam... ypac, jei vaikas nori miego, tiesiog, nematom ir nekeliam jokiu problemu is to, jei reikia - tai ir keiciam sauskelnes. naktis tikrai nera taupymo metas, bet nedraskom vaiko, jei neuzuodziam to nemalonaus kvapuko..., o sisiuko labai mazai...
kai tik mano
pradejo miegoti savo loveleje, o tai jam buvo 3,5men nuo tada ir nustojau keisti jam pampersus, vaikas ismiega visa nakti, o cia ji kelti, jei
valgo naktimis tai taip prie to pacio ir keiti, tik rytais girdziu kaip mazius stena, o siaip per nakti
lankosi sapnų karalysteje
Papildyta @ [mergetime]1098109310[/mergetime]
man, atrodo, tai prie temos, kokius gi mamytes tepaliukus naudoja?, nes kiek skaiciau tai neteko susidurti, kad pasigedot DESITINO
Papildyta @ [mergetime]1098109310[/mergetime]
man, atrodo, tai prie temos, kokius gi mamytes tepaliukus naudoja?, nes kiek skaiciau tai neteko susidurti, kad pasigedot DESITINO
| QUOTE (jurga24 @ 2004 10 18, 17:20) |
| man, atrodo, tai prie temos, kokius gi mamytes tepaliukus naudoja?, nes kiek skaiciau tai neteko susidurti, kad pasigedot DESITINO |
man, atrodo, tai irgi prie temos. Aš Desitiną vartoju(per daug džiovina). Taip pat ir Exipial (man geriausias), o Bepanthen tikrai ne pats efektyviausias, tik labiausiai išreklamuotas, dar Bubchen kūdikių kremas, visai nieko. Na, gal mamoms, kurios neturi problemų su odele, tai pakanka. [SIZE=7]Beje, neturim temos apie sauskelnes, kokias naudojat?
Aš kol atitaikiau, bet vis tiek mus beria. Niekas tokių problemų neturit?
Kopa,yra tema apie sauskelnes,neatsimenu tiksliai kur, paieskok
Mes tai dazniausiai ismiegam iki ryto,nors ryte tai sauskelne kaip bomba buna.Jei pakeiciu nakti,turiu didele uzmigdymo problema.
Mes tai dazniausiai ismiegam iki ryto,nors ryte tai sauskelne kaip bomba buna.Jei pakeiciu nakti,turiu didele uzmigdymo problema.
Keičiau tik vieną kartą- kai buvo prikakintos sauskelnės. Kam tą lelių budinti- juk ir suskelnių reklamoj prižada, kad vaikiukas visą naktį išmiegos saugiai ir ramiai