Na, apie berniukus kažką tokio esu girdėjus, bet mano draugės, kurios turi berniukus, tikrai sauskelnių nekeičia ir nežadina vaikiuko naktį, jei jis neprisikakojęs. O aš tai keičiau kol mažylė buvo kelių mėnesių ir dažnai kakodavo, tai kai keldavomės naktį valgyti, tekdavo ir sauskelnes keisti.
Tiek sunui tiek dukrai keiciau sauskelnes jei prikakindavo. Su sunum dar buvo tokia problema, kad pridarydavo kaiurai sauskelnes (tiksliau pro sona
). Gal dydzio buvau neatitaikius, o gal ir tiesu berniukai daugiau slapinasi
. O siaip tai nakti stengiuosi nebudinti mazyliu
Keisdavau iki menesio, kai prikakodavo
O siaip tai ir mano, nors ir mergaite, bet kartais prasisioja pampersa, tai tada reikia nakti ne tik pampersus, bet ir rubus pakeist, va tada tai buna
Ir issibudina, puse nakties po to prazaidzia..
Kitokiais atvejais tikrai nekeiciu. Nemanau, kad ir reiketu sau papapildomai vargu prisideti, juolab, kad ta naktis ir taip trumpa
kai mažytė būdavo ir prisikakodavo naktimis, tai keisdavau. o dabar nekeičiu nes nekakoja. aišku galėčiau keisti, nes kai einu naktimis maitinti ji būna 99 proc išsibudinus, bet vis viena nekeičiu
Mano burbuleliui 2,5 men. Kai buvo "naujas" keisdavau kas nakti, nes apsikakojes prabusdavo ir rekdavo
Neimanoma nekeist
O dabar kai visa nakti ismiega net valgyt neatsikeles, ko ten vaikiuka tampyt. Tik sau darbo prisidarysi ir pati nepailsesi... As uz tai, kad gerai jaustusi ir vaikiukas ir mamyte
Kai pakakina nakti, o tai buna retai bet pasitaiko, tai pakeiciu. O siaip laisvai isbuna visa nakti ir nekeistos.
Jokiu issutimu ar dar kokiu bedu nebuna
Kai buvo dar mužutis, 1-3 mėn, tai keisdavau ir po ne vieną kartą
, bet vėliau augo, tai reikdavo vis mažiau. Dabar jau pakankamai didelis vyras, todėl sauskelnių nebekeičiam, na nebent netyčia atsiranda naplanuotas padarytas reikalukas.
Šiaip tai rekomendacijos keisti berniukams sauskelnes ne rečiau kaip kas šešias valandas taikomos dienos metui, nes naktį inkstų veikla sulėtėja ir tikrai nereikia keisti sauskelnių, jei nėra tam rimto pagrindo (prisikakojo ir pan.). Aš, kaip ir dauguma mamų, keičiau sūnui sauskelnes naktį, kol darydavo į kelnes po kiekvieno maitinimo. Dabar nekeičiu. Maniškis naktį valgo dažniausiai vieną kartą. Bet yra kūdikių, kurie ir vėlesniais gyvenimo mėnesiais dažnai naktį valgo, tai manau, kad tokiems reikia nors kartą naktį pakeisti sauskelnes, nors ir neprikakoja, bet jau vien dėl to, kad paskui gali tekti keisti ne tik sauskelnes, bet ir visus rūbelius
Mano Ignutis dar visai mažutis. Sauskelnes kartais tenka naktį dar pakeisti, nes prikrauna iki pakraščių. O kai niamniodamas užmiega prie papo, tai nerūšiju šventos ramybės ir ant prištų galiukų nunešusi į lovytę krentu miegoti
niu mes tai ir kol mazules buvom tai keisdavom, bet dabar kadangi jau nebekakina nakti tai ir nekeiciam, o ryte daznai buna, kad jos beveik sausos, nes kadangi mazai valgo ir tik truputuka atsigeria tai ir nereik, p vakar kaip tycia nuluzo 8 val. tai 11 keliau pakeist tai ir atsibudo paskui iki triju nakties kankinomes kol vel uzmigo tai sakiau jau geriau daugiau taip nedarysiu.