Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Stengiuos,kad nematytu smile.gif .Nors kaip uodega visur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delsey: 09 spalio 2009 - 16:35
QUOTE(inrinke @ 2009 10 09, 14:24)
Nemanau, kad gražu tėvams demonstruoti svo nuogumą prieš mažamečius vaikus. schmoll.gif

Nesupratau - tai čia kalbame apie specialų atvirą nuogumo demonstravimą prieš vaikus ar apie tai, jog vaikas kartais gali matyti tėvus nuogus? Nematau nieko baisaus, jei vaikas pamatys tėtį ar mamą nuogus pvz išėjusius iš dušo. Mažiuką maitinau iki 1,8 metų, tad nuoga krūtinė jam jokia ne naujiena ir kol kas vis dar asocijuojasi su pienuku (šiuo metu vaikui 1,10 metų). Vaikas yra matęs tiek mane, tiek tėtuką nuogus duše (buvo momentas, kai būtinai jam reikėdavo būti vonioje, kai tik eidavom kažkuris praustis, dabar tai jau praėję), bet jokios tragedijos dėl to nematau ir vaikas tokiais atvejais reaguoja labai normaliai ir natūraliai. Ir apsirenginėjant po dušo tikrai specialiai nesislapstom (būna, kad vaikas užbėga į dušą tuo metu, kai po dušo apsirenginėjam). Nereikia to nuogumo vertinti kaip kokio baubo, nes tokio amžiaus vaikas nesupranta, kad reikėtų to gėdytis, be to, jam tai natūralu taip pat, kaip ir nuogos rankytės, kojytės, pilvukas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 10 09, 15:26)
Pamato ir nuoga, kol kas problemos nedarom, nes ir maitinau iki 2m2men, tai prie krutines nuogos visai priprates buvo, na o siaip nesistaipau, lendant i vonia uzmato ir tiek, kartais persirengiant. Viskas cia normalu tokiam amziui. Temos pavadinimas tik idomiai skamba, toks jausmas kad atsikeli, apsinuogini, (jei ne nuoga miegojai) ir vaikstai visa diena

Siūlyčiau perskaityti patį pirmąjį autorės postą, ten aiškiai viskas parašyta. Ji vaikšto namuose nuoga ir dabar galvoja ar gerai daro, nes anksčiau jai tai nekėlė rūpesčių.

Asmeniškai aš niekada po namus nuoga nevaikštau, niekam savo nuogumo nedemonstruoju. O jei tenka persirengti, paeinu į šalį nuo mažylės. Man kažkaip pačiai nėra malonu, kai kažkas mane stebi persirengiant ar pan.
Atsakyti
As nuoga namie nevaikstau, taciau jei persirengineju tai nesislapstau, ji ir nesistengia ziureti kas ten kaip yra. rolleyes.gif Mano manymu nekaip daugiau butu jei tevelio dukryte uzmatytu ar sunelis mamytes...tada kazkaip kitaip... schmoll.gif
Atsakyti
Prisimenu, kad vaikysteje matydavau kartais nuoga mama, ir man tas vaizdas labai nepatikdavo. Tik nepamenu kiek metuku buvo, tarp 2 ir 3. Pamenu kaip mama maitindavo broli, fui... begdavau lauk is kambario, kad ir man papo i burna neikistu:)
Atsakyti
Demonstruotis tikrai nereikia, tačiau jei vaikas pamatė-tikrai neverta sureikšminti.
Atsakyti
va taip vaikui kompleksai ir įvaromi, nesislapstau, kartu maudomės, persirenginėjam, turi priimt kaip natūralų dalyką, nereikia sureikšmint bet ir slėptis nereikia schmoll.gif
Atsakyti
manau vaiko reakcija i nuogus zmones labai priklauso nuo namiskiu reakcijos, jei i tai reaguojama kaip i naturalu dalyka tai ir vaikas didelio demesio nekreips, bet jei vaiko akivaizdoj tarkim tetis pamates nuoga mama mesteli kokia replika pvz. oho, ar pliauksteli per uzpakaliuka ir t.t. tai nieko keisto, kad vaikas megdzios toki elgesi.
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 10 26, 14:17)
manau vaiko reakcija i nuogus zmones labai priklauso nuo namiskiu reakcijos, jei i tai reaguojama kaip i naturalu dalyka tai ir vaikas didelio demesio nekreips, bet jei vaiko akivaizdoj tarkim tetis pamates nuoga mama mesteli kokia replika pvz. oho, ar  pliauksteli per uzpakaliuka ir t.t. tai nieko keisto, kad vaikas megdzios toki elgesi.

drinks_cheers.gif sutinku!
Atsakyti
jooo...demonstruot nereiktu biggrin.gif bet va mane daznai pamatydavo nes kaip uodegele ir net karta liemenuka padave kai rengiausi thumbup.gif aisku nepagalvokit kad specialiai nuoginuosi taip retokai nutinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 21, 15:14)
Demonstruotis tikrai nereikia, tačiau jei vaikas pamatė-tikrai neverta sureikšminti.

Visiškai pritariu šiai nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 11 04, 09:38)
jooo...demonstruot nereiktu biggrin.gif bet va mane daznai pamatydavo nes kaip uodegele ir net karta liemenuka padave kai rengiausi thumbup.gif aisku nepagalvokit kad specialiai nuoginuosi taip retokai nutinka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif buvo ir man karta, sako- ka tau atnesti, juoda ar balta isideti?? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti