Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

persirengiame prie vaiko.. vaikui 2 metai. bet be reikalo nuogi nelakstom kaip ir dauguma. persirengti tikrai nera nieko blogo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajuta: 16 balandžio 2010 - 10:57
4u.gif

Manau , kad nedera prieš vaiką rodytis nuogai nes kai prisimenu vaikystę kai tėvas kartais "prasinešdavo" nuogas nes jam tai buvo normalu tai jausdavausi nekaip...
Ir pati namuose nesimakaluoju nuoga nes sūnui jau tuoj 12, tik dukra atlekia iš paskos kai einu į dušą nes labai patinka kai vandenukas taškosi lotuliukas.gif , bet ji dar visai mažutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2010 04 16, 19:01)
4u.gif

Manau , kad nedera prieš vaiką rodytis nuogai nes kai prisimenu vaikystę kai tėvas kartais "prasinešdavo" nuogas nes jam tai buvo normalu tai jausdavausi nekaip...
Ir pati namuose nesimakaluoju nuoga nes sūnui jau tuoj 12, tik dukra atlekia iš paskos kai einu į dušą nes labai patinka kai vandenukas taškosi  lotuliukas.gif  , bet ji dar visai mažutė biggrin.gif

na pries toki dideli sunu tikrai nesirodyciau biggrin.gif o jei mergaite butu tokio amziaus, tai nieko blogo
Atsakyti
As persirengineju prie dukreles ir maudomes kartu, bet siaip nuoga nelakstau smile.gif
Atsakyti
Kazkaip daznai vaikas mato, ir kaip maudausi, ir kaip rengiuosi ir t.t, bet, manau, reikes pardeti 'sleptis', kadangi sunui jau 2m7men, labai viskuo domisi, klausineja, lygina save su mumis...Tragedijos, kad mato nuoga kuna, nematau, bet lelius jau nebe toks ir lelius smile.gif
Atsakyti
Mes specialiai pries dukryte nesislapstome,kai persirenginejame, bet ir nevaikciojame nuogi. Kartais mudvi maudomes kartu..
Tik stai musu mergaite domisi tuo,kad mudvi skiriames. Karta pareiske ir save ziuredama veidrodyje : Nier papi blink.gif bando uzsideti mano liemenele ir stebisi blink.gif

O pati vaikysteje buvau gedinama del nuogumo.. tiek tevai,tiek seneliai megdavo pagedinti,kad net is po sijonuko triusikeliai pasimatydavo atsitupus doh.gif o ka kalbeti apie kazkoki nuoguma,ju ar vaiku...
Atsakyti
As tai manau, kad viskas su saiku yra normalu. Del vyrisko nuogumo tai esu daugiau pries (mes turim mergaite). Mano merginai mano papukai yra juokigi.
O jus esate buvusios nudistu plezia (Palangoje)? Man tenka daznai ten buti (tiesa dukrytes nesivezam) ir vaiku ten pilna nuo maziuko iki jdidelio. Ana karta sala buvo seimyna. Dukrai kokie 16m. buvo tetis, mama ir teta. Tetis visai nuogas, mama, teta ir dikra iki puses. Tai sedziu ir galvoju ar tai gerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2005 02 17, 13:34)
Mano dukrytei 2metukai, sunku pasakyti, ar pas ja jau yra gedos nuogumui jausmas... Pati miegu ir daznai vaikstau nuoga blush2.gif Ir niekada del to nekompleksuodavau ir nepagalvodavau, kad tame yra kazkas blogo... Bet... Dabar pastebejau, kad kai nusirengiu, ji sushunka mazdaug :"wow" ar "oho", tai kazkaip vercia suglumti... Arba puola atseginet marskinius ar mauti lauk kelnaites, nori paciupti uz spenelio ar dar kur unsure.gif Na va, tai ir nezinau, ar tai tinkama ir ka ji galvoja ir kaip viska suvokia unsure.gif unsure.gif  Tai gal reiktu kazkaip vengti to nuogumo?

ydomu is kur vaikas ismoko tai,kad reikia tokias emocijas rodyti nuogam kunui....? g.gif kazkaip pati turiu dvimete,tai man keista net ,kad vaikas tokio amziaus gali pats sumastyti toki dalyka.... blush2.gif na as namuose nuoga nevaikstau,visada bent lengva chalatuka uzsimetu,vyras aisku irgi,nes juk mano mama dar gyvena su mumis.... biggrin.gif o siaip dukra macius mane nuoga ne karta,juk buna tai i vonia ibega,tai i miegamaji,kai persirengiu,bet kazkokiu dideliu emociju tai jai nesukelia.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 04 13, 08:45)
nei aš,nei vyras nevaikštom schmoll.gif

drinks_cheers.gif pas mus ir kazkaip nepropoguojamas seimoje nudizmas schmoll.gif
Atsakyti
tiek mano vyras, tiek as daznai su dukra (jai trys metukai) kartu maudomes vonioje nuo mazens, visi kartu nuogi vaikstom i pirti ir t.t. Dukryte niekaip nereaguoja i nuoga kuna. Zinoma viesoje vietoje, pvz papludimy visi ir dukra (nuo mazu dienu) bunam su maudomais. nematau nuogume nieko blogo, priesingai... Mano dukra nekreipia demesio i nuogus vaikus papludimy, kaip kiti (apziurineja vienas kito klynus doh.gif ) ... mes kalbejom apie berniuku ir mergaiciu skirtumus, visos kūno dalys yra lygiavertės, nėra išskirtinių. Tik yra vietu kurias reikia dengti, negalima rodyti kitiems. kaip negalima viesai sisioti, krapstyti nosies ir t.t.
Atsakyti
persirengiame prie vaiko.. vaikui 2 metai. bet be reikalo nuogi nelakstom kaip ir dauguma. persirengti tikrai nera nieko blogo..

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutely: 02 rugpjūčio 2010 - 14:12
Labukas.na temos kurejai galeciau pasakyt,kad vaikui gana to nuogumo,pvz duse kartu audantis arba baseine persirengimu kambaryje.Po namus geriau uzsimesk halateli.
Atsakyti