Na namie ir mes nevaikstom nuogi,ir nedemonstruojam ten tu savo organu vieni kitiem,bet kol kas mergaite musu dar nediduke ir nesidomi nei mamos,nei tetuko genitalijomis,tai maudytis eina katu tiek su manim,tiek su tetuku,kai paaugs,tada tetukas bus isgintas is to ritualo vonios kambaryje

QUOTE(agute07 @ 2010 01 01, 17:47)
Manau iki 4 metuku-normalu! Nuo 5 m- jau nagrineja..
nagrineja ir jaunesni. Mano 1.8 m tai nagrineja, bet gal dar nelabai supranta patys ka daro

Siaip mes maudomes kartu vonioj, nes kitaip negaliu galvos isplaut as jiems. Tai kai jau rengiames paskui tai buvo kad bande paliesti mano vietele. Bet kazkaip as jokiu emociju nerodziau tai po poros kartu jau jiems ar TEN ar kokia koja - vienodai. As tik galvoju nuo didesniu (nezinau nuo kiek) tai gal reikia sleptis vien tam, kad idomu paskui butu

Nezinau ir as kaip is tikro reikia daryti...manau, kad reikia naturaliai elgtis... nemanau, kad labai gerai vaikscioti po namus nuogai ir demonstruotis, bet jei vaikas mato, kaip pvz. mama is duso isejus rengiasi, tai nera jokio kriminalo...
Kad sleptis neverta esu tikra, nes paskui vaikams labai idomu buna tai, ko jie nera mate.
Kai su draugais atostogaujam uzsienyje, man labai patinka ju devynmecio berniuko elgesys papludymyje. kaip zinia uzsienyje daug moteriskiu deginasi bent jau be virsutines maudymo dalies - ir vaiku reakcija yra dvejopa.. vieni stebeilijasi ir tai akivaizdziai juos labai domina, o kiti, tarp ju ir musu draugu berniukas, tai nei silta nei salta pusnuoges moterys- as manau tai labai gerai. kai klausiau drauges, kaip ji elgesi, kai jis buvo mazas, ji sake nesisplapstydavo.. bandysiu ir as taip daryt
Tai tiek patyrimo
Kad sleptis neverta esu tikra, nes paskui vaikams labai idomu buna tai, ko jie nera mate.
Kai su draugais atostogaujam uzsienyje, man labai patinka ju devynmecio berniuko elgesys papludymyje. kaip zinia uzsienyje daug moteriskiu deginasi bent jau be virsutines maudymo dalies - ir vaiku reakcija yra dvejopa.. vieni stebeilijasi ir tai akivaizdziai juos labai domina, o kiti, tarp ju ir musu draugu berniukas, tai nei silta nei salta pusnuoges moterys- as manau tai labai gerai. kai klausiau drauges, kaip ji elgesi, kai jis buvo mazas, ji sake nesisplapstydavo.. bandysiu ir as taip daryt

Tai tiek patyrimo

na nuoga nevaikštau,o su kokiu bikini nesidroviu praeiti pro šalį

nevaikstau specialiai

nevaikstau nuoga
nes jam jau pamacius mane su apatiniais juokas ima kad as "nuoga"vaikstau

Mes specialiai irgi nevaikstom nuogi,bet kai prausiames ar rengemes,tiek vyras tiek as, jokiu problemu,nei mazylem nei didesniai mergaitei(7m.),taip iprate nuo pat mazumes,nieko naujo ir idomaus,neikeisto-kasdienybe.
Nesislepiu labai, bet nuoga visiškai nevaikštau. Duše jei maudomės tryse vyras maudosi su tūsakais
kai nustosiu maitinti, nuoga prieš vaiką nesidemonstruosiu

mes maudomės kartu su sūnum ( 2 metai jam ), miegam nuogi, nematau tame jokios gėdos...aišku specialiai nesidemonstruojam, po namus nevaikštom nuogi, bet pvz pietų miegų jis eina miegot nuogas, sako būsiu kaip tėtukas

Mano vyras nuo gimimo vaiko,nesidemonstravo pries dukra nuogas, jam tai nesuvokiama. as pati jeigu su apatiniais i dusa prabegu. Kad ir kaip as megdavau nuoga miegot,bet kai yra vaikas tiesiog sau to neleidziu.
Nuoga nevaikštau, tik persirenginėju prie jo, bet manau, kad laikas susimąstyti ir to nedaryti, nes jis jau viską supranta ir jam įdomu, kaip ten kas