Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Aš specialiai nevaikštau, bet ir neskavoju į spintą, aišku. Kolkas reaguoja normaliai, nes dar nemoka komentuot. Tik kartais, kai užeina nuotaika, prie krūtinės prisikabina - pamaigo, pasijuokia, bet greit ir pamiršta smile.gif Bėda buvo tik neseniai, kai sumanėm su tėveliu paišdykaut, kol dukrelė pietų miegą miegojo, o ji atsikėlė tuo pačiu netinkamiausiu momentu blink.gif Bet nieko, atsikėlė, pažiūrėjo akytes išpūtus, o tada atsigulė, ir vėl nusmigo biggrin.gif Taip ir nesupratom, ar suvokė ji, kas vyksta, ar miegodama taip biggrin.gif
Atsakyti
As nuo sunaus nesislepiu persirenginejant, nors ir isgirstu "o papukai!" ir tuoj pat iesko pas save tokiu...bet mano vyras buvo pameges is vonios pareiti nuogas, tai viena karta sunus pamates toki teti tik strykt nuo lovos, tik kad suspaus jam jautriausia vietele.... tongue.gif ...dabar maniskis is vonios visada pareina su ranksluosciu... biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus kažkaip natūraliai gaunasi,specialiai nuogi nevaikštom,bet ir niekada nesislepiam,vaikas pamatęs mane rengiantis nekreipia jokio dėmesio į nuogumą. smile.gif
Atsakyti
Labas, na irgi namuose nevaikstau nuoga, viskas iki tam tikros ribos smile.gif mazyli kazkaip domina krutine, jeigu as rengiuosi vonioje ir mazylis buna kartu tai jis nori liesti krutine ir tuo tarpu jam juokas ima biggrin.gif na jam tik 1metai6men
Atsakyti
QUOTE(Bete @ 2005 04 08, 14:54)
Labas, na irgi namuose nevaikstau nuoga, viskas iki tam tikros ribos smile.gif mazyli kazkaip domina krutine, jeigu as rengiuosi vonioje ir mazylis buna kartu tai jis nori liesti krutine ir tuo tarpu jam juokas ima biggrin.gif na jam tik 1metai6men

Maniskis lygiai taip pat daro doh.gif todel stengiuos neplikineti prie jo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 22 spalio 2005 - 20:50
Mes nuogumo nesureikšminam, tad ir vaikas elgiasi "neutraliai", tik jis mėgėjas man per užpakalį paplekšnot doh.gif (nes matė tėtį taip darant biggrin.gif )
Atsakyti
Specialiai neplikineju, bet ir nesislapstau. Jei ieina man rengiantis nereguoju niekaip ir jis nieko tokio nesako. Nors pries savaite uzejome kartu i Victoria Secret parduotuve (moteriski apatiniai drabuziai), tai jis man ir sako"mama, cia mergaitem" jo sakau, cia mergaitem. Tada jis " cia papai" blink.gif
Atsakyti
Mūsų sūneliui 2,5 m. Iš pradžių jam buvo labai ydomi ir mano krūtinė ir kitos moteriškos grožybės, tačiau dabar jis į mano nuogumą nereguoja. Žinoma, nuoga po kambarius nevaikštau. Jis mane nuogą pamato persirenginėjan. Nemanau, kad vaikui reikia diegti gėdos jausmą nuogumui.Manau, kad tai yra natūralu.Jis neturėtų gėdytis nei savo, nei tėvų nuogų kūnų. thumbup.gif
Atsakyti
Dabar mano krutine vadina bumbulais, o savo bumbuliukais  blink.gif

clap_1.gif Nu ir pradejau juoktis. thumbup.gif
Mano maze viska mato, tik tetis slepia savo straubliuka, ir i nuoga kuna visai nereaguoja... Ji kaip tik randa kuno dalis ir pvz., sako bamba, ant tecio taskeliu - papukas...ir viskas. Ji irgi bijo, kai as uzsidarau, todel tenka kartu uzsidaryti ir pamatyti pvz kaip mama dedasi i kelnaites ikloteli... Ji tai supranta kaip kad as irgi tipo su pampersais blink.gif tongue.gif o ka daryti, jei nera kaip kitaip... Syki persirengiau kelnes ir ji pamate ant kelnaiciu uzpakalio puseje esancia varle (piesineli) tai sako : gap gap (kva kva) , rolleyes.gif tai dabar daznai praso parodyti gap gap ir tenka parodyti uzpakali su tom kelnaitem doh.gif tikra nesamone, tetis juokiasi, o maze grieztai reikalauja...kai parodau tai juokiasi.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 27 spalio 2005 - 10:28
Aš vaikštau nuoga ir vyras kartais pralekia kai pamiršta trauzus į vonią pasiimti laugh.gif Nebeįdomu jai, buvo laikotarpis kai komentuodavo, o dabar jai visiškai nusispjauti smile.gif
Žino ji viską, kas pas mamą yra ko pas tete nera ir atvirkščiai smile.gif Kartais pasitikslina pas kokią tetą ar ji irgi pūtę turi laugh.gif
Atsakyti
Maniskis, dar mazai kalbantis, parodo ir pasako "papas" blush2.gif ...Viena karta pasakiau,kas tai, kai ziurejo i liemenuka,to ir uzteko.
Visai nuoga nevaikstineju prie vaiko.
Atsakyti
Nu aš irgi nesislapstau. Be to, mes abi vaikštom į baseiną, tai ten plikų tetų prisižiūri. Reakcija kažkokia keista, pažiūri ir tiek. Vyras tiesa sakant nesidemonstruoja, visada vaikšto prisidengęs. Bet vienąsyk visi į pritį ėjom, maniškė kažkaip žiūrėjo, bet irgi be jokių komentarų praėjo. Tik keista kaip jinai vadina - krūtys - kūnai, o vyro daikčiukas - uodega. Tą "uodegą" tai pati išvedė, nes mūsų darugų berniukui 8 metai, tai jei jam reikia į tulika, ir ta bėga ant savo puodo, pamatė kaip jisai sisioja tai ir nusprendė, kad ten uodega smile.gif O dėl kūnų - jinai manęs klausdavo kas čia, sakau kūnas. Dabar sako, o žiūrėk tavo kokie diiideli kūnai, o mano maži biggrin.gif
Atsakyti