Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Namai yra namai, viesuma yra viesuma, tikiu kad po metu o gal ir anksciau nuo sunaus prisidengsiu, jei tai butu dukra tikrai nesislepciau, bet tadad pridengciau tevelio grozybes wink.gif Namuose mama pamatydavau nuoga iseinancia is vonios, niekadad net demesio labai nekreipiau, o tetis iseidavo tik su ranksluosciu apsisukes jei triusiku nebudavo pasiemes, dziaugiausi tuo, nes jo nuogo tikrai nenorejau matyt blush2.gif
Atsakyti
Joo, as irgi kazkaip susimasciau g.gif ar verta slepti savo nuoguma g.gif Jei tureciau mergaite,kazkaip rodos viskas aisku.Na sunus dar nelabai kreipia demesi, bet kiekvienam kaip minejot ,tas laikas ateina skirtingai.reikia saikingumo manau,jei slepsies kaip koki stebukla turedama ar nebus dar blogiau g.gif
Atsakyti
NA AS NUOGA TIKRAI NE KAIP JAUSČIAUSI NEI PRIEŠ MAŽĄ, NEI PRIEŠ DIDELĮ. MANAU, KAD VAIKUI NEREIKIA TO MATYT. blink.gif
Atsakyti
Ai, kažkaip man plikšinėjimas schmoll.gif Ir prieš vaikus bent jau apatiniais rūbais ar ranšluosčiu prisidengiu. Gal net truputį galėčiau save kompleksuota pavadint. O tėvai tikrai tokie nebuvo ax.gif dažnai juos nuogus pamatydavau. Na nevaikščiodavo šiaip po kambarius, bet iš vonios išeinant ar naktį ko atsikėlę į chalatus nesisiausdavo. O aš taip nesielgiu. Nepatinka nei į kitus nuogus spoksot, nei pačiai demonstruotis- nematau tam reikalo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2005 02 18, 10:38)
As su tavim sutinku  smile.gif  mane vaikystej ismoke gedytis nuogumo, todel dabar esu pakankamai kompleksuota unsure.gif 

Manau, kad anksciau kiti laikai buvo. Ypac, jei tevai is kaimo, tai ir daugiau draudimu budavo, ivarydavo daugiau komplekso. Nuo vaikystes ir pas mane liko tas kompleksas, nesmagu budavo bet koki aptempta ruba nesioti blush2.gif

O namie dabar vaikstineju (jei karsta vasara) vien su apatiniais. Nenoriu, kad "ten" ziuretu akis isputes blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Specialiai vaikščioti nereikia, bet kai maudaisi ar perirengi tai natūralus dalykas. Visai nenorėčiau kad mano vaikas (pav jau pradinukas) kai labai reiks nusirengti (ar pas daktarą, ar šiaip namie susižeidus) pasirodytų kompleksuotas ir pridarytų problemų, vien dėl to kad mes patys įdiegėme tą komleksą.
Atsakyti
Ne, mano tevai ne is kaimo... Atvirksciai, mociute kilmingoje seimoje augo, kur buvo griezta kontrole, mamai perdave siuos tabu... o mama man... pas mus niekada nebuvo kalbama apie sexa, menesines ar pan... Juo labiau niekas nevaiksciodavo nuogas biggrin.gif O as na juk nepulsiu ieskoti chalato tik atsikelus, tad nuoga i begu i WC ryte
Atsakyti
Manau, viskas turi buti savo vietose.Vonioj galima nuogam, nubegt ryye tai pat, bet vaiksciot po kambarius siaip gal ir nederetu.maniskis irgi pradejo reaguoti i nuoguma.pradejo lyginti savo papukus su mano.tai vengiu buti siaip nuoga.nes prie kompanijjos uzsimano pvz.papuka paziuteri, paciupineti, pats rengiasi ir ciupineja.
Atsakyti
Mano mažiui jau labai įdomu kaip mama atrodo, tai jau nuoga nevaikštau.
Atsakyti
as manau,jai vaikas pamatys mama nuoga vonioje ar persirenginejusia nieko cia baisaus,daug svarbiau neivaryti vaikui kompleksu tokiu kaip (negrazu,nepadoru ir t.t...)kas cia gali buti negrazaus-juk tai naturalu.zinoma, vaikscioti nuo ryto iki vakaro nuogai po buta nederetu.mano sunus mate mane besimaudancia vonioje ir ji sudomino tik papukai kaip pieno saltinis.as ji maitinau krutimi iki dvieju metuku,keli menesiai kaip atpratinau,bet jis dar nepamirso.
Atsakyti
Skaičiau, kad iki 5m. (jei neklystu) - nieko baisaus, kad vaikas mato tave nuogą smile.gif
Atsakyti
Aš namuose nei labai viešinuos, nei ypatingai slapstausi. Tyčia nuoga nevaikštau, bet jei kur pro kampą pastebi, iš to tragedijos nedarau. Papukus visi iki vieno yra matę, nes tenka maitinti naujagimius mirksiukas.gif . O va neseniai su vyru ir mūsų dvimečiu buvom pirty. Komentaras buvo toks: mama pimpio neturi, suplyšo.. biggrin.gif
Atsakyti