Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dera prieš vaiką vaikščioti nuogai?

Aš pasibaisėjau. Ne jau taip sunku nors apatinius užsidėt prie vaikų. Aš suprantu kad nereikia savo kūno gėdytis, bet reikia suprast kad jūs jau nebe dviese. Su tokiu auklėjimu manau, vaikai ir 10 metu nesulausk kai panorės išbandyt, kas prie ko.
Atsakyti
Aš manau, kad neverta pyktis, akmens amžiuje žmonės irgi buvo apsirengę, ypač Lietuvos teritorijoj, nes per šalta čia nuogiems lakstyti biggrin.gif O kai pas mus mažiukas atsirado, man kažkaip iš pradių nesmagu buvo prie jo rengtis, bet kai maitinau iki metų, tai nebuvo ir kaip pasislėpti. O dabar tiesiog būna situacijų, kai norint kad vaiko galvelė sveika liktų ir namai pragaru nevirstų, tenka vestis jį į dušą, aš maudausi, jis šalia žaidžia. Tiesiog nėra jo kur padėti ir tiek. Nesakau, kad kasdien ir kad reikia nuogiems po namus lakstyti (dabar ir per karščius galima susirasti visokių drabužėlių, nebūtina su apatiniais vaikščiot). Bet užsimaskuoti irgi nereikėtų doh.gif .
Atsakyti
linksma tema, sedziu ir luztu thumbup.gif as tai palaikau daugumos nuomone, kad sleptis nereikia (tik dar idomiau bus), o lakstyti nuogiems irgi nereikia. pas mane dukryte irgi i vonia ateina, paklausia kai ko, pvz.kas cia, atsakai papukai, o ji tepasako, kad kai uzaugs irgi gaus didelius papukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu paskaiciau,pasijuokiau ir nutariau savo nuomone isreiksti.
as nesislapstau nuo vaiko ir nesiruosiu to daryti,buna kad persirenginejat ji ir pienelio is papytes uzsinori,kai paprase sakau imk tai tik juoktis pradejo tongue.gif o dabar va daina dainuoja"aaaa papukai papukai aaaa papukai papukai"net nezinau is kur ismoko,o is darzelio parsinese viena diena"pympas"zodi.zaide su lelem ir ziuriu mana kelnytes lelytei ir sako,"nu kur tas pympas"tada paaiskinau kad lelyte mergyte ir neturi,Jogaile irgi mergyte todel irgi neturi,turi tik berniukai.Nuo to laiko uzteko,kazkaip negirdziu taip kalbant,manau nesureagavau audringai todel nebeidomu jai tapo vartoti ta zodi,nes pastebejau,jei ji kazka pasako pvz.:supratai mane(tipo as ja)ir as pasakau kad nesakyk taip ji specealai kartoja,o kai nereguoju nekartoja.
tad as nieko blogo pries nuogumus neturiu,maziau noro bus atetyje gal kai zinos kur kas slepiasi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei dar nera 2m., bet nei dabar, nei ateity nesiruosiu slapstytis. Manau, kad vaikus nuo mazens reikia pratinti nesigedyti savo kuno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2005 11 29, 22:52)
Mano dukrytei dar nera 2m., bet nei dabar, nei ateity nesiruosiu slapstytis. Manau, kad vaikus nuo mazens reikia pratinti nesigedyti savo kuno  blush2.gif

Na, su tos pacios lyties kudikiu viskas aisku,o kaip su kitos? Nemanau, kad teciui deretu nuogam makaluotis pries dukra, o mamai pries sunu mazdaug nuo 3 m. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 11 30, 10:12)
Na, su tos pacios lyties kudikiu viskas aisku,o kaip su kitos? Nemanau, kad teciui deretu nuogam makaluotis pries dukra, o mamai pries sunu mazdaug nuo 3 m. ax.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Nors kiekviena šeima individualybė. Mano bendradarbė ir nuo 14 metų sunaus nesislėpia, jis ir i vonia gali iėiti kai ji maudosi ir šiaip blink.gif doh.gif
Kiekvienam savo.
Atsakyti
bigsmile.gif Nzn, bet as jau nelakstau nuoga, tam yra naktiniai ir chalatai lotuliukas.gif Juk as auginu sunus......... doh.gif Nzn kaip suprasti nesigedinti..........bet jie juk mato kad as kitokia. Nea man kazkaip nea pries vaikus nuogai. As pries blush2.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad tai daryti nepatartina. Bet manau, kad neisvengiama. Maniskis kol prausiuosi ateina i vonia, kartai buna kartu, negaliu jo isvaryti, nes tada is vis buciau nesipraususi blush2.gif

Siaip tai esame nuogaliai ir vaikui patinka buti nuogam, kol buvo maziuks i tai nelabai kreipiau demesi, bet dabar stengiames nenuogineti blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu dukrą, tai problemos kaip ir nėra. Šiaip specialiai prie jos nuoga nevaikštau, bet jei ji į vonią įbėga, tai nevarau. Be to ji dar kartais su manimi maudosi.Tėtis tai nuogas per daug nesimakaloja, nes ji jau gana didelė. Net iš akių galima suprasti kaip jai įdomu. Mane jei nuogą pamato tai visu garsu šaukia:„mama plikše“ ir taikosi kur nors įgnybti biggrin.gif Mat mes jai taip daryavome, jei ji plikinėdavosi. bigsmile.gif
Atsakyti
aš prie sūnaus nuoga nebevaikštau
Atsakyti
jei netycia vaikas uzmato manau nieko blogo, bet specialiai makaluotis tai biskeli nesveika manyciau (ir kazkur nuo 2 metu; pati atsimenu savo tetos 'miska' kai ji i dusa ejo nuoga ir mane vedesi). o dar turejau tokia pazystama kurios tevai buvo nudistai ir verte ja nuogai prie ezero issirenginet - tipo nieko cia gedingo, o vaikui trauma ivare visam gyvenimui.
Atsakyti