Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namo foto

Cia tipo forumas per prastas ar namas? blink.gif
Atsakyti
As manau, kad dar ir ne su tokiais namais cia lankosi, tik kaip matome kuklinasi pasirodyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2009 01 19, 16:16)
Cia tipo forumas per prastas ar namas?  blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 01 19, 16:16)
Cia tipo forumas per prastas ar namas?  blink.gif

lotuliukas.gif Aha idomiai cia nuskambejo.
Alinute, imesk dar kelias foto savo namuko ax.gif labai jau idomus.
Atsakyti
Na intiriasnas tas alinutes namukas rolleyes.gif toks neiprastas visai, bet nemanau, kad del sios priezasties jo negalima pademonstruoti siame forume doh.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoje, gal tikrai, daugiau nuotrauku reikia. mirksiukas.gif Na nezinau, man ta "karuna" ziauri pasirode, kazkaip gal suregavau netaktiskai, atsiprasau.
Atsakyti
Nu cia labai individualus projektas, ne visiems priimtinas as manau, bet mums jis pats paciausias mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 15:15)
Ko cia taip nedrasiai visi savo namukus rodo? Musu namuko foto cia:Namas  biggrin.gif

Na kad ir ne mano skonio, bet galiu pagirti už originalumą clap_1.gif bent jau niekur kito panašaus neteko matyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Alinute82 man jusu namas visai thumbup.gif . Toks siuolaikiskas, smagus ir nenuobodus.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2008 08 15, 19:10)
idedu saviskis kaip turetu atrodyti kada nors, nes dabar tik statybu leidimo gavimo stadijoje esame...

pas mus kvartale yra tokio tipo namukas. tiesa psakius ta ilga puse kur tinkas nelabai atrodo gerai. noretusi arba apdailos plyteliu arba kazko pusiau.. ta puse visa tokia nuobodi atrodo ir tikrai nekaip ziurisi realiai..
cia tik del to, kad dar turit laiko pakoreguoti kai ka 4u.gif (pas juos zalsva spalva gal todel dar g.gif )

niu tai ishtikro kieno tas namas alinutes? tai tegu imesta dar viena foto vasara kaip atrodo thumbup.gif bent man idomu butu pamatyti bendra vaizda, nes tokia niuri foto atrodo
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 17:15)
Ko cia taip nedrasiai visi savo namukus rodo? Musu namuko foto cia:Namas  biggrin.gif

man irgi idomu pasidare jusu namo pasirnkimo kriterijai, cia nepakanka kazkokia fotke imesti smile.gif reikia ja dar ir pakomentuoti smile.gif kaip sugalvojot toki KARKAMULI statyti? atleiskit uz issireiskima, bet pamacius ta nama tai buvo pirmas i galva soves zodis. butu idomu pamatyti interjero nuotraukyciu, jei isore tokia neiprasta tai manau ir vidu ne standartini pasidaret. koks isplanavimas?
cia merginom kilo abejoniu del to namo autorystes, tad prasom issklaidykit jas, tikrai butu idomu daugiau suzinoti.
Atsakyti
ir man dar labai idomu pasidare kokia ten apdaila alinute? ar cia LT pirkta? (ir kur jeigu ne paslaptis 4u.gif ) gana idomiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes savo nameliuka
user posted image
Nors aplinkybes buvo tokios,kad norejom ji parduot,bet ta NT krize viska sureguliavo savaip ir pavasari pradesim isirenginet biggrin.gif ex,laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti