Cia tipo forumas per prastas ar namas?

As manau, kad dar ir ne su tokiais namais cia lankosi, tik kaip matome kuklinasi pasirodyti 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2009 01 19, 16:16)

QUOTE(tikurila @ 2009 01 19, 16:16)

Alinute, imesk dar kelias foto savo namuko

Na intiriasnas tas alinutes namukas
toks neiprastas visai, bet nemanau, kad del sios priezasties jo negalima pademonstruoti siame forume

Viskas tvarkoje, gal tikrai, daugiau nuotrauku reikia.
Na nezinau, man ta "karuna" ziauri pasirode, kazkaip gal suregavau netaktiskai, atsiprasau.

Nu cia labai individualus projektas, ne visiems priimtinas as manau, bet mums jis pats paciausias

QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 15:15)
Na kad ir ne mano skonio, bet galiu pagirti už originalumą

Alinute82 man jusu namas visai
. Toks siuolaikiskas, smagus ir nenuobodus.

QUOTE(TeQuiLa @ 2008 08 15, 19:10)
idedu saviskis kaip turetu atrodyti kada nors, nes dabar tik statybu leidimo gavimo stadijoje esame...
pas mus kvartale yra tokio tipo namukas. tiesa psakius ta ilga puse kur tinkas nelabai atrodo gerai. noretusi arba apdailos plyteliu arba kazko pusiau.. ta puse visa tokia nuobodi atrodo ir tikrai nekaip ziurisi realiai..
cia tik del to, kad dar turit laiko pakoreguoti kai ka

niu tai ishtikro kieno tas namas alinutes? tai tegu imesta dar viena foto vasara kaip atrodo

QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 17:15)
man irgi idomu pasidare jusu namo pasirnkimo kriterijai, cia nepakanka kazkokia fotke imesti

cia merginom kilo abejoniu del to namo autorystes, tad prasom issklaidykit jas, tikrai butu idomu daugiau suzinoti.
ir man dar labai idomu pasidare kokia ten apdaila alinute? ar cia LT pirkta? (ir kur jeigu ne paslaptis
) gana idomiai atrodo

Pasirodom ir mes savo nameliuka

Nors aplinkybes buvo tokios,kad norejom ji parduot,bet ta NT krize viska sureguliavo savaip ir pavasari pradesim isirenginet
ex,laukiu nesulaukiu

Nors aplinkybes buvo tokios,kad norejom ji parduot,bet ta NT krize viska sureguliavo savaip ir pavasari pradesim isirenginet