Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namo foto

QUOTE(Burka @ 2009 01 22, 12:58)
Pasirodom ir mes savo nameliuka

Oi kaip seniai matytas namukas bigsmile.gif , dingus buvai visai 4u.gif
Atsakyti
Burka tikrai senia matytas tavo namukas.Pamenu tik kai sienos kilo ax.gif Pasikeites vaizdelis gerokai.
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2009 01 22, 11:44)
ir man dar labai idomu pasidare kokia ten apdaila alinute? ar cia LT pirkta? (ir kur jeigu ne paslaptis  4u.gif )  gana idomiai atrodo  ax.gif

Vienoje puseje namukas apkaltas skarda, o kitoje puseje - gontu, (cia senoviskai kaip stogus darydavo) ir impregnuotas. Pavasari truputi pagyvinsime, perdazysime. mirksiukas.gif
Interjeras pas mus minimalistinis ir labai siuolaiskiskas. p.s. cia namu foto juk dedam. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 01 22, 11:02)
man irgi idomu pasidare jusu namo pasirnkimo kriterijai, cia nepakanka kazkokia fotke imesti smile.gif reikia ja dar ir pakomentuoti smile.gif kaip sugalvojot toki KARKAMULI statyti? atleiskit uz issireiskima, bet pamacius ta nama tai buvo pirmas i galva soves zodis. butu idomu pamatyti interjero nuotraukyciu, jei isore tokia neiprasta tai manau ir vidu ne standartini pasidaret. koks isplanavimas?
cia merginom kilo abejoniu del to namo autorystes, tad prasom issklaidykit jas, tikrai butu idomu daugiau suzinoti.

Labai laukciau jusu namuko foto! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 22, 17:48)
Vienoje puseje namukas apkaltas skarda, o kitoje puseje - gontu, (cia senoviskai kaip stogus darydavo) ir impregnuotas. Pavasari truputi pagyvinsime, perdazysime.  mirksiukas.gif
Interjeras pas mus minimalistinis ir labai siuolaiskiskas. p.s. cia namu foto juk dedam. blush2.gif

Tiesą pasakius, man visai simpatiškas jūsų namukas, tik aš gal vietoj tos "karūnos" būčiau dariusi paprastus parapetus, bet juk kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif
Pritariu ir kitoms mergaitėms, labai smalsu būtų žvilgtert į namučių vidų blush2.gif Man pačiai prie širdies "švelnus" minimalizmas.
O čia temelė, kur galite pasirodyti iš vidaus mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...6496&st=348
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 22, 19:36)
Labai laukciau jusu namuko foto! ax.gif

mano jau sito forumo ne vienoj temoj ivairus rakursai vaidinosi, ale va truputis ziemos pasakos:

user posted image

P.S. o i mno klausimelius taip ir neatsaket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 16:15)
Ko cia taip nedrasiai visi savo namukus rodo? Musu namuko foto cia:Namas  biggrin.gif

Isore man nepatiko, tas pilkumas "zudo" bet vidus thumbup.gif svarbiausia, kad jums sis namas pats paciausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Bandau ir as musu namuko foto ikelti! ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mums baige namo isores apdaila 4u.gif
statytas pagal si projekta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2008 08 15, 15:25)
dedu dar karta. Matyt kad reiks keisti saita kur fotkes sudetos

Sveiki... Garzus namukas.. Norejau paklausti kiek jum kainavo langai? Domintu tas kur su kampiniu , nes pas mus bus visur tokie langai tik svetainej didysi netoks ir vonioje, tai daug kas sako, kad daug kainuos verysad.gif
Atsakyti
alinute82, man kažkodėl nerodo jūsų namo foto...prašo spaltažodžio cool.gif
Būtų labai įdomu pažiūrėti, juo labiau, kad kiek supratau, jis labai įdomus ir originalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2009 01 19, 18:08)
As ir nelabai supratau g.gif Kodel Bijuna jus taip galvojate?Ir kam man kazkieno kito nuotraukas deti? rolleyes.gif

Sveikos, labai jau sudomino tas alinutes namas bet ar as cia blondine ar kaip bet praso paswordo ir negaliu ieiti.
4u.gif gal kas pasakys kaip atsidaryti ta nama paziuret.
Aciu labai..
Atsakyti