Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

o MB kai uzmate,kiek yra pas mane duso visokiausiu prausikliu,tai klause,ar man dar ne gana. lotuliukas.gif siuo metu turiu gal penkias.kelios net nepradetos.ir vis kai einam po parde,uzmatau kokia akcija atrakcija ir plumt i vezima doh.gif ai,duso zelem didelio reikalavimo nekeliu.svarbu,kad skaniai kvepetu.zinoma,ir nealergizuotu ax.gif man ir visokios nivea,johnson ir kt gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai tokiu principu šampūnų prisiperku ax.gif Reikia - nereikia vistiek perku ax.gif Ech... rolleyes.gif nu čia biškutį ne į temą... rolleyes.gif
Atsakyti
Man pati geriausia is visu turetu tai SOAP AND GLORY CLEAN ON MY 4u.gif
user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 27, 00:39)
Norėčiau iš bandžiusių šį dušo kremą išgirsti atsiliepimų smile.gif
user posted image

Išbandžiau, bet nepatiko jo kvapas - toks neskanus smile.gif
Atsakyti
Anksčiau naudojau iš Body Shop'o, bet kaina pradėjo nepatikti, todėl pabandžiau Treacle Moon ir laaabai patiko thumbup.gif Dušo želė tokio kvapo ir turiu - aviečių, dar pirkau kūno sviestą (nežinau kaip man susišvietė nusipirkt skirtingų kvapų - kokosinį, vienaip ar kitaip sviestas man nepatiko).
user posted image
Atsakyti
Man labai patinka TBS duso zeles (kvapai nerealus wub.gif ) bet va atostogu metu pasiemiau megineli Hempz duzo zele su rozmarinais ir metom , tai buvau labai nustebusi, man labai patiko ir kvapas ir pati duso zele, oda pasidare svielni akimirksniu wub.gif gal kas zino kiek pas mus toks kainuoja? bigsmile.gif baigsiu savo sandeliuka TBS ir begsiu pirktis si wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 21 rugpjūčio 2010 - 10:32
QUOTE(Fanfanė @ 2010 08 20, 20:19)
Treacle Moon ir laaabai patiko  thumbup.gif

O kur galima tokią įsigyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 08 21, 20:47)
O kur galima tokią įsigyt? blush2.gif

Pirkau Sarmoje, kaina ~16lt smile.gif Bet nesidomėjau, gal ir daugiau kur galima rast.
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 06 30, 23:12)
Man pati geriausia is visu turetu tai SOAP AND GLORY CLEAN ON MY 4u.gif
user posted image wub.gif

kuom ji pati paciausia?
Atsakyti
Sakykit, merginos, o duso zele naudojat visam kunui, ta prasme ir intymiai vietai? Ar ten naudojat ka nors atskiro, skirto butent intymiai higienai?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 08 22, 10:56)
Sakykit, merginos, o duso zele naudojat visam kunui, ta prasme ir intymiai vietai? Ar ten naudojat ka nors atskiro, skirto butent intymiai higienai?

duso zele tai visam kunui naudoju, o intymiai higienai atskira tam tikra priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 27, 00:39)
Norėčiau iš bandžiusių šį dušo kremą išgirsti atsiliepimų smile.gif
user posted image

Šiuo metu naudoju, jau į pabaigą. Labai patiko ir kvapas, ir konsistencija thumbup.gif Baigus pirksiu vėl tokia tik kito kvapo bigsmile.gif
Atsakyti