Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

As naudoju dabar faberlic duso geli su afrodiziakais, va toki:
user posted image

nu jau kvapas man nerealus... toks gaivos, svaros... wub.gif yra ir pienelis tos pacios serijos, bet kai mano oda nelinkusi sauseti, tai niekad papildomai ir neteplioju jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bori: 10 rugsėjo 2010 - 16:10
dabar iš Ikea turim dušo žele. Prausia, odos nesausina, kvepia neintensyviai. Tik kiekis nepatinka (500 ml) schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja Madara Mint shower soap?
user posted image
Ar jums odos nesausina? Nezinau ar cia mano odai siaip ziema dregmes truksta, ar duso zele ja sausina. Prie kvapo nepripratau dar, kazkaip erzina ta meta. Turbut daugiau nepirksiu. unsure.gif
Atsakyti
Koks pasitaiko, toki ir naudoju. Svarbus svaros pojutis ir neerzinantis kvapas. Kartais pasitaiko perkant kvepalus gauni kuno prausikli....malonumas didesnis, bet atskirai nepirkciau. Nebent kaina butu isties patraukli.
Atsakyti
Nežinau ar nuo žiemos ar nuo dove dušo želės, oda pradėjo labai sausėti, tai nusipirkau nivea dušo aliejų tokį oranžinį 4u.gif tiesa, kvapas ne iš pačių skaniausių, bet tikiuosi kad bent gerai drėkins. Išbandysiu šiandien thumbup.gif gal jau merginos kurios esate šį dušo aliejų bandžiusios, kokie atsiliepimai? 4u.gif

http://www.medishop....s/nivea oil.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saphella: 08 sausio 2011 - 17:56
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 16, 17:22)
Gal kas naudoja Madara Mint shower soap?
Ar jums odos nesausina? Nezinau ar cia mano odai siaip ziema dregmes truksta, ar duso zele ja sausina. Prie kvapo nepripratau dar, kazkaip erzina ta meta. Turbut daugiau nepirksiu.  unsure.gif

Aš vasarą naudojau. Ir tada labai sausino odą. Kvapas iš pradžių patiko (mėgstu mėtinį), bet vėliau nuo jo beveik negera darydavosi, nes jau toooooks intensyvus. Tikrai daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(heippa @ 2011 01 13, 00:12)
Aš vasarą naudojau. Ir tada labai sausino odą. Kvapas iš pradžių patiko (mėgstu mėtinį), bet vėliau nuo jo beveik negera darydavosi, nes jau toooooks intensyvus. Tikrai daugiau nebepirksiu  schmoll.gif

Tikrai pritariu, ir del kvapo ir del sausinimo, taip pat daugiau nepirksiu..
Atsakyti
QUOTE(saphella @ 2011 01 08, 17:53)
Nežinau ar nuo žiemos ar nuo dove dušo želės, oda pradėjo labai sausėti, tai nusipirkau nivea dušo aliejų tokį oranžinį  4u.gif  tiesa, kvapas ne iš pačių skaniausių, bet tikiuosi kad bent gerai drėkins. Išbandysiu šiandien  thumbup.gif  gal jau merginos kurios esate šį dušo aliejų bandžiusios, kokie atsiliepimai?  4u.gif

http://www.medishop....s/nivea oil.jpg

Na štai išbandžiau šį dušo aliejų, kvapas nelabai patinka, bet oda būna šilkinė ir visai nenusausėjus nei kiek thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip man nera skirtumo kokia duso zele naudoti, renkuosi pagal kvapa, siuo metu ir pries tai buteliuka naudoju is TBS, labai saniai kvepia, puikiai putoja , kvapas issilaiko ilgai ant odos 4u.gif
Atsakyti
Naudoju duso geli su bambuko pieneliu ar ekstraktu. Kvepia wub.gif
Oda siek tiek stangrina, bet pamatyti galima gal po kokio menesio.
Nuotaika pakelia, nes kvepia jausmingai. Patinka ir tai, kad gerai "nuplauna" musu nelabai gera vandeni kuri kartais ir pasausina musu oda, o taip pat chlora, druskas. Rekomenduoju.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 14, 17:11)
siuo metu ir pries tai buteliuka naudoju is TBS, labai saniai  kvepia, puikiai putoja , kvapas issilaiko ilgai ant odos  4u.gif

bigsmile.gif aš taip pat dabar turiu iš TBS dušo želę, moringų kvapo, tai labai faina ax.gif
Atsakyti
Vasarą kai maudaus ypač daug ir tingisi kas kartą tepliotis losjonais, man dove super. tikrai oda švelnesnė.
Atsakyti