Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif!!!
user posted image

LT pirkti nerasite schmoll.gif , bent jau aš niekur nemačiau, bet Anglijoje, Airijoje - be problemų. Mačiau ir LIDL'e, ir "eurinėse", kur ir pati papirkau biggrin.gif . Kaina juokinga, bet gaminys tikrai vertas pagyrų wub.gif . Kvapas dieviškas, man primena Kalėdas, ilgai išlieka ant odos, duškė labai skalsi, labai maloni praustis. Aš po jos net nenaudodavau jokių pienelių, losjonų ar kremų, nes tobulai drėkina. Žodžiu, 10 balų iš 10 thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2011 12 04, 14:23)
Kur perkate šią produkciją? Nematyta g.gif

Seniau būdavo jų ir Maximose, ir Kosmadose, bet po to išvis ta produkcija dingo (be dušo žele yra dar ir pieneliai kūnui, dušo geliai-šveitikliai- labai fainas karamelinis- rudas permatomas buteliukas, kvepia kaip saldainiai biggrin.gif ). Atsirado vėl visai neseniai ir tik Eurokos parduotuvėse, bent dar neteko matyti pastaruoju metu kitur unsure.gif Tik gaila, kad nebėra tokio asortimento, koks būdavo seniau, dabar mažesnis žymiai pasirinkimas (mėgiamiausia dušo želė buvo su druska- mėlyname buteliuke- kvapas nerealus wub.gif ), kol kas nemačiau tokios pirkti.

Į tą pačią temą, pasibaigus minėtai dušo želei, dabar naudojame Nivea dušo aliejų- labai patinka, naudojamas nebe pirmą kartą (ir ne paskutinį smile.gif ), malonaus kvapo, visiškai nesausina odos, vienas iš nedaugelio prausiklių, po kurių netepus kremo nejaučiu diskomforto.
user posted image
Atsakyti
Šiuo metu L'occitane vyšnių kvapo, bet nepasakyčiau, kad kažkuo geresne už kokią paprastą parduotuvinę, tikrai neverta tokios kainos schmoll.gif
Atsakyti
Sanex dusi gelis be parabenu ir blogiu. Bent jau taip skelbiasi. O ir visai maloniai praustis msn su juo Super!'n
Atsakyti
ar kas bande sia duso zele https://encrypted-tb...Ypfq_WkCqhoKSWd idomu kaip ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 12 08, 22:12)

Į tą pačią temą, pasibaigus minėtai dušo želei, dabar naudojame Nivea dušo aliejų- labai patinka, naudojamas nebe pirmą kartą (ir ne paskutinį smile.gif ), malonaus kvapo, visiškai nesausina odos, vienas iš nedaugelio prausiklių, po kurių netepus kremo nejaučiu diskomforto.
user posted image

naudojau šią,nebloga,dabar perėjau prie Dove
http://www.sanitex-b...e...05&plid=305
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 07 23, 12:06)
Šiuo metu L'occitane vyšnių kvapo, bet nepasakyčiau, kad kažkuo geresne už kokią paprastą parduotuvinę, tikrai neverta tokios kainos schmoll.gif

Man jų migdolų prausimosi dušo aliejus superinis superinis thumbup.gif Tikrai nepalyginsi su prekybos centruose parduodamom....
Atsakyti
Man patinka Cien kreminės dušo želė.
Atsakyti
Vyrui super sita http://imesk.net/upl...images/H0NO.jpg

o man mama atidave sita, jai kazkuo nepatiko, man labai miela, geras pakaitalas l'occitane duso aliejui. Geras kvapas, odos nesausina user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 14 rugpjūčio 2015 - 09:16
Šiuo metu naudoju Mary Kay dušo želė. Išties puikiai drėkina odą. smile.gif
Atsakyti
turbut prasciausia duso zele kokia esu naudojusi tai the body shop - labai sausina oda..siaip mano oda riebi ir niekada neturedavau tokiu bedu net nesusimastydavau kad duso zele gali sausint (na nebent vasara su nudegusia oda) kol nenaudojau sios..o dar nusipirkau 750ml tai kankinuosi damusinedama..pliusas tik kvapas
o is atradimu tai ziauriai patinka klorane zele, tokia maloni puta ir kvapas nuotaika pakeliantis, nesausina nes bemuile (siuo metu naudoju energie, atsargai turiu dar dvi - pirkau keliones metu lauktuvems bet pabandzius visas pasilikau sau), paprastai visos zeles man atsibosta tik ipusejus, sita jau i gala o dar vistiek labai labai patinka
va tokios
vartotojo įkelta nuotrauka

taip pat labai patiko bioderma kreminis prausiklis, pirkau draugui nes jo sausa oda bet panaudoju ir pati,patogi pakuote su dozatorium, malonus kvapas, tikrai bus kartojama
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 24 lapkričio 2016 - 14:05
Cia paskaicius nusipirkau nivea duso alieju, isties labai aliejinis biggrin.gif nesausina odos visai, po baseino gerai labai . tik kvapas man nelabai.
Atsakyti