Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

QUOTE(agnite @ 2011 11 19, 14:15)
Šiuo metu naudoju šią:
user posted image

Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(ingriduku @ 2011 11 15, 00:26)
GAl zinot kokiu bekvapiu duso zele, Sanex ir Neutral zinau. Megstu kvepeti tik kvepalais, o ne duso zeles ir kvepalu mixu. LAbai jau giriamos TBS, kazin ar yra pas juos bekvapiu  g.gif  ?

Man labai patinka Urtekarm ekologiskos duso zeles. Esu turejusi bekvape, ir dabar naudoju roziu kvapo. Labai geras kainos ir kolybes santykis 500ml. kainuoja apie 33 lt. Yra kai kuriose vaistnese ir ekologisku prekiu parduotuvese. Svelniai putoja, nesausina odos. Kai ja naudoju nereikia jokiu kuno pieneliu papildomai.
user posted image
Atsakyti
Šiuo metu naudojama http://www.sanitexdi.../X000926_p1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2011 12 01, 12:36)

Ir kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduku @ 2011 11 14, 23:26)
GAl zinot kokiu bekvapiu duso zele, Sanex ir Neutral zinau. Megstu kvepeti tik kvepalais, o ne duso zeles ir kvepalu mixu. LAbai jau giriamos TBS, kazin ar yra pas juos bekvapiu  g.gif  ?

is TBS duso gelis su alaviju yra beveik bekvapis. visiskai neutralaus ir silpno kvapo, kurio nusiprausus nelieka.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 16:58)
Ir kaip?  mirksiukas.gif

Skaniai kvepia- patinka mirksiukas.gif Šiaip nieko apart kvapo man iš dušo želių ir nereikia smile.gif Kažkaip nesu užtaikius, kad kokie prausikliai sausintų odą, tai perku tik pagal kvapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 11 12, 23:11)
Dabar naudojame Cottage (šio ženklo dušo želės/kremai, prausimosi aliejai man labiausiai patinka, visiškai nesausina odos, didelė įvairovė, o kvapai... wub.gif ) su piliarožių ir linų sėmenų ekstraktais:
user posted image

Kur perkate šią produkciją? Nematyta g.gif

Aš pakaitomis naudoju muilus ir dušo želes, iš pastarųjų, tai labai tinka ši Palmolive Calming (kvapas, kiekis, tirštumas):
user posted image
Atsakyti
[quote=_Kere_,2011 12 04, 14:23]

Cottage priemoniu ir Maksimoj, ir Droge yra pirkti.
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 19, 21:54)
Man labai patinka Urtekarm ekologiskos duso zeles. Esu turejusi bekvape, ir dabar naudoju roziu kvapo. Labai geras kainos ir kolybes santykis 500ml. kainuoja apie 33 lt. Yra kai kuriose vaistnese ir ekologisku prekiu parduotuvese. Svelniai putoja, nesausina odos. Kai ja naudoju nereikia jokiu kuno pieneliu papildomai.
user posted image

Bioderma turi bekvape duso zele, eurovaistine prekiauja. Bet man nepatiko butent del to kad bekvape, nesmagu kazkaip praustis kai niekuom nekvepia biggrin.gif
Atsakyti
O man labai labai patinka Dr. Bronner's skysti muilai, ypač citrinų-apelsinų, gerai nuplauna odą, putoja, malonus kvapas. wub.gif

Atsakyti
[quote=Pavasarine zemuoge,2011 12 04, 22:49]
[quote=_Kere_,2011 12 04, 14:23]

Cottage priemoniu ir Maksimoj, ir Droge yra pirkti.
[/quote]
Ir Eurokose mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 05, 16:46)
Ir Eurokose mačiau smile.gif

Kosmadoj irgi yra. Vienu zodziu, visur ju pilna smile.gif
Atsakyti