Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Kad dušo želė irgi nesausina, bent jau man nepasitaikė tokių smile.gif kažkaip geriausi man tie iš Fa, ir nebrangūs, ir didelis pasirinkimas jų.
Atsakyti
Kookia nerealiai faina stai si :
user posted image
Kai pirmakart pabandziau-pamaniau , kad sumaisiau ir nusipirkau kuno pieneli, o ne duso zele. Nes ji labai tirsta, kuno pienelio konsistencijos. OO jau kvapas wub.gif
ir lb drekina oda stipriai. kolkas mano mylimiausia wub.gif
Atsakyti
The body shop greifruktu kvapo duso zele thumbup.gif kvepi tu ir visi namai... ax.gif
Ji koncentruota ir pakanka tik laselio vienam prausimui,tad ilgam ir uztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamond13: 18 rugsėjo 2011 - 18:13
Dabar naudoju Fa su jogurtu tai maloniai nustebino rolleyes.gif pakankamai drėkina, man tarkime Nivea dušo želė sausindavo odą, bet galvojau, kad visos taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 18, 18:13)
The body shop greifruktu kvapo duso zele  thumbup.gif  kvepi tu ir visi namai... ax.gif

nuo šitos aš tiesiog priklausoma lotuliukas.gif bet galvoju gal reiks nebenaudot, nes sls yra, šita dušo želė vienintelis toks "negeras" produktas pas mane... verysad.gif
Atsakyti
Dabar naudoju tokią:
user posted image
Bet man kvapas nelabai (nors kai pirkau, atrodė visai kitaip) unsure.gif O dušo žele man turi kvepėti labai skaniai biggrin.gif

Patiko naujoji (o gal tik man ji pasirodė nematyta smile.gif ) Palmolive su migdolų aliejumi ir vanile (geltonas buteliukas)- nuostabaus kvapo ir odos visai nesausino, kas mano sausai odai labai svarbu smile.gif
Gaila, neradau paveiksliuko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 rugsėjo 2011 - 12:42
Dabar naudojame Cottage (šio ženklo dušo želės/kremai, prausimosi aliejai man labiausiai patinka, visiškai nesausina odos, didelė įvairovė, o kvapai... wub.gif ) su piliarožių ir linų sėmenų ekstraktais:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 09 18, 17:13)
The body shop greifruktu kvapo duso zele  thumbup.gif  kvepi tu ir visi namai... ax.gif

As irgi patenkinta BodyShop'o duso zelemis. O kad ilgam uztenka, tai tikrai smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
GAl zinot kokiu bekvapiu duso zele, Sanex ir Neutral zinau. Megstu kvepeti tik kvepalais, o ne duso zeles ir kvepalu mixu. LAbai jau giriamos TBS, kazin ar yra pas juos bekvapiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingriduku @ 2011 11 14, 22:26)
GAl zinot kokiu bekvapiu duso zele, Sanex ir Neutral zinau. Megstu kvepeti tik kvepalais, o ne duso zeles ir kvepalu mixu. LAbai jau giriamos TBS, kazin ar yra pas juos bekvapiu  g.gif  ?

TBS neteko matyti unsure.gif Esu vaistinėse mačiusi bekvapių, tik nebeprisimenu firmų, pavadinimų, bet paklauskit didesnėse vaistinėse konsultančių, manau atras ne vieną smile.gif
Atsakyti
Pas mus namie užtikrintą vietą visada turi Sanex dušo žele smile.gif Maniškis ją labai mėgsta.
Man patinka kvapas, konsistencija.
O šiaip aš dar eksperimentuoju ir savo tos vienintelės ir nepakeičiamos neturiu smile.gif
Šiuo metu naudoju šią:
user posted image
Gerai putoja, skaniai kvepia, bet nepalieka to intensyvaus kvapo ant kūno, kaip maniau kad bus smile.gif
Atsakyti
Nepamenu, kada paskutini karta pirkau duso zele. Nes prausiuosi su DOVE muilu. Pliusai: 1. Vos patrynus i kempine labai gerai putoja. Putos tirstos tirstos. thumbup.gif
2. Tinka jautriai odai. http://www.dove.co.u...-cream-bar.html
3. Oda lieka neitiketinai svelni ir minksta. Jau seniai nenaudoju jokiu kuno pieneliu, sviestu, kremu. (Na tik kokosu alieju po depiliacijos ar odos sveitimo.) Oda vasara ar ziema yra labai labai svelni, JOKIO sausumo. Naudojant duso zele (nesvarbu, ar pigesne, ar brangesne) - vistiek siek tiek oda sausindavo.
4. Savaime aisku - labai taupu. mirksiukas.gif

Atsakyti