Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų gamybos rūbai

QUOTE(Svajūnė @ 2008 03 30, 12:05)
Dukrytė nešalo su šios firmos kombinezonu ir prie -15. Išbandėm  mirksiukas.gif Ir dar kas man labai patinka, kad tie kombinezonai (striukė ir kelnės-kombinezoninės) gerai skalbiasi ir greitai džiūna.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes nuo kudikystes juos perkam, bet siais metais jau nebeperkam kombinezonuatskiru,imam striuke + kelnes benetton firmos smile.gif su tokiom ziemom isvis nezadu kelniu kombinezoniniu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 30, 11:23)
Bus geras, pamatysi  mirksiukas.gif
O va tvarkiau spintą ir radau cocodrillo striukę, irgi pirkau jau per išpardavimą, tik pas mus plona, dvipusė, viena pusė ruda, o kita oranžinė, nu negalėjau praeit pro šalį  wub.gif

biggrin.gif buna ir man taip 4u.gif
Atsakyti
Reguliariai perku vaikams šių firmų rūbus. Man patinka jų kokybė.
Atsakyti
perku karts nuo karto, paskutinis pirkinys - džinsinis sarafanas, na man jis labai gražus...
Atsakyti
http://www.wojcik.co...-kol-2008b.html
Atsakyti
Mano vaikas turi striukę. Tikrai puikus rūbas, labai šilta thumbup.gif
Atsakyti
turėjom storas šiltas žiemines kelnes su petnešom, po sniegą galėjo voliotis - neperšlampamos, bet ir neprakaitavo su jom. Kiek esu girdėjusi apie šios firmos rūbus, tai nieks dar nepeikė thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
tie kurie nesitempo kokybe liuks. Turejom trikotazini dzemperiuka ir suknyte, visiskas Š... po skalbimo, prarado forma issitampe, nors skalbiau kaip nurodyta ant etiketes.
Atsakyti
o kur įsigyjat šių rūbelių?
labai gražus jų internetinis puslapis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 08 14, 15:33)
o kur įsigyjat šių rūbelių?
labai gražus jų internetinis puslapis wub.gif  wub.gif

Kaprizu Skrynia...
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2008 08 24, 14:19)

aciuks.gif
Atsakyti
nja mes turime treningiuka,tikraj negaliu nieko blogo pasakyti,ir jau kiek kartu skalbiau o kokybe nesuprastejo thumbup.gif
Atsakyti