Dukrytė nešalo su šios firmos kombinezonu ir prie -15. Išbandėm Ir dar kas man labai patinka, kad tie kombinezonai (striukė ir kelnės-kombinezoninės) gerai skalbiasi ir greitai džiūna.
mes nuo kudikystes juos perkam, bet siais metais jau nebeperkam kombinezonuatskiru,imam striuke + kelnes benetton firmos su tokiom ziemom isvis nezadu kelniu kombinezoniniu pirkti
Bus geras, pamatysi
O va tvarkiau spintą ir radau cocodrillo striukę, irgi pirkau jau per išpardavimą, tik pas mus plona, dvipusė, viena pusė ruda, o kita oranžinė, nu negalėjau praeit pro šalį
turėjom storas šiltas žiemines kelnes su petnešom, po sniegą galėjo voliotis - neperšlampamos, bet ir neprakaitavo su jom. Kiek esu girdėjusi apie šios firmos rūbus, tai nieks dar nepeikė
tie kurie nesitempo kokybe liuks. Turejom trikotazini dzemperiuka ir suknyte, visiskas Š... po skalbimo, prarado forma issitampe, nors skalbiau kaip nurodyta ant etiketes.
Iš šilumos, iš meilės, iš tikėjimo,su niekuo nepakeičiamu juoku,į šį pasaulį jie ateina - atsineša čia viską, kuo tikiu:Neramų miegą, mielą šypsnį,linksmas akis ir daug keistų garsų,ir lūpas, iš kurių sulaukiam žodžių:"Mama, aš tave myliu..."