Buvau kazkada jaunystej, bet dabar nesikreipiu.
Man atrodo, kad as ju privengiu, nes gal kiek ir bijau, gal nenoriu zinot ateities, kad lengviau galeciau gyventi?
Pas extrasensus dar nesikreipiau, manau galeciau kreiptis tik is visiskos nevilties
Man atrodo, kad as ju privengiu, nes gal kiek ir bijau, gal nenoriu zinot ateities, kad lengviau galeciau gyventi?
Pas extrasensus dar nesikreipiau, manau galeciau kreiptis tik is visiskos nevilties
Su ekstrasensais kazkada jaunysteje esu turejusi reikalu del sveikatos problemu (ir savo,ir vaiku),o burtis kazkaip visiskai nera poreikio.Visus rupimus klausimus kazkaip pavyksta paciai isspresti,kaip noriu taip elgiuosi-patarimo visada galima pasiklausti saves pacios
Be to,manau,kad gyventi reikia ne praeitim ar ateitim,o cia ir dabar,ir dziaugtis sia diena (tai kam tada burejos?)
Papildyta:
Cia tai pobaisiai jau taip...
Mano dukra visada pries dideles nelaimes (seimoj) sapnuoja tokius labai ryskius kosmarus,ir tai issipildo jau sekancia diena.Vieno sapno net nepajege man papasakoti nors ir kaip prasiau,sake kad negali,nes labai baisus buvo...Baisu sitaip,verke vaikas,sake kad nenori tu sapnu daugiau,bet argi cia nuo musu priklauso

Papildyta:
QUOTE(Mylintis @ 2008 08 29, 22:16)
Siaip , nezinau kas man yra , bet daznai atsitinka taip
Kazkaip darbe dirbu dirbu , ir is niekur nieko vaizda pamtau , ir po keliu dienu man issipildo tai.
Papildyta:
Ir dar pvz nujautimas issipildo
Kazkaip darbe dirbu dirbu , ir is niekur nieko vaizda pamtau , ir po keliu dienu man issipildo tai.
Papildyta:
Ir dar pvz nujautimas issipildo
Cia tai pobaisiai jau taip...

Buvau vieną vienintelį kartą, pernai, ir daugiau nenoriu. Nelabai tikiu... Išbūrė, kad greitu laiku turėsiu dukrą - šiemet sūnų sūpuoju
ir dar daug dalykų, kurie visiškai į tiesą nebuvo panašūs
Išsipildė tik vienas dalykas - rudaakiui vaikinui liepė būt atsargiam - ir po poros savaičių įvyko nelaimingas atsitikimas... Tai net nežinau, ar čia, kad taip išbūrė, ar taip ir turėjo būt

Su visu šitu reikalu nebuvau susidūrusi
ir tikiuosi neteks

Vieną kartą nuėjau, nes visą laiką norėjau baisiai sužinoti ką jos ten šneka. bet tikrai, kad nieko tokio įdomaus nepasakė... Tiesiog jos visos geros psichologės ir tiek. Daugiau niekuomet ten neisiu

Tai va taip ir buna kad pasako ka blogo,ir jei net ir netiki vis tiek apie tai galvoji,o apie ka galvoji,taip ir atsitinka.Is cia ir visi issipildymai,juos mes savo mintimis prisaukiam.O jei galvosi apie gera tai ir bus gerai,tik gal po kazkiek laiko
Dar jei is delno ziuri tai gali kiek tiksliau pasakyt,o visa kita tai...
Yra buve atveju kai zmogui pasakydavo kad vat tu mirsi tada ir tada,ir zmogus mirdavo tiksliai ta diena tiesiog be niekur nieko,neturedamas jokiu sveikatos sutrikimu,tiesiog is isitikinimo.Tas pats ir su prakeikimais,jei netikesi-neveiks

Yra buve atveju kai zmogui pasakydavo kad vat tu mirsi tada ir tada,ir zmogus mirdavo tiksliai ta diena tiesiog be niekur nieko,neturedamas jokiu sveikatos sutrikimu,tiesiog is isitikinimo.Tas pats ir su prakeikimais,jei netikesi-neveiks

QUOTE(Jovida @ 2008 09 01, 18:05)
niekada nebuvau ir nenoriu, nors siek tiek ir smalsu, bet geriau nereikia, nenoriu tusciai viltis, kad nutiks kazkas gero, o juolab bijoti, jei pasakys ka blogo 

Šiaip visų būrėjų nuostata yra nesakyti nieko blogo, tik perspėti, kad saugokis to ir ano. jeigu, žinoma, tai gera būrėja. O jei kokia ragana, tai pripasakos visokių nesamonių

pas būrėją buvau tokia proga pasitaikė specialiai nėjau
paklausiau ką pasakoja ir viskas.bet jaigu kas nutinka tai tada pagalvoju ar ji taip sakė

buvo laikas kai daznai vaiksciodavau pas burejas, nes viena karta apsilankius jos rekomenduodavo po 3 men sugryzti ar po pusmecio. Kazkaip uzsikreti tuom ir nori ten pas jas eiti.Bet dabar kai pazvelgiu atgal suprantu kodel tada ejau, o dabar nebeinu, nes tuo metu mano gyvenimas buvo pilkas ir liudnas, ieskojau atsakymu i ivairiausius klausimus, o dabar mano gyvenimas yra visiskai pasikeites, esu laiminga ir man visai nebeidomu kas manes laukia ateity, nes kiekviena diena atnesa kazka naujo ir grazaus... Manau kad laimingi ir viskuom patenkinti zmones pas burejas nevaiksto.