Siaip noriu nueiti, bo norisi zinoti kas bus , bet bijau
as pati save buriu taro kortomis arba runomis.

Lankausi ir pas ekstrasensus, ir pas būrėjas, ir astrologus, ir chirologus, ir aurosomos žinovus...
QUOTE(mafijozė @ 2008 09 02, 14:56)
Pildosi?

Ir aš kortas dažną dieną pasižiūriu. Nieko čia ypatingo. Kartais jos padeda priimti sprendimą.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 20:16)
Ir aš kortas dažną dieną pasižiūriu. Nieko čia ypatingo. Kartais jos padeda priimti sprendimą.
o kodel tu pas visus lankaisi? negi jie tau padeda visuose gyvenimo klausimuose? ar ka tiksliai nori is ju ishgirst?

QUOTE(Gubernija @ 2008 09 08, 13:17)
o kodel tu pas visus lankaisi? negi jie tau padeda visuose gyvenimo klausimuose? ar ka tiksliai nori is ju ishgirst? 

Dirbu šioje srityje, mėgstu su kolegomis susipažinti, gaunu patarimų šiokių tokių, kaip dirbti... Argi blogai? Juk niekas nesistebi, kai architektas bendrauja su architektu, medikas su mediku

Nesilankau ir turbūt nesilankysiu

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 14:54)
Dirbu šioje srityje, mėgstu su kolegomis susipažinti, gaunu patarimų šiokių tokių, kaip dirbti... Argi blogai? Juk niekas nesistebi, kai architektas bendrauja su architektu, medikas su mediku 

nesakau, kad tai gera ar blogai... tai tavo pasirinkimas, tesiog buvo idomu
jeigu dirbi sioje srityje ar pati konsultuoji?
QUOTE(Gubernija @ 2008 09 08, 15:30)
nesakau, kad tai gera ar blogai... tai tavo pasirinkimas, tesiog buvo idomu
Taip, konsultuoju. Jei negaliu padėti pati, siunčiu pas kolegas.

o kaip buri, aisq jei nori apie tai pasakot ir kaip imanoma pas tave uzhsirashyt, kokia kaina?
suprantu, kad gal nekorektishka klausima uzhdaviau, galbut tu visai nepriemi nepazistamu zmoniu ir apie savo burimo metodus nesakai, bet vis delto klausiu
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 15:51)
Taip, konsultuoju. Jei negaliu padėti pati, siunčiu pas kolegas.
Kitiems žmonėms neburiu. Būrėjų Vilniuje pilna.
Pas mane ateina sveikatos ir dvasinio tobulėjimo klausimais.
Pas mane ateina sveikatos ir dvasinio tobulėjimo klausimais.