Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

supratau, aciu uz atsakyma rolleyes.gif
jeigu pas tave ateina sveikatos klausimais, tai gal zinai ka nors apie Vladimira Suchanski bioenergetika... mano artimam zmogui, labai prastai su sveikata, ypach su stuburu ir stuburo ishvarzom, siule pazistami eit butent pas ji, bet jis labai didelius pinigus ima... o atsiliepimu niekur nerandam..

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 16:09)
Kitiems žmonėms neburiu. Būrėjų Vilniuje pilna.
Pas mane ateina sveikatos ir dvasinio tobulėjimo klausimais.

Atsakyti
QUOTE(Gubernija @ 2008 09 08, 19:13)
supratau, aciu uz atsakyma  rolleyes.gif
jeigu pas tave ateina sveikatos klausimais, tai gal zinai ka nors apie Vladimira Suchanski bioenergetika... mano artimam zmogui, labai prastai su sveikata, ypach su stuburu ir stuburo ishvarzom, siule pazistami eit butent pas ji, bet jis labai didelius pinigus ima...  o atsiliepimu niekur nerandam..

Negirdėjau tokio. O su stuburo išvaržom yra labai sudėtingas dalykas... Žmonėms, turintiems tokią sveikatos problemą, labai sunku pasikeisti...O jei bioenergetikas permetinėja ligą iš vieno organo į kitą, kas iš to...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 20:12)
Negirdėjau tokio. O su stuburo išvaržom yra labai sudėtingas dalykas... Žmonėms, turintiems tokią sveikatos problemą, labai sunku pasikeisti...O jei bioenergetikas permetinėja ligą iš vieno organo į kitą, kas iš to...

taip, tikra tiesa, sunku su tokios problemom, bet taip norisi padet, aciu dar karta uz atsakymus .
Atsakyti
Sveikos , gal zinot gera bureja kaune........turejau viena lb gera...bet ji isvyko is lt.....o dabar niekur tokios geros nerandu...... g.gif
Atsakyti
Esu ir aš ėjusi pas burėją, bet matyk apgavikė buvo. Na praeitį tai gera pasakė, bet apie ateitį... Žodžiu sako kad prieš pat vestuves našle tapsiu. Prajo kokie trys metai, ruošiamės su brangiuoju vestuvėms, ir tylomis iš proto kraustausi verysad.gif . Tai va, viskas mums gerai, jau trys metai ženoti ir mirt nesiruošiam thumbup.gif
Atsakyti
Tikrų būrėjų visoj Lietuvoj gal ant rankų pirštų tesuskaičiuosi...o apsišaukėlių-na,pasak vieno filmuko-"nors tvenkinį tvenk"...
Taip,esu keletą kartų buvusi.Įspūdis...hmmm...
Išvada-jos NIEKADA NIEKO NEPASAKO-na, nieko tokio,kas išsipildytų ar bent turėtų kažkokios reikšmės.Vien aptakūs spėliojimai,gražūs žodžiai,ir tiek.Padariau išvadą-kad reik labiau pasitikėt savimi,ir viskas.Ir nesikišti ten,kur nereikia.
Prijunkusioms patarimas-geriau už tuos pinigus prasiskaidrinkit dieną kitais būdais.Jei sunku-susiraskit gerą kunigą.Na,o jei jau niekas netinka-na padarykit gerą darbą-paaukokit vargšams-geriau geras darbas negu absoliuti beprasmybė.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 07:17)
Tikrų būrėjų visoj Lietuvoj gal ant rankų pirštų tesuskaičiuosi...o apsišaukėlių-na,pasak vieno filmuko-"nors tvenkinį tvenk"...
Išvada-jos NIEKADA NIEKO NEPASAKO-na, nieko tokio,kas išsipildytų ar bent turėtų kažkokios reikšmės.Vien aptakūs spėliojimai,gražūs žodžiai,ir tiek.Padariau išvadą-kad reik labiau pasitikėt savimi,ir viskas.Ir nesikišti ten,kur nereikia.
Prijunkusioms patarimas-geriau už tuos pinigus prasiskaidrinkit dieną kitais būdais.Jei sunku-susiraskit gerą kunigą.Na,o jei jau niekas netinka-na padarykit gerą darbą-paaukokit vargšams-geriau geras darbas negu absoliuti beprasmybė.

Pilnai sutinku,ar mes kokiais viduramziais gyvenam,kad tikit raganom-burejom?NIEKALAI doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 08:17)

Tik jau ne kunigą...Geriau su drauge pasibėdavoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 09, 10:47)
Tik jau ne kunigą...Geriau su drauge pasibėdavoti... ax.gif

nesakyk...pasakoju iš savo patirties.Kai kada yra tokių dalykų,kurių draugei (net draugei) nepasakysi.
Geras kunigas nėra tas,kuris tave smerkia ir vertina ir visur kiša religiją ir Dievo malonę.Jis tas,kuris išklauso ir padaro keletą išvadų,kurių pati nesugebėjai padaryti pati.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 12:09)
nesakyk...pasakoju iš savo patirties.Kai kada yra tokių dalykų,kurių draugei (net draugei) nepasakysi.
Geras kunigas nėra tas,kuris tave smerkia ir vertina ir visur kiša religiją ir Dievo malonę.Jis tas,kuris išklauso ir padaro keletą išvadų,kurių pati nesugebėjai padaryti pati.

Išvadas visada turi darytis pats. Kam žmonėms reikalingos svetimos išvados: kunigų, būrėjų, astrologų g.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 10:17)

Ateities nieks ir negali nusakyti, jos kaip ir nėra arab ji yra iš begalės variantų, žmogus ją nuolat kuria, kiekvieną savo gyvenimo mintutę, todėl joks būrėjas negali jos nusakyti.
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2009 09 09, 13:39)
Išvadas visada turi darytis pats. Kam žmonėms reikalingos svetimos išvados: kunigų, būrėjų, astrologų g.gif

ne visada gali prieiti objektyvių išvadų pats.Kartais nematai akivaizdžių dalykų ir reikalingas žvilgsnis iš šalies.
Bent jau aš-nors 99 proc išvadų daraus pati,bet nesu tokia protinga ax.gif
Atsakyti
nusivyliau burejomis unsure.gif kiek teko burtis tai dazniausiai i lankas nugrybaudavo.... doh.gif o pas tikra bureja tai labai noreciau,Vilniuje gyvenciau tai rasciau,o mano mieste tokiu lygtais nera arba as nezinau ax.gif
Atsakyti