kartais......................
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 10 09, 12:07)
Tikriausiai surežisuota. Abejoju ar geri ir patyrę ekstrasensai leistų sau dalyvauti tokiame projekte 

QUOTE(Realybe @ 2009 10 19, 18:20)
Turiu tikslios informacijos,kad tame sou ir yra tik sou. Kam patinka tie ziuri,kam ne,perjungia kanala..Bet jei idomu,galit dar pasigincyt del to 

na tai cia jau savaime suprantama,ta pati komedija kaip ir buvo Detektyvai

Ekstrasensais tai jau nelabai tikiu ir laidos tos atrodo nerimtai.
netikiu tokiais dalykais
Lietuviu ekstrasensu sou tikrai parstas mano nuomone, bet va rusai sugeba padaryt sou. Man atrodo, kad ten nesurezisuota, nors jau nepastebejau to.
QUOTE(Pavasarine @ 2009 10 22, 15:04)
Lietuviu ekstrasensu sou tikrai parstas mano nuomone, bet va rusai sugeba padaryt sou. Man atrodo, kad ten nesurezisuota, nors jau nepastebejau to.
na del ekstrasensu musio ir as abejojau. Kazkaip netikiu tuom laidom. O ir TV neziuriu. Bet va vienas zmogus dalyvauja, kuri asmeniskai pazistu, tai galiu pasakyti,kad gal ir nesurezisuota. Tas zmogus tuom uzsiima ir klienturos turi nemazai. Tai gal ir kiti tikri?
Gimtadienio proga is draugiu karta gavau seansa pas "a la bureja". Nepatinka man tokie dalykeliai, bet takart visgi nuejau, kad pavarazytu.
Ir tokiu "pievu" prisiklausiau, kad prisiminus net dabar juokas ima. A la bureja ne tik, kad neatskleide ne vieno tikro fakto is mano praeities, bet dar tiek nesamoniu ateiciai pribure... Niekas, ne vienas dalykas - neisipilde.
NETIKIU TOKIAIS "ISMISLAIS"

NETIKIU TOKIAIS "ISMISLAIS"

O as tikiu viena bureja. Kuri ir gydo tai ka ji pasako viskas issipildo. Ji labai padejo sveikatos atzvilgiu. Mano mama iki siol pas ja lankosi.
Aš tikiu,
tik nevisomis būrėjomis

noreciau issiburti pas gera bureja gal kuri tokia zinote klaipedoje
, kretingoje ar palangoje?
QUOTE(vietine1986 @ 2009 10 29, 16:19)
noreciau issiburti pas gera bureja gal kuri tokia zinote klaipedoje
Yra tema apie Klaipėdos būrėjas