Niekada netikėjau būrėjais, nei ekstrasensais, na aš į tokius dalykus baisisi skeptiškai visad žiūrėjau ir laikiau nesąmonėm
bet buvo atvejis, kai įsitikinau jog gali būti žmonių, kurie sugeba pamatyti, nuspėti ar nežinau kaip pavadint, bet pasakyti kas bus ateityje.
tai buvo senokai, prieš keletą metų, stotelėje priėjo prie manes čigonė ir klausė kaip nuvažiuot iki stoties, ar kažkur, tiksliai nepamenu, bet ir nesvarbu. Na aš maloniai paaiškinau, o ji atsidėkodama pasisiūlė išburti, bet ne kortomis, ne iš delno ar dar kaip nors, o tiesiog įdėmiai pažiūrėjo man į akis. Pamenu grįžusi namo papasakojau kambariokei ką ta čigonė pasakė, ir juokiaus iš to, kad nesąmonės ji man šnekėjo. Bet mažiau nei po pusmečio įsitikinau, kad ji sakė tiesą(!)
Beje, ta čigonė neprašė jokių pinigų , jokio atlygio už būrimą. Susidarė įspūdis, kad nori mane apsaugoti ar perspėt, apie tai kas laukia, iškaulyti pinigų akivaizdu nebuvo jos tikslas! Pasakė tokių dalykų, kurių atspėt ant durniaus neįmanoma, ir taip tiksliai. garbės žodis, man ir dabar šiurpu darosi, kaip galima taip
bijočiau eiti pas būrėją, vienas dalykas jei šneka briedus- tokius dalykus, kur bet kam pataikysi pasakęs, bet jei pakliūti ant tokio žmogaus kaip ta mano sutikta čigonė, nežinau,man šiurpas ima