Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

Netikiu nei burejom, nei ekstrasensais, nei visokiais kitais sarlatanais lotuliukas.gif Paciai teko lankytis pas ekstrasensus ir nk gero smile.gif o del moteryciu pranasaujanciu ateiti turiu griezta nuomone, tu pats gali pasukti savo likima taip kaip tau papasakos.....Stai ir visa galia tu ekstrasensu tongue.gif
Atsakyti
As buvus kelis sykius,matyt pas per daug gerus papuoliau,nes pradejau jais patiketi,per daug tiesos pasakydavo ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=26214461
Atsakyti
jei nebuvote, tai ir neikite. Šiandien pirma karta susigundžiau ir pasigalejau, viskas tapo ne aiskiau, o dar labaiu susipainiojo...nors pasake labai daug tiesos
Atsakyti
as tai tikiu ir noreciau nueiti, audziu minti tokia biggrin.gif kaupiuosi, tiesiog is keliu draugiu esu girdejus, kad is ju praeities pakankamai tiksliai buvo pasakytos gyvenimo detales, argi buna tokiu sutapimu argi imanoma taip atspeti blink.gif as manau, kad ne...kaip cia dar pasakyti, visokiu tu bureju yra, ir jei matyciau, kad peza nesamones ir nepataiko visai nei vieno buvusio fakto, manau, ilgai neklausyciau biggrin.gif
Atsakyti
Tik idiotes eina pas burejas, nes neturi savo proto.
Nu, ir ka, geriau pasidarys, kai kazkokia Vanda pasakys, kad turesi tris vaikus, dvi santuokas, dideli nama ir du katinus? Idiotes, ne kitaip.
Uzsiprogramuoja save ir laukia, nezinia ko...O Vanda tuo tarpu kitai berazumei prota knisa biggrin.gif
Atsakyti
visi burejai yra psichologai, as galiou irgi ir praeiti ir ateiti papasakot, ir viskas na 50 procentu tai tiksliai bus, nes kartais paziuri i zmogu, kaip jis bendrauja ir matai kas kaip. vat ir tie burejai daro. netikiu as jeis, niekad nebuvau ir neisiu ax.gif
Atsakyti
oi jau tik nereikia meluoti. taip ir pasakytum 50 proc zmogaus ateities, zmogaus, kuri matai pirma karta. Po to ateitu kitas - ir vel 50 proc.

Nejaugi pati tikite, tuo ka pasakete... cool.gif

Atsakyti
Buvau... ir visai patiko. Papasakojo ko tikrai neišgalvosi, o tooookiais sutapimais netikiu. Padėjo apsispręsti dėl vieno dalyko, nes pati labai blaškiausi, bijojau rizikuoti. Pabandžiau ir nesigailėjau, nors galėjau ir turėjau žiauriai "nusvilti" Išėjau geros nuotaikos, palikau pinigų tiek, kiek, mano nuomone, ji buvo verta. Jokios prievartos:) Ir, ponia Homer, idiote aš nesijaučiu. Ne jūsų pinigus leidžiam. Ir Jūs labai "kultūringa" kai kurių narių atžvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(coliukeI @ 2009 10 31, 23:33)
Gal kas  patartu  gera bureja ne sarlatane labai  noriu suzinoti apie  mamos mirti

Manau, čia ne būrėjos reikia, o kokio tai ekstrasenso, kurio Lietuvoj gero nežinau.
Atsakyti
Burejais ir ekstrasensais tai labai netikiu, bet va pas astrologe tai vis galvoju nueiti blush2.gif Astrologais kazkaip labiau tikiu smile.gif
Atsakyti
Niekada netikėjau būrėjais, nei ekstrasensais, na aš į tokius dalykus baisisi skeptiškai visad žiūrėjau ir laikiau nesąmonėm doh.gif
bet buvo atvejis, kai įsitikinau jog gali būti žmonių, kurie sugeba pamatyti, nuspėti ar nežinau kaip pavadint, bet pasakyti kas bus ateityje.
tai buvo senokai, prieš keletą metų, stotelėje priėjo prie manes čigonė ir klausė kaip nuvažiuot iki stoties, ar kažkur, tiksliai nepamenu, bet ir nesvarbu. Na aš maloniai paaiškinau, o ji atsidėkodama pasisiūlė išburti, bet ne kortomis, ne iš delno ar dar kaip nors, o tiesiog įdėmiai pažiūrėjo man į akis. Pamenu grįžusi namo papasakojau kambariokei ką ta čigonė pasakė, ir juokiaus iš to, kad nesąmonės ji man šnekėjo. Bet mažiau nei po pusmečio įsitikinau, kad ji sakė tiesą(!) blink.gif
Beje, ta čigonė neprašė jokių pinigų , jokio atlygio už būrimą. Susidarė įspūdis, kad nori mane apsaugoti ar perspėt, apie tai kas laukia, iškaulyti pinigų akivaizdu nebuvo jos tikslas! Pasakė tokių dalykų, kurių atspėt ant durniaus neįmanoma, ir taip tiksliai. garbės žodis, man ir dabar šiurpu darosi, kaip galima taip blink.gif

bijočiau eiti pas būrėją, vienas dalykas jei šneka briedus- tokius dalykus, kur bet kam pataikysi pasakęs, bet jei pakliūti ant tokio žmogaus kaip ta mano sutikta čigonė, nežinau,man šiurpas ima
Atsakyti
As lankausi pas bionergetika viska papasakojo kokios traumos buvo kas dabar negerai ir jo gydimas labai padeda. tai pat buvau pas bureja pasako net gi tai kas netrukus ivyks ir tai issipildavo ,todel tokiais zmonemis as tikiu. Netikiu tik cigonemis niekada leleidziu kad isburtu. schmoll.gif
Atsakyti