Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

netikiu ir nesinaudoju paslaugom taciau idomu butu nueit pas bureja:)
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 10 27, 17:09)
Gimtadienio proga is draugiu karta gavau seansa pas "a la bureja". Nepatinka man tokie dalykeliai, bet takart visgi nuejau, kad pavarazytu. doh.gif Ir tokiu "pievu" prisiklausiau, kad prisiminus net dabar juokas ima. A la bureja ne tik, kad neatskleide ne vieno tikro fakto is mano praeities, bet dar tiek nesamoniu ateiciai pribure... Niekas, ne vienas dalykas - neisipilde. schmoll.gif
NETIKIU TOKIAIS "ISMISLAIS" tongue.gif

o as manau negalima tokiu budu spresti apie visas burejas smile.gif labiau tiktu zhodis "dauguma" arba "beveik visi"
cia mazhdaug is serijos "mano vyras man neishtikimas-visi vyrai asilai!"
doh.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Visada svarbu, ko tikiesi eidama. Jei planuoji "demaskuoti šarlatanę", tada nėra ko tikėtis, o jei eini atvira širdimi, norėdama gauti tau reikalingos info, kurią apmąsčius, galbūt kažką naujo savo gyvenime padarytum, tada ir gausi tai, ko lauki...
Atsakyti
manau, kad apsiskaitęs, rašyti mokantis žmogus tokiomis nesąmonėmis neužsiima, o jei reikia savianalizės keliauja pas psichologą, o ne pas kažkieno rekomenduotą šarlataną. arba nusiperka knygą apie pozityvų mąstymą, tuomet ir be burtų pradeda sektis.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 10 30, 00:50)
manau, kad apsiskaitęs, rašyti mokantis žmogus tokiomis nesąmonėmis neužsiima, o jei reikia savianalizės keliauja pas psichologą, o ne pas kažkieno rekomenduotą šarlataną. arba nusiperka knygą apie pozityvų mąstymą, tuomet ir be burtų pradeda sektis.

Čia iš asmeninės patirties?
Atsakyti
Lankytis dar neteko, bet norėčiau... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 10 30, 00:50)

O kai jau viska isbandai ir nieks nepasikeicia,nepalengveja.Tai tik ir lieka Arba i baznycia nuei,arba pas bureja.Buvau pries 3metus pirma kart.kazkiek padejo.Dabar pries menesi buvau.Daug tiesos pasake ir tuo paciu dar nuejau i baznycia.Kazkoks aiskumas atsirado del ko vyksta kai kurie negerumai ir nuo to lengviau. bigsmile.gif
Atsakyti
O as labai noreciau kad man pasakytu kokiom aplinkybem myre mano mamyte:( O del savo ateities tai tikrai nieko nenoreciau zinoti,kaip lemta taip ir bus ir cia jau nieko nepakeisi.Gal kas patartu gera bureja ne sarlatane labai noriu suzinoti apie mamos mirti
Atsakyti
nesinaudoju bureju paslaugomis ir nenoriu, baisoka man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeI @ 2009 10 31, 23:33)
O as labai noreciau kad man pasakytu kokiom aplinkybem myre mano mamyte:(          O del savo ateities tai tikrai nieko nenoreciau  zinoti,kaip lemta taip ir bus ir cia jau nieko nepakeisi.Gal kas  patartu  gera bureja ne sarlatane labai  noriu suzinoti apie  mamos mirti

Na, as tai atvirksciai pasakyciau, kad ivykusios mirties jau nebepakeis niekas deja... O va savo gyvenima galima nukreipti kita linkme, ir likimas niekuo detas cia - kiekvienas savo gyvenima kuria pats...o burejos tik padeda nukreipti vienokia ar kitokia kryptimi, o zmogus renkasi pats...
Atsakyti
As nelabai tikiu tokiom moterim - burejom, bet karta teko nueiti.. Siaip paziuret ka sakys, bet taip pro ausis "burejos" zodzius praleidau... na nemeluosiu dalis issipilde...bet tik dalis. Pastebejau, kad labai jau abstrakciai kalba tos burejos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeI @ 2009 10 31, 23:33)
O as labai noreciau kad man pasakytu kokiom aplinkybem myre mano mamyte:(          O del savo ateities tai tikrai nieko nenoreciau  zinoti,kaip lemta taip ir bus ir cia jau nieko nepakeisi.Gal kas  patartu  gera bureja ne sarlatane labai  noriu suzinoti apie  mamos mirti

Užuojauta.
O va įdomu,ar jūsų paskui nekankintų abejonės,kad gal būt jums pasakė netiesą? ax.gif
Atsakyti