Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

Teko apsilankyti neseniai.... zodziu isbure pasakiska ateity... ka jau ten pasakiska... Paklausta - o tai man kas blogo bus, ji atreze - o tu nori kazko blogo?
zodziu, ismesti i bala pinigai. mes patys likimo kalviai esame
Atsakyti
jus ka, jokiu budu negalima cigonems ziureti i akis, nes ne viena karta esu girdejus kad taip jie uzhipnotizuoja zmogu ir jis net nepajusdamas atiduoda pinigus, o po to atsipeikia lyg niekur nieko, ir nepamena kas buvo. Cia jos taip nemokamai pasisiula paburt....
Atsakyti
QUOTE(buk originali @ 2009 12 18, 17:04)
jus ka, jokiu budu negalima cigonems ziureti i akis, nes ne viena karta esu girdejus kad taip jie uzhipnotizuoja zmogu ir jis net nepajusdamas atiduoda pinigus, o po to atsipeikia lyg niekur nieko, ir nepamena kas buvo. Cia jos taip nemokamai pasisiula paburt....

Girdėjau ir aš apie tas hipnozes, bet nebuvo mano atveju ko paimt jai iš manęs, nes niekad nesinešioju grynų pinigų, nebent kelis lt.
Ne vieną kartą teko susidurt su čigonėm, ir jos elgiasi visos vienodai, vos priėjusios pradeda šnekėt nesustodamos, stengiasi paliesti, prašo parodyt delną ir t.t. blink.gif
Tą kartą grįžusi atidžiai patikrinau rankinę ar viskas vietoj, nes apie čigonių ,,neeilinius sugebėjims'' teko girdėt, bet nieks nebuvo dingę, jokie daiktai(!) g.gif
Todėl ir neturiu paaiškinimo, ko jai iš manęs reikėjo. Kad jos žodžiai išsipildė gali būti sutapimas, bet tai neįtikėtinas sutapimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELETA***: 21 gruodžio 2009 - 14:00
biggrin.gif man teko kelis kartus apsilankyti pas bureja.
Pirma karta atsimenu buvau dar pirmakurse, nu bet tokias nesamones man ,bureja vadinama:oh pasake, kad as nesusivaldziau ir su drauge taip kvatotis pradejom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ji net nesuprato kodel mes cia taip, bet tokias "pievas" kalbejo, kad negalejau rimtu veidu klausyti, as jau net nesulaukiau kol ji man ateiti prades sakyti, nes praeiti pakamai nukrypo i lankas doh.gif .
O antras kartas buvo, as jau istekejusi buvau, tai ta moteriske, pakankamai man tiksliai pasake mano praeiti, o kas liecia ateiti as jai pasakiau, kad nenoriu zinoti savo ateities, kad man pakako to, kad ji pakankamai tiksliai man nupasakojo tai kas jau buvo mano gyvenime ir ateitis tegul lieka ateitim rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2009 12 22, 16:03)

O antras kartas buvo, as jau istekejusi buvau, tai ta moteriske, pakankamai man tiksliai pasake mano praeiti, o kas liecia ateiti as jai pasakiau, kad  nenoriu zinoti savo ateities, kad man pakako to, kad ji pakankamai tiksliai man nupasakojo tai kas jau buvo mano gyvenime ir ateitis tegul lieka ateitim rolleyes.gif .

Truputį nesupratau, o tai kokiu tikslu ėjot antrą kartą pas burėją, jei savo praeitį ir pati puikiai žinote, o apie ateitį atsisakėt klausyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 12 22, 13:18)
Truputį nesupratau, o tai kokiu tikslu ėjot antrą kartą pas burėją, jei savo praeitį ir pati puikiai žinote, o apie ateitį atsisakėt klausyti  g.gif

o ko cia nesuprasti g.gif ???? kaip ir daugelis is smalsumo ejau, taciau isgirdusi pakankamai tikslu izangini pasakojima apie mano praeiti, galima sakyti, kad ir issigandau isgirsti ateiti, nes palyginus su pirmuoju mano apsilankymu pas bureja, tai nebuvo, vien sapaliojimai ir nukrypimai i lankas.
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2009 12 22, 16:23)
o ko cia nesuprasti  g.gif ????  kaip ir daugelis is smalsumo ejau, taciau isgirdusi pakankamai tikslu izangini pasakojima apie mano praeiti, galima sakyti, kad ir issigandau isgirsti ateiti, nes palyginus su pirmuoju mano apsilankymu pas bureja, tai nebuvo, vien sapaliojimai ir nukrypimai i lankas.

Tai taip išeina ėjot jau iš anksto tikėdamasi išgirsti kažkokias sapaliones, bet jų neišgirdus, išsigandot ko tai ir pabėgot. Ajajajaj... pinigai į balą... Aš tai jei pasiryščiau tokiai avantiūrai, ištupėčiau iki galo bigsmile.gif Vis tiek bus taip kaip bus, o ne kaip kažkokia gadalka nupasakos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 12 22, 13:41)
Tai taip išeina ėjot jau iš anksto tikėdamasi išgirsti kažkokias sapaliones, bet jų neišgirdus, išsigandot ko tai ir pabėgot. Ajajajaj... pinigai į balą... Aš tai jei pasiryščiau tokiai avantiūrai, ištupėčiau iki galo  bigsmile.gif  Vis tiek bus taip kaip bus, o ne kaip kažkokia gadalka nupasakos  rolleyes.gif

biggrin.gif Ai, man pinigu negaila, nes ne daug prase, siaip maloni moteriske buvo thumbup.gif , labai paprasta.
Mes kartu su drauge darem sia avantiura, bet pasirode, kad moteriske, buvo ne siaip kokia apsisaukele, todel ir tikrai nebuvo jokiu "lanku" ir "sapalioniu", o labai daug tiesos, tiek is manosios praeites, tiek is mano drauges smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif Gal kuri turite Varniu burejos kontaktus? wink.gif
Atsakyti
pati teikiu astrologijos paslaugas, tai galiu tik patikinti kokia teisybė. va pavyzdžiui šiandien ryte darau mamai metinę prognozę ir žiūriu, kad šiais metais jai bus palanki proga pirkti naujo nekilnojamo turto, nu ir ką jūs sau manot, kaip tik vakar ji man sakė, kad gavo pasiūlymą palankiai pirkti naują butą. nu ir netikėk tu man žmogau, kad gudrus.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 01 07, 12:36)
pati teikiu astrologijos paslaugas, tai galiu tik patikinti kokia teisybė. va pavyzdžiui šiandien ryte darau mamai metinę prognozę ir žiūriu, kad šiais metais jai bus palanki proga pirkti naujo nekilnojamo turto, nu ir ką jūs sau manot, kaip tik vakar ji man sakė, kad gavo pasiūlymą palankiai pirkti naują butą. nu ir netikėk tu man žmogau, kad gudrus.

Šiuo metu mokausi numerologijos. Man intuicija sakė, kad iki gimtadienio turiu atostogauti ir mąstyti, o ne imtis ko nors naujo, nes pasiūlymų esama ir labai rimtų. Vakar susiskaičiuoju- akurat. Mano intuicija teisinga... Tai dabar turiu alibi- tinginiausiu iki liepos biggrin.gif
Atsakyti
Nu tavo eilė jau visai priartėjo, greitu laiku patikrinsim ar ta tinginystė neparemta tipišku liūtiškumu.
Atsakyti