Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

Toks vaizdas, kad tik jūs neturite agresyvaus linijino proto savybių... biggrin.gif
Nors manyčiau yra atvirkščiai, dažnas kitus moko, kuris pats nieko nemoka...
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 07, 15:04)
Toks vaizdas, kad tik jūs neturite agresyvaus linijino proto savybių... biggrin.gif
Nors manyčiau yra atvirkščiai, dažnas kitus moko, kuris pats nieko nemoka...

Mokydamas kitus pats išmoksti mirksiukas.gif
Atsakyti
Net nežinau ar tiks šiai temai toks klausimas...
Gal kuri lankėtės pas tokį ALEKSANDRĄ SABUTĮ? Mama iš kažkur atkapstė, kad jis yra tos garsiosios Džunos mokinys... Tai įdomi būtų nuomonė, jei kuri lankėtės...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 03 08, 13:52)
Net nežinau ar tiks šiai temai toks klausimas...
Gal kuri lankėtės pas tokį ALEKSANDRĄ SABUTĮ? Mama iš kažkur atkapstė, kad jis yra tos garsiosios Džunos mokinys... Tai įdomi būtų nuomonė, jei kuri lankėtės...

Važinėjo pas jį mama su teta, gydėsi skaudamas galūnes;D Padėjo, po kiek laiko vėl pradėjo skaudėt, o ne milijonieriai gi, neprivažinėsi vėl kartot sensų, bet sakau, kažkiek laiko visai skausmai dingę buvo. Neblogas jis, kūną kiaurai "skanuoja" smile.gif
p.s. bioenergetikas jis
Papildyta:
Čia ne į tema aš, bet nežinau kokioj temoj paklaust, o išmanančių manau šioj temon rasiu. Ar galima sudegint savo ir mylimo žmogaus nuotrauką? Visokiuose burimuose rašo, kad reikia sudegint, kai "pririšt" nori ir pan. tai man ir iškilo klausimas, ar nieko nenutiks jei sudeginsiu, ar sveikatai nepakenksiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 10 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(Ramiele @ 2011 03 10, 20:27)

1.Čia ne į tema aš, bet nežinau kokioj temoj paklaust, o išmanančių manau šioj temon rasiu. Ar galima sudegint savo ir mylimo žmogaus nuotrauką? Visokiuose burimuose rašo, kad reikia sudegint, kai "pririšt" nori ir pan. tai man ir iškilo klausimas, ar nieko nenutiks jei sudeginsiu, ar sveikatai nepakenksiu? g.gif

Norite deginti savo nuotraukas, tam, kad ta mylima zmogu pririst prie saves?
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 03 11, 11:08)
Norite deginti savo nuotraukas, tam, kad ta mylima zmogu pririst prie saves?

Ne, šiaip sudegint reikia. Tai bijau ar nepakenksiu.
Atsakyti
Labai reikia gero ekstrasenso Kaune, ar yra toks? Bet tik TIKRO, PATYRUSIO, kuris sugeba matyti viską, ar būtų toks? parašykit kontaktus jei kas žinot.
Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 03 11, 12:20)
Ne, šiaip sudegint reikia. Tai bijau ar nepakenksiu.

o galima butu pasidomet kam gali prireikti savo ir mylimo zmogaus foto degint?
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 03 11, 11:29)
o galima butu pasidomet kam gali prireikti savo ir mylimo zmogaus foto degint?

Prašau. Pikantiškos nuotraukos, galima sakyt, su 'kitu' mylimu žmogum. Nežinau kaip čia kitaip paaiškint biggrin.gif žodžiu, jų netūrėtų nieks pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 03 11, 12:34)
Prašau. Pikantiškos nuotraukos, galima sakyt, su 'kitu' mylimu žmogum. Nežinau kaip čia kitaip paaiškint biggrin.gif  žodžiu, jų netūrėtų nieks pamatyt.

patirties tokiuose dalykuose neturiu, bet del tokios priezasties deginamos foto neturetu pakenkt niekieno sveikatai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 03 10, 20:27)
Važinėjo pas jį mama su teta, gydėsi skaudamas galūnes;D Padėjo, po kiek laiko vėl pradėjo skaudėt, o ne milijonieriai gi, neprivažinėsi vėl kartot sensų, bet sakau, kažkiek laiko visai skausmai dingę buvo. Neblogas jis, kūną kiaurai  "skanuoja" smile.gif
p.s. bioenergetikas jis
Papildyta:
Čia ne į tema aš, bet nežinau kokioj temoj paklaust, o išmanančių manau šioj temon rasiu. Ar galima sudegint savo ir mylimo žmogaus nuotrauką? Visokiuose burimuose rašo, kad reikia sudegint, kai "pririšt" nori ir pan. tai man ir iškilo klausimas, ar nieko nenutiks jei sudeginsiu, ar sveikatai nepakenksiu? g.gif

O po kiek tas Sabutis jama?
Šiaip dėl padėjimo, tai aš manau, kad žmogus pats toliau turėti stengtis ir tobulėti... Na tokie įsikišimai daugiau ar mažiau laikini yra... Nežinau, gal ir klytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 03 11, 15:38)
O po kiek tas Sabutis jama?
Šiaip dėl padėjimo, tai aš manau, kad žmogus pats toliau turėti stengtis ir tobulėti... Na tokie įsikišimai daugiau ar mažiau laikini yra... Nežinau, gal ir klytu smile.gif

Pirmas seansas 50lt, paskui jei kokią savaitę važinėji, tai gal po 20lt...šiaip kainos jau gali būti pasikeitusios. Stengimąsis ir tobulėjimas čia ne prie ko. Kai mamai uždegimas buvo tai čia tik gydyt reikėjo ir išvis mes tokiais 'tikėjimais' netikim.
Atsakyti