QUOTE(aferizmas @ 2010 05 08, 16:42)
Teko pabuvot pas zolininka Aleksandra prie Siauliu ir Jurate Malinauskiene is Vilniaus ekstrasense. Totalus nusisneketojai. Jie mato, kad po gydymo, kad jau isgyjom, kad viskas super, o kai pasidarem tyrimus, tai paaiskejo , kad ne per trupineli jokio pagerejimo. Man atrodo, jei isitikine ir per dau isivaizduoja, kad gali gydyti. Kaip sakant, yra sau tai iteige.
As lankiausi pas Aleksandra pries metus man tikrai padejo {aciu jam},siandien vel buvau ,nes jauciau kad organizmas vel streikuoja
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 17:24)
Su mirusiųjų pasauliu reikalų turiu nuolat, nabašnykai šnekumu nepasižymi, nes jie nežino daugiau nei sužinojo iki savos mirties akimirkos.
Gal galima placiau ,as labai noreciau suzinoti ar yra gyvenimas po mirties ir koks jis

susirgus buvau vegetodistonija po dvieju artimu zmoniu mirties ir labai bijojau numirti pati ,nes nezinojau kas laukia po jos
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 17:34)
Laiko nėra. Vienu metu vyksta ir praeitis, ir dabartis, ir ateitis. Neturinčių prakeikimų žmonių išties yra mažai...
Kaip idomu ...kaip suprast laiko nera ?
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:05)
Paprastas pvz. Šiuo metu išvaržos jau kaip epidemija, ypač stuburo apačioje. Žmogui padaro operaciją, jis nusiramina, kad jau viskas gerai ir... sužino, kad šalia formuojasi kita išvarža arba net dvi... Kodėl? Nes tikėjo medicina ir nesirūpino ligos priežastimis...
Mano vyrui isvarza nugaros ,jam siulo operuotis ... is kur jam suzinoti jo ligos priezastis ? o jei ir suzinos vistiek gi isvarza nepasitrauks
QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 16, 20:57)
Grįškime geriau prie skyrelio temos apie būrėjus ir ekstrasensus. Gal daugiau, kas galėtų pasakyti ar būrėjai jiems padėjo išgyti ar pasveikti? Tikrai būtų įdomu paskaityti kokias ligas išgydė (padėjo pasveikti) ekstrasensai...
Man padejo zolininkas Aleksandras