Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 03 17, 15:15)
O tai gal buriat?

Tik sau.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2010 05 08, 16:42)
Teko pabuvot pas zolininka Aleksandra prie Siauliu ir Jurate Malinauskiene is Vilniaus ekstrasense. Totalus nusisneketojai. Jie mato, kad po gydymo, kad jau isgyjom, kad viskas super, o kai pasidarem tyrimus, tai paaiskejo , kad ne per trupineli jokio pagerejimo. Man atrodo, jei isitikine ir per dau isivaizduoja, kad gali gydyti. Kaip sakant, yra sau tai iteige.

As lankiausi pas Aleksandra pries metus man tikrai padejo {aciu jam},siandien vel buvau ,nes jauciau kad organizmas vel streikuoja

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 11, 17:24)
Su mirusiųjų pasauliu reikalų turiu nuolat, nabašnykai šnekumu nepasižymi, nes jie nežino daugiau nei sužinojo iki savos mirties akimirkos.

Gal galima placiau ,as labai noreciau suzinoti ar yra gyvenimas po mirties ir koks jis blush2.gif susirgus buvau vegetodistonija po dvieju artimu zmoniu mirties ir labai bijojau numirti pati ,nes nezinojau kas laukia po jos

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 17:34)
Laiko nėra. Vienu metu vyksta ir praeitis, ir dabartis, ir ateitis. Neturinčių prakeikimų žmonių išties yra mažai...

Kaip idomu ...kaip suprast laiko nera ? g.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:05)
Paprastas pvz. Šiuo metu išvaržos jau kaip epidemija, ypač stuburo apačioje. Žmogui padaro operaciją, jis nusiramina, kad jau viskas gerai ir... sužino, kad šalia formuojasi kita išvarža arba net dvi... Kodėl? Nes tikėjo medicina ir nesirūpino ligos priežastimis...

Mano vyrui isvarza nugaros ,jam siulo operuotis ... is kur jam suzinoti jo ligos priezastis ? o jei ir suzinos vistiek gi isvarza nepasitrauks g.gif

QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 16, 20:57)
Grįškime geriau prie  skyrelio temos apie būrėjus ir ekstrasensus. Gal daugiau, kas galėtų pasakyti ar būrėjai jiems padėjo išgyti ar pasveikti? Tikrai būtų įdomu paskaityti kokias ligas išgydė (padėjo pasveikti) ekstrasensai...

Man padejo zolininkas Aleksandras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 17, 17:42)

labukas labai gaila kad tik sau buriat:( norecaiu as pas jsu nes jus labai idomi asmenybe ir daug ka zinto toj srityje cool.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, norejau paklausti, gal kuri turit Odiles Norvilaites (burejos, parapsichologes) kontaktus, kiek zinau ji kazkur Jonavos rajone, bet niekaip negaliu gauti nei numerio nei konretesniu kontaktu, bukit gerios, jei ka zinot ar nr ar kur gyvena ar kur rasti praneskite, galima ir asmenine zinute, labai lauksiu. Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 03 27, 16:10)
labukas labai gaila kad tik sau buriat:(  norecaiu as pas jsu nes jus labai idomi asmenybe ir daug ka zinto toj srityje  cool.gif  wub.gif

Vasarele..nu as ir vel apie ta pati - nebuk tokia patikli... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulia24 @ 2011 03 28, 12:10)
Vasarele..nu as ir vel apie ta pati - nebuk tokia patikli... 4u.gif

aga 4u.gif gerai supratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 03 16, 21:41)
Turiu siek tiek patirties su taro kortom, esu lankiusis  5 kartus gal pas tarologe ir visus kartus pas ta pacia. Is esmes 3 apsilankymai, buvo pakankamai taiklus, ir prognozes nenuvyle, galima sakyt viskas buvo taip kaip kortos parode, ir sakyciau net kortos prisidejo prie kaikuriu pasikeitimu i gera. BET kiti 2 nebuvo tokie sekmingi, vasara kai lankiausi pas tarologe, kortos man rode visa ka gera, ejau konkreciai del santykiu su zmogumi ( nes buvau siokiuose tokiuose svarstymuose, nors su tuo zmogum buvau labai laiminga, skraidziau padebesiais ir meiles) , taigi kortu prognoze buvo labai gera, buvau perspeta, ko reiketu vengti ( i ispejimus demesi atkreipiau) ir ka jus manot?  nieko visa prognoze buvo verta 0  kaip pasirode, po issiskyrimo vel nupedinau i kortas pasiziuret, kolkas irgi jokiu pokyciu, kuriuos prognozavo. kazkaip atejo toks laikas lyg noretusi pasiziureti, kaip ten kortos man si kart patartu, bet bijau kad vel viskas bus veltui..... ar cia jau kita tarologe bandyt reiktu? ar vadinasi isvis nebereikia niekur eiti?

buna matyt toks laiko tarpas - tuscias gyvenimas.......per kuri negali burti,nes tiesiog nieko nerodo....bent man taip atrodo,nes man yra taip buve....arba dar sako jog nepataikai tinkamu laiku....ar menulis ne tas,ar dar kazkokios ar mums nezinomos kliutys... 4u.gif
esu ejusi pas ne viena bureja ir galiu pasakyti jog labai mazai kas tikrai moka burti....na mane visuomet zavejo ta tokia burimo mistika,dar ir pati kortas padelioju,bet zinoma reiktu man kursu....na bet ne apie tai...
norejau jusu paklausti,gal kas zino nebloga bureja KAUNE ... smile.gif
esu buvusi pas irena,bet noreciau kito zmogaus....na tiesiog noreciau sutikrinti topsecret.gif man tai tokia pramoga... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Biški ne į temą, bet gal žinot kokių burtų, kad noras išsipildytų? Tik rimtai, patikimų burtų, senovinių, gal kokių iš būrėjų ar močiučių žinot? biggrin.gif
Atsakyti
Kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 07, 18:16)

Pasiskaityk Kuriamoji vizualizacija temą mirksiukas.gif Gal ir burtų nereiks norų išsipildymui, pati suvizualizuosi ko taip trokšti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 07 gegužės 2011 - 19:41
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 03, 15:36)
Biški ne į temą, bet gal žinot kokių burtų, kad noras išsipildytų? Tik rimtai, patikimų burtų, senovinių, gal kokių iš būrėjų ar močiučių žinot? biggrin.gif

smile.gif savitaiga daro stebuklus......tad jei lb nori kazko,kartok tai kiekviena diena po kelis kartus visa men,o gal ir metus....issipildys.....bet neturi nuleisti ranku.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nojucka @ 2011 03 19, 20:54)

Mano vyrui isvarza nugaros ,jam siulo operuotis ... is kur jam suzinoti jo ligos priezastis ? o jei ir suzinos vistiek gi isvarza nepasitrauks  g.gif

labai rekomenduociau apsilankyti pas Piotra Elkunoviciu, ypac tiems, kam problemos su stuburu. Man padejo, ir labai daug kam padeda. Sekanti karta i Lietuva jis atvaziuoja rugsejo 27
info
Atsakyti