Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(gintute3 @ 2007 10 22, 19:10)
Bet visvien man rodos lieka viduje kazkiek, o pakanka ir labai mazai. Mes irgi jau antra menesi bandosm, kol kas nieko, labai gaila. Sakau, kazkokia neteisybe  schmoll.gif  Kodel tie vaikiukai neateina pas tuos, kurie is ties ju nori

Na lieka, ypac, kai guliu koki 10 min. kojas pakelus doh.gif Bet taip noretusi, kad jau uzkibtu lelius.
Va maniskis tik ka is darba gryzo, sako : maciau gandrus lizde (mes Ispanijos dabar) tai partasiau, kad leliuka mums atnestu, o jei du tai is vis gerai butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 22 spalio 2007 - 20:24
QUOTE(tasha @ 2007 10 22, 21:22)
Na lieka, ypac, kai guliu koki 10 min. kojas pakelus doh.gif 

merginos, aš dabar paklausiu tokio labai doh.gif klausimėlio... nu jūs matau patyrę, aš tai naujokė tam reikale, tai jaučiu, kad galiu klausinėt. O ką reiškia laikyti kojas pakėtus?? ta prasme tiesiog gulit ant nugarytės keliukus sulenkę į viršų? ar ir klubus pakeliat nuo lovos, bet nelabai įsivaizduoju kaip tokioj padėty išgulėt 10 min, jau nekalbant apie 30 hihihi.gif čia gi raumenų užtreniruotų reikia?
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 23, 11:12)
merginos, aš dabar paklausiu tokio labai  doh.gif  klausimėlio... nu jūs matau patyrę, aš tai naujokė tam reikale, tai jaučiu, kad galiu klausinėt. O ką reiškia laikyti kojas pakėtus?? ta prasme tiesiog gulit ant nugarytės keliukus sulenkę į viršų? ar ir klubus pakeliat nuo lovos, bet nelabai įsivaizduoju kaip tokioj padėty išgulėt 10 min, jau nekalbant apie 30  hihihi.gif  čia gi raumenų užtreniruotų reikia?

Na as tai paguliu pasidejusi pagalve po sedmenim ir sulenkusi kojas per kelius - galima pedomis i siena atsiremti. mirksiukas.gif
Nera ir nereikia cia jokios akrobatikos biggrin.gif - ir siaip jei viskas gerai, nukeliaus tie spermiukai savo kelia patys, - man tai tiesiog tas koju pakelimas kaip atrakcija - ir vyras sako kad jam idomu i mane su pakeltom kojom ziuret - tikras gamybos procesas atrodo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 23, 10:12)
merginos, aš dabar paklausiu tokio labai  doh.gif  klausimėlio... nu jūs matau patyrę, aš tai naujokė tam reikale, tai jaučiu, kad galiu klausinėt. O ką reiškia laikyti kojas pakėtus?? ta prasme tiesiog gulit ant nugarytės keliukus sulenkę į viršų? ar ir klubus pakeliat nuo lovos, bet nelabai įsivaizduoju kaip tokioj padėty išgulėt 10 min, jau nekalbant apie 30  hihihi.gif  čia gi raumenų užtreniruotų reikia?

aš tai kelis kartus dariau taip: pasidedi pagalvėlę po užpakaliuku ir kojas į sieną atremi nu į viršų kad būtų uiškeltos pilnai. nu 30 min tai taip niekada neišbūčiau, bet 5 min jo.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 23, 10:35)
aš tai kelis kartus dariau taip: pasidedi pagalvėlę po užpakaliuku ir kojas į sieną atremi nu į viršų kad būtų uiškeltos pilnai. nu 30 min tai taip niekada neišbūčiau, bet 5 min jo..  cool.gif

notworthy.gif mastau.gif gerai skamba , reiks išbandyti. ačiū
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 23, 08:12)

Na mes irgi nesenai pradejom, ispradziu viskas isbegdavo, tai ir sumastem abu, kad jis baiggia, pakisa po manim dar viena pagalve ir as beveik zvake darau ir atsiremiu kojom i siena ax.gif Tada pagiuliu kiek kantrybes turiu ir kai kojas nuleidziu viskas isbega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 10 22, 21:22)
Na lieka, ypac, kai guliu koki 10 min. kojas pakelus doh.gif  Bet taip noretusi, kad jau uzkibtu lelius.
Va maniskis tik ka is darba gryzo, sako : maciau gandrus lizde (mes Ispanijos dabar) tai partasiau, kad leliuka mums atnestu, o jei du tai is vis gerai butu wub.gif

Manau, kad tikrai nereikia pergyventi del to, kad isbega mirksiukas.gif Nes isbega visoms cool.gif Isivaizduok, juk galima pastoti net tuomet, kai naudoji nutraukta akta, tai ten tikrai visai nedaug papuola doh.gif
Papildyta:
QUOTE(opalė @ 2007 10 23, 10:35)
Na as tai paguliu pasidejusi pagalve po sedmenim ir sulenkusi kojas per kelius - galima pedomis i siena atsiremti.  mirksiukas.gif
Nera ir nereikia cia jokios akrobatikos  biggrin.gif - ir siaip jei viskas gerai, nukeliaus tie spermiukai savo kelia patys, - man tai tiesiog tas koju pakelimas kaip atrakcija - ir vyras sako kad jam idomu i mane su pakeltom kojom ziuret - tikras gamybos procesas atrodo doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Mano vyras ta pati sako drinks_cheers.gif
Atsakyti

aha... o tai suprantu saugant kiekvieną lašą reikia kuo mažiau judintis blink.gif ir
šiukštu neišdykaut niekaip kitaip kaip tik misionieriškai verysad.gif panašėja į darbą ir į gamybą.... kažkaip norėčiau tos stadijos nepasiekti.. mano giliu įsitikinimu vaikiukai turi gimti iš meilės ir atsipalaidavimo, ar ne. svarbu nepersistengti tongue.gif sėkmės visoms. šiandie man 1cd eisim ant liūtuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 23, 10:17)
aha... o tai suprantu saugant kiekvieną lašą reikia kuo mažiau judintis  blink.gif ir
šiukštu neišdykaut niekaip kitaip kaip tik misionieriškai  verysad.gif  panašėja į darbą ir į gamybą.... kažkaip norėčiau tos stadijos nepasiekti..  mano giliu įsitikinimu vaikiukai turi gimti iš meilės ir atsipalaidavimo, ar ne. svarbu nepersistengti  tongue.gif  sėkmės visoms. šiandie man 1cd  eisim ant liūtuko  rolleyes.gif

Na niekas gi nesako, kad tik misionieriaus poza belieka lotuliukas.gif Juk fantazijos reikia tureti, o va kai baigia, tada jau stengiames, kad viskas man kliutu biggrin.gif Be to taip energingai ir planuotai darom tik per vaisingas dienas, o kitomis tiesiog savo malonumui ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nu as nzn, kai manyje draugas baigia, tai kartais net kita diena isbega. Gal pas mane, o ne pas jus kas nors blogai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 23, 13:48)
Sveikos, nu as nzn, kai manyje draugas baigia, tai kartais net kita diena isbega. Gal pas mane, o ne pas jus kas nors blogai.  g.gif

Aha, man taip buna jei is vakaro smileysex.gif , paguliu dar kazkiek laiko, paskui apsiprausiu, o ryte dar to viso gerio isbega blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2007 10 23, 15:11)
Aha, man taip buna jei is vakaro  smileysex.gif , paguliu dar kazkiek laiko, paskui apsiprausiu, o ryte dar to viso gerio isbega blink.gif

Tai va, man irgi tas pats smile.gif Tai manyciau nera ko labai jaudintis, vis viena kazkiek lieka viduje, o ir labai mazai gali pakakti.
Atsakyti