Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(rita.gs @ 2007 10 24, 19:36)
Man dar pasiule be raudoniukes, pasidaryti clamidiju tyrima ir vejaraupiu, nebent zinai, kad jais tikrai sirgai. Ir PAP tepineli paeme, bet cia jau nzn ar ir siaip profilaktiskai padare, ar del to, kad planuoju.
Nuejau siandien i Biomedicinos tyrimu centra, suzinojau kainas, ir stoviu galvoju, ar tikrai man reikia tu tyrimu. Darbuotoja sako, darykites, bus ramiau. Nu ir pasidariau. Bet siaip galvoju, kad toks paradoksas gaunasi - toms, kurios daugiausia rupinasi ir atsakingai apie tai galvoja, tai ir sunkiau turbut pastot buna, nei toms, kurios apie jokius tyrimus nei zino, nei galvoja, kad ju reikia...

O kokius tyrimus tu dareisi Biomedicinos tyrimu centre? kokios kainos? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 24, 20:25)
O kokius tyrimus tu dareisi Biomedicinos tyrimu centre? kokios kainos?  unsure.gif

Vejaraupiu (nes niekas seimoj negali atsiminti, ar as persirgus doh.gif tai jau sakiau, kai savo vaika turesiu, tai uzvesiu zurnaliuka, kada kokiom ligom sirgo ir kokiu skiepu gavo lotuliukas.gif ) - 38 lt berods ir tu chlamidiju, tai ten kazkokie 2 tyrimai, sumoj 90 lt. As ir nepaklausiau, gal vieno uztenka... Vienas buvo parasytas paprastai chlamidijos, o kitas jau ten kokie 7 lotyniski zodziai ir pabaigoj biodiagrama ar kazkas tokio lotuliukas.gif Nu kadangi man gydytoja juos abu pazymejo, tai ir dariau abu be klausimu... Siaip manau, kad kainos biomedicinos centre kaip ir visur. Gal kokia pora litu skirsis...

Raudoniukes tyrimo net nedariau, o is karto skiepa emiau. 70 lt, pamirsau ta skiepu centra, kalvariju g.
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 10 24, 21:58)
Vejaraupiu (nes niekas seimoj negali atsiminti, ar as persirgus  doh.gif tai jau sakiau, kai savo vaika turesiu, tai uzvesiu zurnaliuka, kada kokiom ligom sirgo ir kokiu skiepu gavo  lotuliukas.gif ) - 38 lt berods ir tu chlamidiju, tai ten kazkokie 2 tyrimai, sumoj 90 lt. As ir nepaklausiau, gal vieno uztenka... Vienas buvo parasytas paprastai chlamidijos, o kitas jau ten kokie 7 lotyniski zodziai ir pabaigoj biodiagrama ar kazkas tokio  lotuliukas.gif Nu kadangi man gydytoja juos abu pazymejo, tai ir dariau abu be klausimu... Siaip manau, kad kainos biomedicinos centre kaip ir visur. Gal kokia pora litu skirsis...

Raudoniukes tyrimo net nedariau, o is karto skiepa emiau. 70 lt, pamirsau ta skiepu centra, kalvariju g.

Aisku reiketu pasidaryti...bet matai, as noriu kad mus abu(mane ir vyra) istirtu ar esam tarsi tinkami vienas kitam, kad nebutu jokiu apsigimimu tikimybiu ar ko...tik nezinau kokius tyrimus daro.. unsure.gif skaiciau tokia istorija apie apsigimusi vaikeli, ir nusprendem kad mes norim issitirti pries nestuke.gif kazkur girdejau kad chromosomas istiria abieju tevu , krauja ir t.t...va as apie tai daugiau noreciau suzinoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalaite2: 24 spalio 2007 - 21:11
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 24, 20:10)
Aisku reiketu pasidaryti...bet matai, as noriu kad mus abu(mane ir vyra) istirtu ar esam tarsi tinkami vienas kitam, kad nebutu jokiu apsigimimu tikimybiu ar ko...tik nezinau kokius tyrimus daro.. unsure.gif  skaiciau tokia istorija apie apsigimusi vaikeli, ir nusprendem kad mes norim issitirti pries  nestuke.gif  kazkur girdejau kad chromosomas istiria abieju tevu , krauja ir t.t...va as apie tai daugiau noreciau suzinoti  blush2.gif

Ale jus ir prisimastet doh.gif
Pasitikrinti del ligu tai suprantu, patys tytima darem ir issiklausinejau mamos del visu persirgtu ligu. Bet visu tu chromosomu tyrimu nu nezinau nezinau g.gif
Atsakyti
Na manau, kad nereiketu perdetai i visa tai ziureti. man gine sake, kad nieko papildomo daryti nereiketu, ji tiesiog patikrino mane ir viskas. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites o ar jus skiepinates nuo gripo? Gal zinot ar sis skiepas nekenkia labai ankstyvam nestumui? Man tai viena gydytoja sake gali bet kada pasiskiepint o kita sake palaukti ir tik po pirmo trimestro skiepintis. Tai va nezinau kaip cia geriau pasielgus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 10 25, 17:46)
Mergaites o ar jus skiepinates nuo gripo? Gal zinot ar sis skiepas nekenkia labai ankstyvam nestumui? Man tai viena gydytoja sake gali bet kada pasiskiepint o kita sake palaukti ir tik po pirmo trimestro skiepintis. Tai va nezinau kaip cia geriau pasielgus g.gif

As nesiskiepisiu, viena karta mane ikalbejo nuo gripo pasiskiepyti, tai po to skiepo vos atsigavau doh.gif Be to skiepas bus nuo tam tikros rusies gripo, tai jei kitoks paplis vis tiek susirgsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 10 26, 12:26)
As nesiskiepisiu, viena karta mane ikalbejo nuo gripo pasiskiepyti, tai po to skiepo vos atsigavau doh.gif  Be to skiepas bus nuo tam tikros rusies gripo, tai jei kitoks paplis vis tiek susirgsi rolleyes.gif

Tikra tiesa ir dar gali komlikaciju buti tada dar blogiau nei persirgti ir viskas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasisakyti ir as biggrin.gif Musu seima taip pat pradeda planuoti nestuke.gif smile.gif
Jau ketverius metus geriau KT. Pries pora metu buvau padariusi pertrauka. Tada geriau regulon. Po ju mmm neatsirado. Teko gerti vaistus. Po to gydytoja israse mirelle. Stai, sulaukiau pirmu tikru mmm. Lauksime rezultatu. Nors, is tiesu, niekur neskubame. Kaip bus, taip gerai...

Sekmes visos, kurios taip pat planuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2007 10 27, 21:33)
Sveikos,

noriu pasisakyti ir as biggrin.gif Musu seima taip pat pradeda planuoti  nestuke.gif  smile.gif
Jau ketverius metus geriau KT. Pries pora metu buvau padariusi pertrauka. Tada geriau regulon. Po ju mmm neatsirado. Teko gerti vaistus. Po to gydytoja israse mirelle. Stai, sulaukiau pirmu tikru mmm. Lauksime rezultatu. Nors, is tiesu, niekur neskubame. Kaip bus, taip gerai...

Sekmes visos, kurios taip pat planuoja  4u.gif

Aciu labai, tau irgi sekmes, man dabar antras ciklas bus, nes pirma nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 10 25, 20:46)

Pernai aš skiepijausi,bet dar neplanavom leliuko. Rytoj mūsų įmonėje skiepys visus norinčius,bet aš ne schmoll.gif ,nes mano gine sakė, kad nėra ištirta ar tai nekenkia vaisiui ir ji patarė nesiskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2007 10 28, 12:41)
Pernai aš skiepijausi,bet dar neplanavom leliuko. Rytoj mūsų įmonėje skiepys visus norinčius,bet aš ne schmoll.gif ,nes mano gine sakė, kad nėra ištirta ar tai nekenkia vaisiui ir ji patarė nesiskiepyti.

Na man irgi gine sake, nereikia skiepytis g.gif Tai as ir nesisikiepijau
Atsakyti