Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(Frile @ 2007 10 23, 14:48)
Sveikos, nu as nzn, kai manyje draugas baigia, tai kartais net kita diena isbega. Gal pas mane, o ne pas jus kas nors blogai.  g.gif

nea ne tau vienai taip ir man blush2.gif taip buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pursliukas @ 2007 10 23, 17:26)
nea ne tau vienai taip ir man  blush2.gif taip buna blush2.gif

Tai va, reiskia ir kita diena galima pastoti, net nesimylint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2007 10 23, 15:11)
Aha, man taip buna jei is vakaro  smileysex.gif , paguliu dar kazkiek laiko, paskui apsiprausiu, o ryte dar to viso gerio isbega blink.gif

Aš tai nesuprantu, kiek tada "išeina" to gėrio jei dar ir po apsiprausimo kitą dieną būna?
nu aišku čia priklauso nuo vyro, ir kiek dažnai mylitės, bet pas maniškį tada daug nesigamina žiūriu, nes tiek tai tikrai nebūna... max valgimas šaukštas didelis jaučiu jei taip paėmus... nu nes jei nuleidžia į burnytę tai geras gurkšnis būna blush2.gif bet tai čia dar ir priklauso, jei dažniau darai, tai koks 1-2 arbat šaukštelis.. g.gif ir po to aišku visada į vonią, nes būna bais šlapia, na bet ir nuo manęs, bet kad kas bėgtų tai nėra buvę...

ir va radau internete:
"Kiekvienos ejakuliacijos metu vyras netenka nuo pusės iki maždaug dešimties mililitrų spermos. "

"Spermos kiekis įvairus. Jos gali išsiskirti nuo 1-2 iki 10 mililitrų, bet vidutiniškai 3-3,5 mililitro per vieną kartą. Kaip rodo praktika, didelis spermos kiekis nebūtinai reiškia jos aukštą apvaisinimo sugebėjimą, o mažas - nebūtinai negalėjimą apvaisinti. Ejakuliato kiekis taip pat priklauso nuo ejakuliacinių dažnių. Kuo dažniau įvyksta lytinis aktas ar masturbuojamasi, tuo spermos būna mažiau. Apskritai, spermos apvaisinimo galimybes apsprendžia spermatozoidai, kurie sudaro itin mažą spermos dalį - tik vieną procentą. Tačiau visa kita dalis yra taip pat labai svarbi. Spermatozoidus supantis skystis juos maitina ir apsaugo nuo žudančios makšties terpės, kuri paprastai esti rūgšti."

tai dar ačiū die viskas gerai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 23 spalio 2007 - 17:55
QUOTE(grange @ 2007 10 23, 18:53)
Aš tai nesuprantu, kiek tada "išeina" to gėrio jei dar ir po apsiprausimo kitą dieną būna?
nu aišku čia priklauso nuo vyro, ir kiek dažnai mylitės, bet pas maniškį tada daug nesigamina žiūriu, nes tiek tai tikrai nebūna... max valgimas šaukštas didelis jaučiu jei taip paėmus... nu nes jei nuleidžia į burnytę tai geras gurkšnis būna  blush2.gif bet tai čia dar ir priklauso, jei dažniau darai, tai koks 1-2 arbat šaukštelis..  g.gif ir po to aišku visada į vonią, nes būna bais šlapia, na bet ir nuo manęs, bet kad kas bėgtų tai nėra buvę...

viskas ten pas jumi gerai rolleyes.gif skamba labai pažįstamai blush2.gif blush2.gif
gal pas mumi daugiau nei šaukštas ir netilptų g.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 10 23, 18:53)
Apskritai, spermos apvaisinimo galimybes apsprendžia spermatozoidai, kurie sudaro itin mažą spermos dalį - tik vieną procentą.

o blink.gif kažkaip va čia tai man naujiena.. tik vienas % . bandau įsikirsti į mastelį .. visi tie milijonai viename %..... einu pasiskaityt, labai jau smalsu pasidarė book.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 23, 21:15)
viskas ten pas jumi gerai  rolleyes.gif  skamba labai pažįstamai   blush2.gif  blush2.gif
gal pas mumi daugiau nei šaukštas ir netilptų  g.gif

smile.gif 4u.gif nu kol mes dar labai rimtai nepradėjom planuoti, tai nepergyvenu, nes ir mb kitoj šaly lotuliukas.gif bet kai jau bus laikas, tada žiūrėsme ir kojas iškėlus balsuosiu...
Atsakyti
mano patarimas paprastas: bent jau pradzioje, koki pusmeti bandancioms pastoti nieko nesimatuoti, neskaiciuoti, neieskoti pozu, o tiesiog gerai, tinkamai ir atsipalaidavus myletis. ir nelakstyti pirkti nestumo testu ir nesidaryti ju kasdien.
zodziu, neisileisti jokios itampos "ta" tema. netgi perdem neisitempti su "sveiku" gyvenimo budu ir pan. gyventi kaip gyvenate ir myletis i sveikata kiek norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 23, 11:48)
Sveikos, nu as nzn, kai manyje draugas baigia, tai kartais net kita diena isbega. Gal pas mane, o ne pas jus kas nors blogai.  g.gif

Na ir man tas pats, dar ir ryte bunu visa slapia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhani @ 2007 10 23, 20:31)
mano patarimas paprastas: bent jau pradzioje, koki pusmeti bandancioms pastoti nieko nesimatuoti, neskaiciuoti, neieskoti pozu, o tiesiog gerai, tinkamai ir atsipalaidavus myletis. ir nelakstyti pirkti nestumo testu ir nesidaryti ju kasdien.
zodziu, neisileisti jokios itampos "ta" tema. netgi perdem neisitempti su "sveiku" gyvenimo budu ir pan. gyventi kaip gyvenate ir myletis i sveikata kiek norisi  4u.gif

Na nezinau, kaip cia kitos, bet mes tai baisiai nekantrus esam ax.gif Sumastem, kad jau laikas, tai is karto ir ememes darbu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Zhani @ 2007 10 23, 21:31)
zodziu, neisileisti jokios itampos "ta" tema. netgi perdem neisitempti su "sveiku" gyvenimo budu ir pan. gyventi kaip gyvenate ir myletis i sveikata kiek norisi  4u.gif

labai norėčiau vadovautis tokiu patarimu, bet va kad gaunasi visai kitaip, labai jau nekantru, noris kuo greičiau sulaukti rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyras tai yra atsargus, kolkoki sprendima priima, tai daug apmasto, pasveria. cool.gif O as tai karstakose lotuliukas.gif Taip ir su vaikeliu. Kai pradejome apie antra sneketi, tai man net rankos dega, kaip greeiciau norisi nestuke.gif Ir jau niekas nesvarbu- nei darbas, nei statybos doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nezinau ar cia tinkama tema, bet vistiek paklausiu. Va nusprendeme kad metas butu nestuke.gif ir noreciau suzinoti kokius tyrimus galima ir patartina atlikti busimai mamytei ir teciui pries pradedant vaikeli...na as noriu buti visiskai tikra , kad mums abiem viskas gerai, ar tinkame vienas kitam ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 24, 15:50)
Sveikutes,

Nezinau ar cia tinkama tema, bet vistiek paklausiu. Va nusprendeme kad metas butu  nestuke.gif  ir noreciau suzinoti kokius tyrimus galima ir patartina atlikti busimai mamytei ir teciui pries pradedant vaikeli...na as noriu buti visiskai tikra , kad mums abiem viskas gerai, ar tinkame vienas kitam ir t.t.  unsure.gif

Galetum pasiskiepyti nuo gripo ir jeigu nesirgus raudonuke, tai irgi, bet tada dar kokius 3 men. reiketu palaukti. Nors man ginekologe, sake, kad jie nebutini ir as nesisikiepijau, zinau is patirties, jeigu pasiskiepyji ir visvien susergi, tai tada su komlikacijom visokiom verysad.gif tai bandau naturaliais budais apsisaugot. O kazkaip ypatingai kazka daryti, tai nzn ar reikia. Apsilankyk pas gine ir viskas smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 24, 15:50)
Sveikutes,

Nezinau ar cia tinkama tema, bet vistiek paklausiu. Va nusprendeme kad metas butu  nestuke.gif  ir noreciau suzinoti kokius tyrimus galima ir patartina atlikti busimai mamytei ir teciui pries pradedant vaikeli...na as noriu buti visiskai tikra , kad mums abiem viskas gerai, ar tinkame vienas kitam ir t.t.  unsure.gif

Man dar pasiule be raudoniukes, pasidaryti clamidiju tyrima ir vejaraupiu, nebent zinai, kad jais tikrai sirgai. Ir PAP tepineli paeme, bet cia jau nzn ar ir siaip profilaktiskai padare, ar del to, kad planuoju.
Nuejau siandien i Biomedicinos tyrimu centra, suzinojau kainas, ir stoviu galvoju, ar tikrai man reikia tu tyrimu. Darbuotoja sako, darykites, bus ramiau. Nu ir pasidariau. Bet siaip galvoju, kad toks paradoksas gaunasi - toms, kurios daugiausia rupinasi ir atsakingai apie tai galvoja, tai ir sunkiau turbut pastot buna, nei toms, kurios apie jokius tyrimus nei zino, nei galvoja, kad ju reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita.gs: 24 spalio 2007 - 18:39