Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(Ribosiuke @ 2007 11 15, 11:54)
na zinok tu ne viena - man irgi biski grauzia bet kai ilgesni laiko tarpa bunam be meiles zaidimu. as tada einu issimaudau siltoj vonioj tai labai padeda wub.gif

o Tu pries "tai" ar po "to" pabuti siltoj vonioj?
Papildyta:
QUOTE(Kašaras @ 2007 11 15, 11:08)
o man toks klausymas iškilo... mes su vyru esame tos pačios kraujo gupės... kažkur girdėjau, kad yra blogai kai vienodos kraujo grupės, na tipo vaikai išsigimsta ir pan...  verysad.gif  žinoma, aš tikuosi, kad tai visiška netiesa, bet kažkaip neramu....

hm... man tai to neteko girdeti unsure.gif Gal maisai su panasia genetika (pvz., tolimi giminaiciai ar net artimi)
Atsakyti
Na merginos, dabar man reikia visu jusu ziniu ir patarimu!!!

Snekejausi su bedrabe kuri 5 menesyje . Ir ji man drasiai sako, kad kai laukiesi galima dantukus taisytis, isskyrus pirmame semestre nepatartina. Nes jai jos gine sake, kad galima ir kad pilvuke vaikutis yra labai daug visko apsuptas ir apsaugotas.

Vakar buvau pas dantiste ir rado uzdegima. Ji uzgyditi as speciau iki to laiko kada zadame leliuka daryti, bet dantuko apvilkima galiu ir nukelti i nestumo antraji semestra (jeigu buciau pastojusi).

Zodziu iki pastojimo as galiu uzdegima uzsigyditi, o po pirmojo semestro baigti gyditi. Labai norim leliuko, kad butu rudenelis!

Ka jus manote ir ka jus zinote???
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 11 15, 11:08)
o man toks klausymas iškilo... mes su vyru esame tos pačios kraujo gupės... kažkur girdėjau, kad yra blogai kai vienodos kraujo grupės, na tipo vaikai išsigimsta ir pan...  verysad.gif  žinoma, aš tikuosi, kad tai visiška netiesa, bet kažkaip neramu....

visiska netiesa manau doh.gif Kaip tik vyras gales kokios bedos atveju tau duoti savo kraujo ir atvirksciai drinks_cheers.gif nereikes svetimo ieskoti (aisku cia nelinkiu..) Mes taip pat vienos kraujo grupes su MV - cia kaip per Maugli - "tu ir as -mes vieno kraujo" hihihi.gif lotuliukas.gif

Kazkas cia rase del perstejimo po santykiu g.gif - as manau kad gali koks uzdegimukas buti - geriau pasitikrinti, pasidaryti tepineli! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 15, 12:25)

Zodziu iki pastojimo as galiu uzdegima uzsigyditi, o po pirmojo semestro baigti gyditi. Labai norim leliuko, kad butu rudenelis!

Manau, kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu.
Mano drauge pries savaitele susilauke dukrytes, tai kaip tik su ja apie dantis ir kalbejom visai neseniai. Ji minejo, kad kaip tik reikia dantukus susitvarkyti iki 4-5 menesio, nes veliau vaistai, stresas ir kt. veiksniai gali issaukti prieslaikini gimdyma.
Atsakyti
[quote=opalė,2007 11 15, 14:02]
visiska netiesa manau doh.gif Kaip tik vyras gales kokios bedos atveju tau duoti savo kraujo ir atvirksciai drinks_cheers.gif nereikes svetimo ieskoti (aisku cia nelinkiu..) Mes taip pat vienos kraujo grupes su MV - cia kaip per Maugli - "tu ir as -mes vieno kraujo" hihihi.gif lotuliukas.gif

Labai ačiū užatsakymą aciuks.gif ... palengvėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 15, 13:25)

na visu pirma dantukus reikia susitvarkyti prieš nestuke.gif tam kad nebūtų infekcijos židinio. manau kad tai yra todėl kad paskui gali tekti antibiotikais gydytis, o tai visos puikiai žinom nieko gero ir labai vengtina. čia žinoma mano nuomonė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašaras @ 2007 11 15, 12:08)
o man toks klausymas iškilo... mes su vyru esame tos pačios kraujo gupės... kažkur girdėjau, kad yra blogai kai vienodos kraujo grupės, na tipo vaikai išsigimsta ir pan...  verysad.gif

listen.gif o ką ten kažkur dar šneką??? nurimk console.gif visiškas melas... mirksiukas.gif
Atsakyti
“Sveiki visiems, ką tik prisijungiau ir noriu su jumis susipažinti” ax.gif
Aš prieš menesį noriu pastoti nestuke.gif ,bet po sekso is mankšties ima tekėti spermą. Nesuprantu,kodel negaliu pastoti verysad.gif
Su vyru nerimaujam g.gif Labai noriu vaikučių nestuke.gif
Parasyk ką nors žinai. Aciu,kad skaitote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutaaug @ 2007 11 15, 13:43)
“Sveiki visiems, ką tik prisijungiau ir noriu su jumis susipažinti”  ax.gif
Aš prieš menesį noriu pastoti  nestuke.gif  ,bet po sekso is mankšties ima tekėti spermą. Nesuprantu,kodel negaliu pastoti  verysad.gif 
Su vyru nerimaujam  g.gif Labai noriu vaikučių nestuke.gif
Parasyk ką nors žinai. Aciu,kad skaitote biggrin.gif 

sperma nuo silumos pasidaro kaip vandenelis, todel ir isteka
esu girdejusi, kad pasimylejus reikia koki pusvalandi palaikyti kojas iskelus (pvz., atremus i siena)
Sekmes
Atsakyti
[quote=Kašaras,2007 11 15, 14:26]
[quote=opalė,2007 11 15, 14:02]

Labai ačiū užatsakymą aciuks.gif ... palengvėjo ax.gif
[/quote]
blink.gif doh.gif Mes irgi tos pačios kraujo grupės, net išsigandau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 15, 15:36)
sperma nuo silumos pasidaro kaip vandenelis, todel ir isteka
esu girdejusi, kad pasimylejus reikia koki pusvalandi palaikyti kojas iskelus (pvz., atremus i siena)
Sekmes

Labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 15, 14:19)
Manau, kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu.
Mano drauge pries savaitele susilauke dukrytes, tai kaip tik su ja apie dantis ir kalbejom visai neseniai. Ji minejo, kad kaip tik reikia dantukus susitvarkyti iki 4-5 menesio, nes veliau vaistai, stresas ir kt. veiksniai gali issaukti prieslaikini gimdyma.

aaaa prisikarksėjau čia apie tuos dantistus... katik plombikė iškrito doh.gif
gerai pagalvojus net nepamenu tokio fakto kad kada taip anksčiau būt nutikus... nu gal mokykloj... blink.gif o dantistė tik ryt dirbs aaa ir šiaip neaišku ar priims ryt doh.gif siaubas kokia skylė... pusė liežuvio telpa doh.gif
va bus man prieš pusmetį iki numatyto planavimo dantis tvarkytis..... būčiau gal nejudinus būtų ramu su tom senom plombelėm ... apmaudu vienok verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miig: 15 lapkričio 2007 - 15:48
QUOTE(miig @ 2007 11 15, 15:47)
aaaa prisikarksėjau čia apie tuos dantistus... katik plombikė iškrito  doh.gif
gerai pagalvojus net nepamenu tokio fakto kad kada taip anksčiau būt nutikus... nu gal mokykloj...  blink.gif  o dantistė tik ryt dirbs aaa ir šiaip neaišku ar priims ryt  doh.gif  siaubas kokia skylė... pusė liežuvio telpa  doh.gif
va bus man prieš pusmetį iki numatyto planavimo dantis tvarkytis..... būčiau gal nejudinus būtų ramu su tom senom plombelėm ... apmaudu vienok  verysad.gif

neimk i galva. Juk planuojant lialiu ejimas pas dantista nepakenks (nebent, pilna narkoze darys tongue.gif )
Atsakyti