Pavartojus KT tai ciklas kaip tik išsiderina. Man prieš KT būdavo tiksliai 45 dienos, o pavartojau 5 metus ir dabar nuo vasario mėnesio yra taip:
43, 35, 56, 38, 43. Būtų dar visai nieko, tik tos 56 man nepatiko, nors tada buvo egzaminai ir šiaip sunkus laikas, tai gal dėl to.
Seniau buvau mėginus nutraukt KT po dviejų metų, mmm išvis dingo, nebuvo 3 mėnesius, po to susigrąžinau jas tik su Duphaston.
QUOTE(miig @ 2007 09 06, 08:36)
Nu kontraceptines nebutinai turi buti stabdancios cikla, juk yra ir gydanciu, pvz as irgi turejau nereguliaru cikla labai ir gyd sake, kad greit busiu nevaisinga isvis, tai israse kontrc gydancias, ir susireguliavo ir geriant, ir po gerimo laikotarpio
QUOTE(Granatas @ 2007 09 06, 12:19)
na tai taip..... pradedi gerti tabletėles ir kievieną mėnesį tiksliu laiku sulauki kraujavimo. tau ramu, kad viskas tiksliai plius dar ir saugu.. žinai kada susirgsi, žinai, kad esi apsaugota gali mylėtis ramiai. ramybė šiais laikais irgi labai svarbus dalykas. tačiau siekiant
gydytojų tekstuose reikia nemažai ir tarp eilučių paskaityti
Mano tai mmm yra reguliarios bet vistiek nepastoju
na mano ciklas irgi labi neregulerus..jioku kontraceptiniu tableciu niekada negeriau ir ciklo nereguliavu..pirma karta pastojau per pirmus santykius..bet ivyko persileidimas..dabar jau daugiau nei 3 men negaliu pastoti...galvoju ka gal reiktu pas ginekologe apsilankyti..nes po persileidimo taip ir nebuvau nuejus,kai paleido is ligonines..bet yra problema...gyvenu londone...ir kartais tu mediinisku terminu angliskai nelabai suprantu:(
QUOTE(dyvaaaa.... @ 2007 09 08, 19:56)
na mano ciklas irgi labi neregulerus..jioku kontraceptiniu tableciu niekada negeriau ir ciklo nereguliavu..pirma karta pastojau per pirmus santykius..bet ivyko persileidimas..dabar jau daugiau nei 3 men negaliu pastoti...galvoju ka gal reiktu pas ginekologe apsilankyti..nes po persileidimo taip ir nebuvau nuejus,kai paleido is ligonines..bet yra problema...gyvenu londone...ir kartais tu mediinisku terminu angliskai nelabai suprantu:(
Butinai nueik pas ginekologe, cia ne juokas. O terminus ali zodyne ar internete perskaityti, bet svarbiausia sveikata ir vaikas. Mano manymu ir manau daug ko.
o man iškart po kontraceptikų nutraukimo ir nepavyko. Hmmmm....
kažin kodėl? Rytoj laukiu mėnesinių. teks vėl stengtis kitą mėnesiuką
QUOTE(Granatas @ 2007 09 10, 15:14)
Nepergyvenk, ne visoms iš pirmo karto pavyksta pastoti ir po kontraceptikų. Nežinau šioje ar kitoje temoje buvo daug diskutuota, kad po kontraceptikų vartojimo reik natūraliais būdais pasisaugoti mažiausiai mėn, o geriausiai 3 mėn., kad organizmas išsivalytų, nes ir patys ginekologai nežino ar pastojus vaikeliui nebūna kokio šalutinio kontraceptinių poveikio.
Todėl gali ir džiaugtis, kad vienas natūralios apsaugos mėnuo praėjo. O toliau linkiu kantrybės ir užtaikyti vaisingas dienas.
Papildyta:
Dėl KT, tai aš naudojau 2 metus be pertraukos. Nežinau nuo to ar ne, bet po 2 nesivystančių nėštumų nustatė, kad turiu antifosfolipidinį sindromą (kai nėštumo metu labai sutirštėja kraujas ir vaisius negauna maitinimo ir žūsta). Paskaičiau, kad prie šio sindoromo negalima naudoti kontraceptinių. Tai jei turėjau ir anksčiau šį sindromą, tai su KT tik pabloginau situaciją. Gerai būtų jei prieš skirdami Kt ištirtų ar nesergam tokiomis ligomis, kurių būklę jos pablogintų.
O kad KT skiriamos ciklui reguliuoti ir net vaisingumui skatinti ginė tai tikrai sakė.
QUOTE(hefaiste @ 2007 09 06, 11:35)
na siaip pamenu sesi ciklas buvo toks - menesi yra ir kokus 2 ne. vel yra menei su 9 d mmm ir vel dingsta. kita karta ziurek per menesi du kartus mmm. israse kontraceptiku ir viskas po 3 menesiu vartojimo liuks 
QUOTE(bum @ 2007 09 10, 15:33)
Gal priklauso nuo KT sudėties
QUOTE(Granatas @ 2007 09 10, 15:14)
O kiek laiko jau nutraukus ir kiek laiko nepavyksta?