Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(BusyBee @ 2007 09 10, 16:30)
O kiek laiko jau nutraukus ir kiek laiko nepavyksta?  g.gif

Aš nutrukiau pirmas mėnuo, bandėm ir nepavyko.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dyvaaaa.... @ 2007 09 08, 23:56)
na mano ciklas irgi  labi neregulerus..jioku kontraceptiniu tableciu niekada negeriau ir ciklo nereguliavu..pirma karta pastojau per pirmus santykius..bet ivyko persileidimas..dabar jau daugiau nei 3 men negaliu pastoti...galvoju ka gal reiktu pas ginekologe apsilankyti..nes po persileidimo taip ir nebuvau nuejus,kai paleido is ligonines..bet yra problema...gyvenu londone...ir kartais tu mediinisku terminu angliskai nelabai suprantu:(

Sveikute. na pas medikus manau tau vertėtų apsilankyti, bet gal kada pavyktų į Lietuvą atvažiuoti, tai manau cia viską daug greičiau ir pigiau išsitirtum. gali būti kad tau viskas gerai. Pažystu nemažai meginu, kurių pirmas pastojimas irgi baigesi persileidimu, bet poto viskas buvo gerai. Šiaip po persileidimo patariame bent 3-6 mėn. pailsėti, o tada vėl bandyti pastoti, nes turi atsistatyti organizmas, ir gleivinė. tai gal tau tiesiog neužkimba, nes dar nelaikas.
pradžiai gal pabandyk BT pasimatuoti, tai pigiausias ir paprasciausias metodas, parodys kaip vyksta ovuliacija ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 09 06, 15:31)
Mano tai mmm yra reguliarios bet vistiek nepastoju  unsure.gif

o, kiek laiko bandot? Nes mano irgi reguliarios, bet vis neuzkimba (jau 7 menesius bandom) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 09 11, 15:10)
o, kiek laiko bandot? Nes mano irgi reguliarios, bet vis neuzkimba (jau 7 menesius bandom)  schmoll.gif

man reguliarios ir 6 men. niekaip nekimba. Vakar pagal savijauta buvo O, tai susiorganizavau smileysex.gif bet jau taip skaudėjo šoną, kad visas malonumas išgaravo blink.gif
Atsakyti
mano mmm reguliarios ir nepilnai metai bet neiseina pastoti verysad.gif
Atsakyti
Mano tai reguliarios, tai nereguliarios, o planuot pries savaite pradejom smile.gif aisku, gal dar ir anksti rezultatus pamatyt, bet jau taip nekantrauju ir vis pergyvenu, kad neigiamas. O kad 6 men nepastoji tai normalu, bent jau literaturoj taip sako. Bet baisu net butu pagalvot, kad man neiseitu tiek laiko...
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 09 16, 12:24)
Mano tai reguliarios, tai nereguliarios, o planuot pries savaite pradejom smile.gif aisku, gal dar ir anksti rezultatus pamatyt, bet jau taip nekantrauju ir vis pergyvenu, kad neigiamas.    O kad 6 men nepastoji tai normalu, bent jau literaturoj taip sako. Bet baisu net butu pagalvot, kad man neiseitu tiek laiko...

mes taip pat planuot jau pradejom tik dar nesiemem tam reikalingu veiksmu biggrin.gif Ir as tikiuosi kad labai ilgai neteks laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 11, 15:08)
mano mmm reguliarios ir nepilnai metai bet neiseina pastoti verysad.gif

Pas mus tokia pati situacija sad.gif Laikykimės
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2007 09 20, 15:25)
Pas mus tokia pati situacija sad.gif Laikykimės

Sveikos, bet kodel gi neiseina idomu? Istikro? Juk atrodo, kai visai to nenori, tai net viduj nepabaigus pastoji, o kai labaoi nori, tai turi laukti menesius, kad pastotum. Kazkoks paradoksas. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2007 09 11, 10:11)
Aš nutrukiau pirmas mėnuo, bandėm ir nepavyko....  ax.gif

Tai tikrai nenusimink. Pirmas menuo tai juokas. Mano patarimas - tai atsipalaiduoti planuojant. Mums 7-ta cikla pavyko ir tai buvo pirmas ciklas, kai buvau visishkai atsipalaidavus ir nestresavau del galimo neuzkibimo rolleyes.gif Iki tol buvo panika, asaru pakalne, itampa, tai vat ir nesiseke. ax.gif
Atsakyti
Mes ir jau antrą mėnesį bandom, t.y tai matysim, bus nebus ax.gif Bet mes galvojam taip, kad bus gerai, nebus ir gerai, reiškia dar nelaikas, leliukas pats pasirenka kada jam ateiti ax.gif Tiesiog mėgaujamės nevaržoma meile blush2.gif
Atsakyti
Ir mes jau antra mėnesį stengiames, kol kas nieko schmoll.gif , bet aš save kol kas raminu to , kad per savo Gimtadienį sugalvojau norą, kad per kita Gimtadienį (2008m.rugpjūčio 1d.) susilaukti dukreles, tai būtų pati nuostabiausia dovana, tai va kol kas save raminu ir tikiu, kad ji laukia dar savo eiles, kad ateiti per mamytes gimtadienį.... nestuke.gif
Atsakyti