gal kas galit man pasakyt kada man vaisingos dienos jei mano ciklas mazdaug 35dienos
laba mergytes 
gal kas galit man pasakyt kada man vaisingos dienos jei mano ciklas mazdaug 35dienos
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 01:50)
laba mergytes 
Teoriškai turėtų būti apie 14 d. iki ciklo pabaigos
QUOTE(Mintė @ 2007 09 24, 09:41)
Teoriškai turėtų būti apie 14 d. iki ciklo pabaigos
aciukas
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 09:57)
aciukas
bet man utu sunku nuspet nes jis pas many svyruoja nuo 16 iki 53d
labai jau nereguliarios
tai pagal išskyras galima maždaug nustatyti
QUOTE(Žizel @ 2007 09 24, 09:58)
ai kad ir tu isskyru pradedu nebesuprast
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 09:57)
aciukas
bet man utu sunku nuspet nes jis pas many svyruoja nuo 16 iki 53d
labai jau nereguliarios
Tai gal vienintele išeitis O nustatyti yra BT matavimas, jei turi kantrybės ir pasiryžimo. Ji tikrai parodytų vaisingas dienas
QUOTE(Mintė @ 2007 09 24, 10:48)
Tai gal vienintele išeitis O nustatyti yra BT matavimas, jei turi kantrybės ir pasiryžimo. Ji tikrai parodytų vaisingas dienas
iki gimdymo beveik 3m matavau
nusipirkau mikroskopa gal su juo pazaist bet va vel beda ryte prasideda visi zaidimai su vaiku niu bet reiks bandyt
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 10:51)
iki gimdymo beveik 3m matavau
labai jau tingiu ir su vaiku sunku ta pacia val matuotis o tuo labiau mes miegaliai su maziuku
nusipirkau mikroskopa gal su juo pazaist bet va vel beda ryte prasideda visi zaidimai su vaiku niu bet reiks bandyt
Na taip sunku su BT, aš tai vis neprisiruošiu, dažniausiai nakti i WC keliuosi, nes vakare gaunasi, kad skysčių prigeriu, tai iki ryto neiškenčiu , tai ir BT matuot nėr kaip .
Na gal kaip nors pavyks pritaikyti, arba gal O testukus pabandyk, juos gi bet kada galima daryti, bet jaučiu kainuotų nemažai, kai ciklas nereguliarus, gausis, kad visą mėn. turėsi daryti.
QUOTE(Mintė @ 2007 09 24, 11:18)
Na taip sunku su BT, aš tai vis neprisiruošiu, dažniausiai nakti i WC keliuosi, nes vakare gaunasi, kad skysčių prigeriu, tai iki ryto neiškenčiu , tai ir BT matuot nėr kaip .
Na gal kaip nors pavyks pritaikyti, arba gal O testukus pabandyk, juos gi bet kada galima daryti, bet jaučiu kainuotų nemažai, kai ciklas nereguliarus, gausis, kad visą mėn. turėsi daryti.
niu jo su testukais manau vargsiu visa men ir brungiai kainuos
gal bandysiu su mikroskopo jei netingesiu
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 11:58)
niu jo su testukais manau vargsiu visa men ir brungiai kainuos
O gal dar paprasčiau kas antrą dieną
QUOTE(Mintė @ 2007 09 24, 13:28)
O kiek spermiukai gyvena? Kiek pamenu, 2-3 dienas?
QUOTE(Arabesque @ 2007 09 24, 13:35)
O kiek spermiukai gyvena? Kiek pamenu, 2-3 dienas?
Pirklauso nuo jų kokybės, vieni išgyvena gal ir 3 d. kiti tik 1. Tai imkim viduriuką, kad išgyvena 2 dienas, kad būtų garantuotai
Aš kitom siūlau, nors pačiai kas antrą dieną tai niekaip nesigauna, ne tas tai tas vis sutrukdo, tai ir gaunasi, kad amžini pravalai