QUOTE(Kašaras @ 2007 11 15, 12:08)
o man toks klausymas iškilo... mes su vyru esame tos pačios kraujo gupės... kažkur girdėjau, kad yra blogai kai vienodos kraujo grupės, na tipo vaikai išsigimsta ir pan...

žinoma, aš tikuosi, kad tai visiška netiesa, bet kažkaip neramu....
Tikra netiesa, mes su MB taip pat tos pačios kraujo grupės ir buvom pas genetikus, aš klausiau dėl to, sakė tikrai ne, čia tik bobučių išmyslas. Jei moteris turi rezus minus kraują, tada jei nėštumo metu suleidžia vaistukų ir viskas būna gerai. Daugiau jokių nesklandumų dėl grupių tikrai nėra
Papildyta:
QUOTE(andal @ 2007 11 15, 11:14)
Man grauzia kai tik s patenka i m, bet ne kiekviena karta, kai taip atsitinka. As dar pamasciau, kad gali griauzti del sudirgusios odos nuo trinties (pvz., kai ilgesni santykiai).
man tai vis tiek panašu į uždegimą, arba gal pas tave būna tuo metu mažai išskyrų, kaip sako
mažai sudėksta
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 15, 13:25)
Vakar buvau pas dantiste ir rado uzdegima. Ji uzgyditi as speciau iki to laiko kada zadame leliuka daryti, bet dantuko apvilkima galiu ir nukelti i nestumo antraji semestra (jeigu buciau pastojusi).
Zodziu iki pastojimo as galiu uzdegima uzsigyditi, o po pirmojo semestro baigti gyditi. Labai norim leliuko, kad butu rudenelis!
Ka jus manote ir ka jus zinote???
Uždegimą reikia būtinai gydyti, nes jis gali pakenkti vaikučiui, gali net sukelti persileidimą. Šiaip nėštumo metu galima dantis taisytis ramiai, aš tik pakentėčiau be vaistų pirmą trimestrą, arba sako būna spec. silpnesni vaistais tinkami

. Kuo greičiau pradėsi dabar taisytis, tuo greičiau pabaigsi, o gal dar iš pirmo mėn. nepastosi, tai ir dantys bus tvarkoje ir nebus rūpesčio kai pastosi.