Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 10, 13:49)
Matot merginos - turiu toki trukuma. I viska ziuriu labai rimtai ir i viska labai jautriai reaguoju. Pati kartais sau sakau: nagi raminkis kas gi ci adarosi, nieko nera cia baisaus. Bet man nelabai padeda tas saves raminimas.
Zinau, kad kai laukiesi - padideja jautrumas. O kai as ir taip jau ziauriai jautri, tai kas tada bus!!! g.gif
Zinoma, gal tas mazas zirniukas budamas manyje suteiks man daug jegu ir viska iveikti.

Pažįstamas jausmas... Man irgi nepadeda savęs raminimas. Protas supranta vienaip, o širdis kitaip reguliuoja verysad.gif . Tai ir gyvenu nuolatiniam strese. Jau pradedu mastyt, kad vien tai ir trukdo susilaukti mažylio verysad.gif (juk planuodama pastoti vaistų negersiu saujom, o saviįtaiga nepadeda unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2007 09 06, 12:19)
kažkaip esu daug kur skaičius apie tai, kad ir pvz: "....Klausimas: Laba diena.Norečiau paklausti.Noriu pradėti vartoti kontraceptines tabletes,kurios man labiau tiktų?Jų iš viso nesu vartojusi.Man 23 metai, ūgis 170 cm, svoris 53 kg.Mėnesinės nėra reguliarios.Jos yra kas 38-40 dienu,negausios ir neskausmingos.Nesu gimdžiusi,neturėjau aborto. Nerūkau, alkoholį vartoju retai.Skysčių vartoju nedaug.Problema,į skrandį eina tulžis ir dirgina jį,todėl turiu kontroliuoti mytybą.Kreipiausi į gydytoją.Ar kontraceptinės tabletės neturėtų tam didelio poveikio? Ir kurios man labiausiai tiktų? Ir kada pradėti vartoti tabletes?Ar kontraceptines tabletes galima vartoti kai lytiniai santykiai nėra reguliarūs?Ačiū už atsakymą.
Klausia: Sandra

Jums geriausiai tiktų tricikliniai kontraceptikai. TRIKVILIAR. kai Jūsų ciklas nereguliarus, Jums tiktų kontraceptinės tabletės ciklo reguliavimui.

Gyd. K. Mačiulienė

Bet skaitalai ir lieka skaitalais. kaip yra iš tikrųjų nežinau ax.gif

Mano ciklas irgi buvo nereguliarus. Tarpai buvo labai ilgi - iki 1,5 - 2men. Buvo rizika kad kiausydziu veikla neuzgestu. Tuomet israse kontraceptikus. Geriau pradzioje del to kad gydytoja israse, o po to, kad jau reikejo blush2.gif
Tai vat siemet suplanavome su vyru leliuka, meciau kontraceptinius ir sulaukiau savu menesiniu. Ciklas susireguliavo po 3men. Dabar jau laukiusi nestuke.gif
Be to, kontraceptines tabletes padidina tikimybe pastoti. Pirma menesi po to kai nebegeriate KT nerekomenduojama planuoti vaiko iskarto del to, kad yra didesne tikimybe dvinuku mirksiukas.gif
Tai kad tai kiekvieno zmogaus pasirinkimas.

Papildyta:
O siaip pastojau turedama viena gera daikta. Ziurekite http://www.arborita.lt/index_lt.htm. Nereikejo nei bazines temperaturos matuoti nei ka. Tiksliai zinojau savo ovuliacijos diena. Taip pat cia isanksto galima suzinoti ar viskas organizme vyksta gerai.
Jei turesite klausimu, prasome teiraukites. Duosiu patarimu.
ax.gif
Atsakyti
niekur neradau info, kur sita aparaciuka galima isigyti
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 15, 13:19)
Manau, kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu.
Mano drauge pries savaitele susilauke dukrytes, tai kaip tik su ja apie dantis ir kalbejom visai neseniai. Ji minejo, kad kaip tik reikia dantukus susitvarkyti iki 4-5 menesio, nes veliau vaistai, stresas ir kt. veiksniai gali issaukti prieslaikini gimdyma.

konsultavausi su ginekologe - tai sake galima tik po trecio menesio. Tai kaip tik ieina 4 ir 5 menesiai.
Papildyta:
QUOTE(Rutaaug @ 2007 11 15, 13:43)
“Sveiki visiems, ką tik prisijungiau ir noriu su jumis susipažinti”  ax.gif
Aš prieš menesį noriu pastoti  nestuke.gif  ,bet po sekso is mankšties ima tekėti spermą. Nesuprantu,kodel negaliu pastoti  verysad.gif 
Su vyru nerimaujam  g.gif Labai noriu vaikučių nestuke.gif
Parasyk ką nors žinai. Aciu,kad skaitote biggrin.gif 

labaukas.

kad spermiukai nepabektu, kokiam pusvalandziui guledama lovoje pakelt i virsu sedmenis - kaskur tai skaiciau, kad tai reikia daryti.
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2007 11 15, 15:47)
aaaa prisikarksėjau čia apie tuos dantistus... katik plombikė iškrito  doh.gif
gerai pagalvojus net nepamenu tokio fakto kad kada taip anksčiau būt nutikus... nu gal mokykloj...  blink.gif  o dantistė tik ryt dirbs aaa ir šiaip neaišku ar priims ryt  doh.gif  siaubas kokia skylė... pusė liežuvio telpa  doh.gif
va bus man prieš pusmetį iki numatyto planavimo dantis tvarkytis..... būčiau gal nejudinus būtų ramu su tom senom plombelėm ... apmaudu vienok  verysad.gif

svarbiausia, kad dabar galesi susitvarkyti, o ne kai busi nestuke.gif . Tuo pat metu ir pasiruosi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 16, 14:19)
konsultavausi su ginekologe - tai sake galima tik po trecio menesio. Tai kaip tik ieina 4 ir 5 menesiai.
Papildyta:
labaukas.

kad spermiukai nepabektu, kokiam pusvalandziui guledama lovoje pakelt i virsu sedmenis - kaskur tai skaiciau, kad tai reikia daryti.

Na nezinau g.gif man su dukra taip buvo. Geriau kT kokius4-5 men, nustojau gerti sulaukiau pirmu MM(saugojemes prz), o kita menesi nesisaugojome ir pastojau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigita @ 2007 11 15, 20:06)
Pažįstamas jausmas... Man irgi nepadeda savęs raminimas. Protas supranta vienaip, o širdis kitaip reguliuoja  verysad.gif . Tai ir gyvenu nuolatiniam strese. Jau pradedu mastyt, kad vien tai ir trukdo susilaukti mažylio  verysad.gif (juk planuodama pastoti vaistų negersiu saujom, o saviįtaiga nepadeda unsure.gif )

visiskai suprantu tave. Man buvo praeita savaite labai sunki - tai sekmadieni su sesirimi nukeliavau i baseina ir pirtis. Zinok padeda thumbup.gif . Siek tiek uzsimirsti, atsipalaiduoji, ir tos kvailos mintys dinksta. Gali pabandyti i baseina ar koki masaziuka pasidariti. Vat jis tai tikrai atpalaiduos, o gal ir tada pades zirniukui pas tave issitaisyti (kai busi atsipalaidavusi ir rami).

pabandyk!
Atsakyti
gal kuri zinote kiek laiko po antibiotiku vartojimo reikia vengti pastoti???

ir dar norejau paklausti del dantuku. ar nekenksminga pastoti laikotarpiu, kai yra iauginamas implantas. ar nestumo laiku galima istatineti implanta ar tai pavojinga? jei galima, tai kuriuo nestumo laikotarpiu? o jei istatinesiu dabar, tai jei netycia pastosiu, ar nebus kokiu liudnu pasekmiu leliukui?

nezinau ar aiskiai surasiau, bet manau suprasite wink.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 11 15, 12:08)
o man toks klausymas iškilo... mes su vyru esame tos pačios kraujo gupės... kažkur girdėjau, kad yra blogai kai vienodos kraujo grupės, na tipo vaikai išsigimsta ir pan...  verysad.gif  žinoma, aš tikuosi, kad tai visiška netiesa, bet kažkaip neramu....

Tikra netiesa, mes su MB taip pat tos pačios kraujo grupės ir buvom pas genetikus, aš klausiau dėl to, sakė tikrai ne, čia tik bobučių išmyslas. Jei moteris turi rezus minus kraują, tada jei nėštumo metu suleidžia vaistukų ir viskas būna gerai. Daugiau jokių nesklandumų dėl grupių tikrai nėra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(andal @ 2007 11 15, 11:14)
Man grauzia kai tik s patenka i m, bet ne kiekviena karta, kai taip atsitinka. As dar pamasciau, kad gali griauzti del sudirgusios odos nuo trinties (pvz., kai ilgesni santykiai).

man tai vis tiek panašu į uždegimą, arba gal pas tave būna tuo metu mažai išskyrų, kaip sako mažai sudėksta

QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 15, 13:25)
Vakar buvau pas dantiste ir rado uzdegima. Ji uzgyditi as speciau iki to laiko kada zadame leliuka daryti, bet dantuko apvilkima galiu ir nukelti i nestumo antraji semestra (jeigu buciau pastojusi).

Zodziu iki pastojimo as galiu uzdegima uzsigyditi, o po pirmojo semestro baigti gyditi. Labai norim leliuko, kad butu rudenelis!

Ka jus manote ir ka jus zinote???

Uždegimą reikia būtinai gydyti, nes jis gali pakenkti vaikučiui, gali net sukelti persileidimą. Šiaip nėštumo metu galima dantis taisytis ramiai, aš tik pakentėčiau be vaistų pirmą trimestrą, arba sako būna spec. silpnesni vaistais tinkami nestuke.gif . Kuo greičiau pradėsi dabar taisytis, tuo greičiau pabaigsi, o gal dar iš pirmo mėn. nepastosi, tai ir dantys bus tvarkoje ir nebus rūpesčio kai pastosi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 16 lapkričio 2007 - 18:25
Sveikutes 4u.gif
Na ka gi praeita menesy nepavyko , tai nusprendziau pasinaudoti supermamos paslauga "nestumo planuokliu" blush2.gif Ziuresime ar uzkibsiu?!
Ka manote ar tikslus SM nestumo planuoklio apskaiciavimas? Nes pagal mano skaiciavimus keliom dienom skiriasi g.gif
Atsakyti
As taip pat pasinaudojau SM planuokliu ax.gif Laukiam laukiam nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2007 11 16, 18:41)
Sveikutes 4u.gif
Na ka gi praeita menesy nepavyko , tai nusprendziau pasinaudoti supermamos paslauga "nestumo planuokliu"  blush2.gif  Ziuresime ar uzkibsiu?!
Ka manote ar tikslus SM nestumo planuoklio apskaiciavimas? Nes pagal mano skaiciavimus keliom dienom skiriasi g.gif

Na as nezinau tikslus ar ne, as pati prisiregistravau www.prisimink.lt ten irgi rodo vaisingas dienas, bet siaip save irgi stebiu. Manau, kad reikia dazniau smileysex.gif ir patapsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 11 16, 12:54)
Na as nezinau tikslus ar ne, as pati prisiregistravau www.prisimink.lt ten irgi rodo vaisingas dienas, bet siaip save irgi stebiu. Manau, kad reikia dazniau  smileysex.gif ir patapsi nestuke.gif

Na vienur raso kad kiekviena diena negerai, kiti sako kad gerai smileysex.gif Na zodziu uztenkamai darom bet nzn ar praeita menesy ant dieneliu vaisingu pataikem g.gif Na si menesy pabandysiu su planuokliu ziuresim kas gausis blush2.gif Aciu uz patarima einu zvilgteret i ta web drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikute: 16 lapkričio 2007 - 20:57