vai vai vai mergytes
linkiu visom sekmes
Mes pagal www.prisimink.lt kalendorių jau ketvirtas mėnuo "taikom"
. Kol kas be trokštamų rezultatų... Kas mėnesį vis kitą teoriją bandom. Liko nebandyta tik teorija "iškart po mmm", tai šį mėnesį laukia. Matyt tikrai vaikutis pats pasirenka kada ateiti
QUOTE(Rigita @ 2007 11 18, 14:33)
. Kol kas be trokštamų rezultatų... Kas mėnesį vis kitą teoriją bandom. Liko nebandyta tik teorija "iškart po mmm", tai šį mėnesį laukia. Matyt tikrai vaikutis pats pasirenka kada ateiti 
o tavo ciklas reguliarus? Nes O gali ivykti ir kita diena, nebutinai kaip tau programa sako, taip ir gali dar ilgai neuztaikyt
Linkiu greiciau II pamatyti
QUOTE(Rigita @ 2007 11 18, 13:33)
Mano ciklas kaip laikrodis, tai tikiuosi, kad man sita skaiciuokle tiks. Mes nesisaugojom is kart po mm mazdaug puse metu, tai mes zinom, kad man tikrai O nebuna tuo metu.
Va ir mes tikimes, kad vaikutis, pats nuspres kada jam/jai ateiti
QUOTE(Rigita @ 2007 11 18, 14:33)
^
O jus tik atsipalaiduokite ir pasidziaukite vienas kitu. Tada zirniukas ir uzsikabins!!!
QUOTE(Vitora @ 2007 11 15, 21:01)
O siaip pastojau turedama viena gera daikta. Ziurekite http://www.arborita.lt/index_lt.htm. Nereikejo nei bazines temperaturos matuoti nei ka. Tiksliai zinojau savo ovuliacijos diena. Taip pat cia isanksto galima suzinoti ar viskas organizme vyksta gerai.
Jei turesite klausimu, prasome teiraukites. Duosiu patarimu.

Jei turesite klausimu, prasome teiraukites. Duosiu patarimu.
tai tu buvai nusipirkusi ta arborita mikroskopa? kiek jis kainuoja ir kur pirkai?
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 19, 11:29)
tai tu buvai nusipirkusi ta arborita mikroskopa? kiek jis kainuoja ir kur pirkai?
tam puslapiuke kur ji siunte kainuoja 110lt bet cia Sm buna mergaites parduoda pigiau mazdaug uz 70-80lt
QUOTE(indrutee @ 2007 11 19, 11:36)
tam puslapiuke kur ji siunte kainuoja 110lt bet cia Sm buna mergaites parduoda pigiau mazdaug uz 70-80lt 
"cia Sm" tai cia kur? Skelbimuose?
ir as susidomejau kas cia tas Sm
QUOTE(JurgiukasR @ 2007 11 20, 18:53)
aga tu teisi
SM - supermama
MB - mano brangusis
TB - tavo brangusis
O - ovuliacija
BT - bazaline temperatura
NT - netumo testas
ND - namu darbai
mmm - menesines