Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(andal @ 2008 01 26, 12:20)
nu ka, mergaites,  smile.gif  as sulaukiau II  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Siandien 5 ryto atsibudau ir ejau daryti testuko, nes mmm jau velavo savaite. Blyn, esu issisiepusi iki ausu. Vyras sako, kad atrodau kaip milijona laimejusi. Kazkaip sunku man patiketi - jausmas kaip sapnuociau. Kad tik viskas butu gerai  thumbup.gif
Dabar skaitau knyga "viskas apie moters sveikata", tai ten raso, kad per didelis kiekis kofeino gali pakenkti vaisiui, bet 1 puodelis per diena nieko baisaus.

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Lengvo nesiojimo, isimintinu akimirku 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites smile.gif As devintam dangyj yahoo.gif Jums linkiu to pacio ir kuo greiciau
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2008 01 27, 09:25)
Aciu, mergaites  smile.gif  As devintam dangyj  yahoo.gif  Jums linkiu to pacio ir kuo greiciau

clap.gif clap.gif clap.gif sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif ir pavydziu baltai biggrin.gif
Atsakyti
as irgi noriu II cry.gif Kaip priversti tas mmm nebeateiti verysad.gif

Ech sveikinu visas sulaukus II good.gif clap_1.gif gero ir lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
jo....kaip butu fainai,kad mm neateitu blush2.gif labai labai to noreciau kartu su jumis visoms 4u.gif
Atsakyti
pasakymas "negalvok mylintis, kad nori vaiko", mane prajuokindavo smile.gif Atvirai, as jau buvau sumascius, kad tolesni vaiko planavima pratesime pavasari ir stai tau kad nori - uzkibo. Visai netiketai, t.y. tuomet, kai is tikruju nebegalvojau. Cia matyt kazkokie burtai smile.gif Linkiu visoms to ir pati dar per daug nenoriu dziaugtis pirmom savaitem - visko gi atsitinka. Tfu tfu tfu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andal: 27 sausio 2008 - 17:31
sveikinu andal nestuke.gif
aukit sveikuciai ir stiprus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2008 01 27, 18:30)
pasakymas "negalvok mylintis, kad nori vaiko", mane prajuokindavo  smile.gif  Atvirai, as jau buvau sumascius, kad tolesni vaiko planavima pratesime pavasari ir stai tau kad nori - uzkibo. Visai netiketai, t.y. tuomet, kai is tikruju nebegalvojau. Cia matyt kazkokie burtai  smile.gif  Linkiu visoms to ir pati dar per daug nenoriu dziaugtis pirmom savaitem - visko gi atsitinka. Tfu tfu tfu...

jauciu,kad tu cia esi labai teisi saulele...as ir taip labai noreciau nieko negalvoti bent jau kuri laika,bet,kad mano vyras matyt vis galvoja ir galvoja user posted imageo as manau,kad reiketu abiems negalvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 27, 18:05)
jauciu,kad tu cia esi labai teisi saulele...as ir taip labai noreciau nieko negalvoti bent jau kuri laika,bet,kad mano vyras matyt vis galvoja ir galvoja user posted imageo as manau,kad reiketu abiems negalvoti  4u.gif

galiu pasakyti, kad neiseina taip - saves gi neapgausi
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2008 01 27, 20:08)
galiu pasakyti, kad neiseina taip - saves gi neapgausi

tai jau tikrai,kad neapgausi blush2.gif visviena galvoji,lauki ir planuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
na jei norim save apgaut reikia nustot planavus, o tiesiog gyventi ir dazniau vyrus uzlenkt (isprioevartaut) smileysex.gif jetau net pati susigedau blush2.gif Gal tada rezultatai bus greitesni lotuliukas.gif
Atsakyti