Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(janta @ 2008 02 03, 11:37)
Labukas 4u.gif Na ir kokie čia miltai?

manau kad ruginiai, nes turi daug e vitaminu, kurie skatina ovuliacija, zinau, nes mociute kai nori kad ozka rujotu - ju paduoda ir po 2 savaiciu ji jau ozio nori thumbup.gif , atsiprasau uz toki palyginima, pavyzdi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 03, 10:40)
manau kad ruginiai, nes turi daug e vitaminu, kurie skatina ovuliacija, zinau, nes mociute kai nori kad ozka rujotu - ju paduoda ir po 2 savaiciu ji jau ozio nori thumbup.gif , atsiprasau uz toki palyginima, pavyzdi blush2.gif

lotuliukas.gif Niu vadinasi man reik vyra tribestanu girdyt, o paciai miltus valgyt, niu tada abu kai uzrujosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandriukas* @ 2008 02 03, 12:10)
lotuliukas.gif  Niu vadinasi man reik vyra tribestanu  girdyt, o paciai miltus valgyt, niu tada abu kai uzrujosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  Niu vadinasi man reik vyra tribestanu  girdyt, o paciai miltus valgyt, niu tada abu kai uzrujosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai tu čia suskėlei
Atsakyti

nutru cia gerai pavarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is juoko net pilva eme skaudet, tik va ziurekim, kad prisivalgiusios to vitamino e ozio nepradetumem noret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o nuo miltu i pagranduka , kad nepavirstumem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

nu vat sita perskaicius tai as apsizliumbiau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo,ir tikrai paskui dar pagramdukas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurek geri miltu pavalgius ir 2 pagrandukai gautusi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandriukas* @ 2008 02 03, 11:10)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne nu cia tai super - issikptumet mergytes pagrandukus su tais ruginiais miltais biggrin.gif:D

O kazi kaip rugine ? gal irgi kaip miltai veikia ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serniukas: 04 vasario 2008 - 14:05
QUOTE(Serniukas @ 2008 02 04, 15:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ne nu cia tai super - issikptumet mergytes pagrandukus su tais ruginiais miltais biggrin.gif:D

O kazi kaip rugine ? gal irgi kaip miltai veikia ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o koks skirtumas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Serniukas @ 2008 02 04, 15:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kazi kaip rugine ? gal irgi kaip miltai veikia ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O nuo ruginės tai dar labiau ir atsipalaiduosi, komlekte iseina: ruja, su vitaminu e, be komleksų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 02 04, 16:11)
O nuo ruginės tai dar labiau ir atsipalaiduosi, komlekte iseina: ruja, su vitaminu e, be komleksų  thumbup.gif

nu ale gi tiksliai Rugine=ruja be kompleksu lotuliukas.gif
Atsakyti